Ο Τσακαλώτος στο Περού με ασφαλιστικό στο «μενού»

Ο

Στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, που πραγματοποιείται 9 με 12 Οκτωβρίου στη Λίμα του Περού βρίσκεται ο ΥΠΟΙΚ μας Ευκλείδης Τσακαλώτος

Στο πρόγραμμα είναι συναντήσεις με Λαγκάρντ και Τόμσεν, την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για την Οικονομική Ανάπτυξη, Ενέργεια και  Περιβάλλον Κάθι Νοβέλι και τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρένγκλινγκ.

Σήμερα επίσης ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογο του, Τζακ Λιου.

Το ασφαλιστικό ήταν στη συνάντηση διάρκειας μιας ώρας που είχαν Τσακαλώτος και Τόμσεν.

Εκτός από το ασφαλιστικό και τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνει σε αυτό – καθώς το ΔΝΤ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο κεφάλαιο συνδέοντάς το με το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους – οι δύο άνδρες συζήτησαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, την πρώτη αξιολόγηση και το χρέος.

Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να διαβεβαίωσε το στέλεχος του ΔΝΤ, στη συνάντηση που είχαν  στο περιθώριο της Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ότι η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου ώστε η κυβέρνηση να επιταχύνει και να ολοκληρώσει άμεσα τις διαδικασίες ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Στο μεταξύ, τα διεθνή κέντρα παγκόσμιας φασιστικής διακυβέρνησης εξετάζουν την επέκταση του εργασιακού βίου στα 100 χρόνια και σύνταξη στα 120. Νομίζετε ότι αστειεύομαι; Σύντομα άρθρο… Βρε εδώ θα είμαστε και τον άλλο αιώνα και θα τα λέμεεε!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη