Μυστήριο στην Κίνα με “ιπτάμενη πόλη” που εθεάθη στον ουρανό

Μ

Κινέζος πολίτης κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από κάτι που μοιάζει πολύ με “ιπτάμενη πόλη” και το οποίο εμφανίστηκε πάνω από την πόλη Φοσάν της Κίνας

Ένα ασυνήθιστο φαινόμενο παρακολούθησαν έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης Φοσάν της Κίνας. Εμφανίστηκε πάνω από τα κεφάλια τους μια εικόνα που έμοιαζε τρομακτικά με “ιπτάμενη πόλη”. Μάλιστα, το περιστατικό μεταδόθηκε και από την κινεζική τηλεόραση, όπου οι μαρτυρίες ανέφεραν πως είδαν το μυστήριο φαινόμενο σε δύο διαφορετικά σημεία. Αρχικά κατεγράφη στην πόλη Φοσάν, ενώ στη συνέχεια κάτοικοι της επαρχεία Τζιανχί ανέφεραν πως είδαν το ίδιο ακριβώς θέαμα.

float1

Οι ειδικοί αποδίδουν την εικόνα που θυμίζει σκοτεινή, ιπτάμενη πολιτεία με υψηλά κτίρια στο φαινόμενο Φάτα Μοργκάνα. Ουσιαστικά πρόκειται για φυσικό αντικατοπτρισμό, το οποίο μπορεί να αντικατοπτρίζει μακρινά αντικείμενα, όπως πλοία που παραμορφωμένα προσιδιάζουν σε ψηλούς ουρανοξύστες.

Από την άλλη βέβαια, οι πιστοί στα παράλληλα σύμπαντα, θεωρούν πως το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι απόδειξη των πολλαπλών κόσμων που συνυπάρχουν. Μέσω ενός είδους πύλης, είναι πιθανό όπως λένε να εμφανίζεται στιγμιαία μέρος ενός παράλληλου σύμπαντος, στη δική μας πραγματικότητα.

Όμως υπάρχει και μια πιο… “προσγειωμένη” εξήγηση ότι πρόκειται για κάποιο ολόγραμμα ή τεχνολογικό πείραμα τύπου blue beam.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη