Φτάνει η υποκρισία ενόχων και συνενόχων!

Φ

Δεν είναι μονάχα οι αδικοχαμένες ψυχές που σε πονούν, αλλά ο κυνισμός και η υποκρισία με την οποία εκμεταλλεύονται το προσφυγικό

yanna's quote  αντίγραφο 2Γιάννα Μυράτ

συντάκτρια της AllNewz


Δεν είναι μόνο ο υγρός τάφος που κάθε μέρα τροφοδοτείται με νέο αίμα, αλλά εκείνο το σαυρίσιο μάτι που σε κοιτάει κατάματα και σφίγγεται να κλάψει, τα κροκοδείλια δάκρυα που πίσω κρύβουν μόνο συμφέρον και απαξίωση της ανθρώπινης ζωής.

Από την Μέρκελ στον Ολάντ και πέρα στον Ομπάμα, μέχρι τα ντόπια δάκρυα του “αριστερού” ματιού του τέρατος.

Θέλουν νέους σκλάβους για τις πτωχευμένες οικονομίες τους. Να γίνουν πιο “ανταγωνιστικές” οι επιχειρήσεις και πιο νηστικές οι δυτικές κοινωνίες. Και μετά, βλέπουμε τι άλλο θα σκαρφιστούμε για να βγάζει μόνο κέρδη η ελίτ. Έριξαν τη γυναίκα φτηνά στην παραγωγή, τώρα το Νόμπελ ειρήνης απαιτεί νέο εργατικό αίμα, την προσφυγιά.

Αλλά με μέτρο, ε; Για τις οικονομίες που έχουν τα κεφάλια που θέλουν μετρημένα. Οι άλλες οι χώρες ας είναι θύματα μεταναστευτικής βόμβας και παγκοσμιοποίησης.

Έτσι άλλες χώρες σηκώνουν φράχτες, εμείς όμως έχουμε κυβέρνηση που λέει θέλουμε να δείξουμε αλληλεγγύη και χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση. Καλά, κάνετε, απαντάει ο Σόιμπλε, μην περιμένετε εκπτώσεις στις υποχρεώσεις σας γιατί θα γίνεται χώρα… φιλοξενίας;

Κι ενώ ξέρουν ποιοι και πως και ποια είναι τα αίτια της συριακής προσφυγιάς, ο πόλεμος, εξακολουθούν να την αντιμετωπίζουν με… πόλεμο! Στο παιγνίδι και η Ρωσία. Το παίζει καλά.

Ο Άσαντ λέει θέλω να κάνω εκλογές και να αποφασίσει ο λαός μου αν με θέλει ή όχι. Όχι μόνο δεν τον ακούν οι εχθροί του, αλλά ούτε οι φίλοι του και κάνουν συνόδους για τους Σύρους, χωρίς όμως τους Σύρους. Πες το και Παγκόσμια Διακυβέρνηση γιατί αυτό είναι!

Η ISIS; Δική τους. Οι αντάρτες; Δικοί τους κι αυτοί. Και μετά… από πόσους πρόσφυγες θα πάρετε ο καθένας; Και κλάααμα για τα νεκρά παιδιά! Και για το Ισραήλ που βομβαρδίζει τα υψίπεδα Γκολάν άκρα του τάφου σιωπή, στον πλανήτη βασιλεύει! Κανένας δεν μιλεί, κανένας δεν λαλεί, μήτε δεξιό πουλί, μη δε αριστερό! Πόσους θα πάρεις εσύ Ισραήλ; Είμαστε μικρή χώρα εμείς, απαντάνε!

Η Τουρκία πρόθυμη να “βοηθήσει” αλλά με ανταλλάγματα, ζεστό χρήμα και προοπτική για ένταξη στην Ε.Ε. – χώρια τα πόσα έχουν μπει στα ταμεία της χώρας από τη μπίζνα των διακινητών.

Εδώ, στην Ελλάδα, το “μάτι” του κροκόδειλου είναι το ‘αριστερό’ που δακρύζει. Δεν θέλει χρήματα, δεν θέλει ελάφρυνση από τις πιέσεις του μνημονίου και τις μεταρρυθμίσεις. Όχι! Και θέλει να πέσει και ο φράχτης στον Έβρο για να μην υπάρξουν άλλα θύματα – αυτό ζητούν από κοινού κάποιοι Συρίζαιοι, και το ΛΑ.Ε. αλλά και το ΚΚΕ – για δες πως η αριστερά ξαφνικά βρέθηκε ενωμένη σε ένα και μοναδικό θέμα, πως θα φιλοξενήσουμε περισσότερους πρόσφυγες! Μα μιλάμε για μια μεγάλη αγκαλιά και αγάπη, μέχρι και διαδήλωση ετοιμάζουν – όχι αντιπολεμική, αλλά να πέσει ο φράχτης στον Έβρο! Μην κλαίτε άλλο τόσο φάλτσα, μας ξεκουφάνατε!!!

Α ναι.. και φταίει η Ε.Ε. φταίει το Δουβλίνο! Α ναι… έτσι σας είπαν να λέτε; Έτσι σου είπαν Μπογιόπουλε; Γιατί δεν απαντάς κι εσύ όταν σε ρωτάνε γιατί δεν μιλάς για την Ατζέντα 21; Το ξαναλέω, λοιπόν… ΔΕΝ είναι η Ε.Ε., Δεν είναι ο Καπιταλισμός, είναι η Ατζέντα 21, ηλίθιε!!!

Είναι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών, που δεν έκανε τον κόπο όλο αυτό το διάστημα να στείλει ένα καράβι για βοήθεια! Είναι η Ατζέντα του η 21 που ΘΈΛΕΙ μετανάστευση για …. «Βιώσιμη Ανάπτυξη»!

Στιγμιότυπο 2015-10-31, 9.43.35 μ.μ.Και τσουπ, εκτός από τα δάκρυα του ΚΚΕ και του Iskra έχουμε και … την Avaaz! Ένας «Αντώνης – Ελλάδα» (αχ Αντωνάκη μου) άνοιξε πετίσιον στη δημοφιλή πλατφόρμα του Σόρος και μαζεύει υπογραφές, να… “παρακαλέσει”  τον Τσίπρα να ρίξει τον φράχτη, δεν μαζεύει υπογραφές να σταματήσει ο πόλεμος.

Βρε πως άλλαξες αριστερά μου; Ή μάλλον… πόσο ξεβρακώθηκες! Θυμάμαι εκείνα τα συλλαλητήρια στην Αθήνα, με τους χιλιάδες κόσμο, να ολοκληρώνονται μπροστά από την Αμερικάνικη πρεσβεία φωνάζοντας “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών”! Τώρα οι αμερικάνοι συνεχίζουν να είναι φονιάδες των λαών, μόνο οι ρουφιάνοι τους εδώ έγιναν πιο κυριλέ και παίζουν με πετίσιον και όχι με πορείες στην πρεσβεία. Κάτσε καλά, ε; Μπορεί αλλιώς και να ξεφύγει το πράμα!

Βάλτε κι εσείς μια υπογραφή και μετά πηγαίνετε για ύπνο με καθαρή τη συνείδηση ότι πράξατε το σωστό.

Οι πρόσφυγες θα συνεχίσουν να πνίγονται, οι κοινωνίες μας επίσης, γιατί… αυτό θέλει το ‘μάτι’ του κροκόδειλου, αφορμή για συγκίνηση.

Προσέξτε μόνο, γιατί αυτά τα δάκρυα, είναι δάκρυα χαράς! Το σχέδιο προχωράει και μας θέλει όλους εξαντλημένους, εξαθλιωμένους και κάτω από έλεγχο. Και μείωση πληθυσμού, σε έναν πόλεμο που δεν είναι πόλεμος, είναι η μαμημένη τους “υποκριτική Ειρήνη”, που τρώει τα παιδιά της και καμώνεται πως κλαίει κι από πάνω!

Μα τω Θεώ… σας σιχάθηκε το βάθος της ψυχής μου!!! Ελπίζω ακόμα όμως, στη μέρα της Δικαιοσύνης, ενώπιον Θεού και Ανθρώπου!

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη