Το CERN «επιστρέφει» με… τις ευλογίες του Βαρθολομαίου!

Τ

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN) θα ενεργοποιηθεί ξανά τον Μάρτιο του 2015.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών (CERN), ο μεγάλος υπόγειος επιταχυντής του, μήκους 27 χιλομέτρων, κάτω από τα γαλλοελβετικά σύνορα, ο οποίος από τον Φεβρουάριο του 2013 βρίσκεται εκτός λειτουργίας για συντήρηση και αναβάθμιση, θα ενεργοποιηθεί ξανά τον Μάρτιο του 2015.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Μάιο, θα αρχίσουν οι συγκρούσεις υποατομικών σωματιδίων σχεδόν με διπλάσια ενέργεια από ό,τι πριν, φθάνοντας πλέον τα 13 τεραηλεκτρονιοβόλτ (TeV). Η νέα περίοδος λειτουργίας του επιταχυντή θα διαρκέσει τρία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, οι φυσικοί ελπίζουν ότι θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις – ορόσημα, όπως η ιστορική ανακάλυψη του σωματιδίου (μποζονίου) του Χιγκς το 2012, οι οποίες θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για τη σύγχρονη Φυσική, σχετικά με τη φύση και τη δομή της ύλης και του σύμπαντος.

Η αναζήτηση είναι: η σκοτεινή ύλη, η σκοτεινή ενέργεια, η σχετική έλλειψη αντιύλης – όλα τα… “σκοτεινά”.

Μέγα “ζητούμενο” είναι κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί τελικά ή όχι η θεωρία της υπερσυμμετρίας, την οποία πολλοί φυσικοί (μεταξύ των οποίων ο επιφανής έλληνας φυσικός και ακαδημαϊκός Δημήτρης Νανόπουλος) υποστηρίζουν ως την πιθανότερη λύση «εμπλουτισμού» του σημερινού «Καθιερωμένου Προτύπου». Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, όλα τα γνωστά βασικά σωματίδια της ύλης διαθέτουν ένα βαρύτερο αλλά αόρατο υπερσυμμετρικό σωματίδιο – σύντροφο.

Αυτό είναι το ανακοινωθέν – σενάριο. Το τι κρύβεται από πίσω; Μια αλαζονεία κι ένας εγωισμός, στην καλύτερη περίπτωση. Την χειρότερη δεν θα την αποκαλύψουμε ακόμα. Το κακό είναι ότι όχι μόνο η Ελλάδα εμπλέκεται ενεργά σ’ αυτό το αποτρόπαιο “πείραμα”, με επιστημονικό προσωπικό αλλά ΚΑΙ οικονομικά, τη στιγμή που δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά της, αλλά και δίνει και τις.. ευλογίες της!

Τι δουλειά έχει ο τράγος… ε, η αλεπού στο παζάρι;

“Σε μια χειρονομία ιστορικής σημασίας, έντονου συμβολισμού και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ επιστήμης και θρησκείας προχώρησε αρχές Δεκεμβρίου ο προκαθήμενος της Ορθόδοξης εκκλησίας, οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος”... Μετά την οικουμενική προσευχή με τον Πάπα, τώρα προσεύχεται και για το Cern!

Ο οικουμενικός πατριάρχης επισκέφθηκε τον ερευνητικό οργανισμό του CERN, προσκεκλημένος του γενικού διευθυντή Rolf Heuer, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυσή του.

Πρόκειται για τον πρώτο οικουμενικό πατριάρχη της ορθοδοξίας που μεταβαίνει στο ερευνητικό κέντρο, ενώ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο προκαθήμενος της εκκλησίας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την αίθουσα εντός της οποίας πραγματοποιείται το μεγαλύτερο πείραμα στον κόσμο με τον επιταχυντή ανδρονίων στην υπόγεια σήραγγα μήκους 27 χλμ, κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα.

Ο κ. Βαρθολομαίος συμμετείχε τέλος σε συζήτηση με επιστήμονες του CERN επί ζητημάτων όπως εκείνο της Δημιουργίας, των σχέσεων θρησκείας και επιστήμης, αλλά και της συνεισφοράς της επιστήμης για την ειρηνική συνύπαρξη των κρατών. Κι εδώ δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να βάλεις τα κλάματα!

Η ειρηνική συνύπαρξη των πεινασμένων λαών για να βραβευθεί η Ε.Ε. της φονικής λιτότητας, των μυστικών υπερόπλων όπως το χααρπ, των παγκόσμιοι χημικών αεροψεκασμών, τα υπερκερδών της ελίτ, των δηλητηριωδών μεταλλαγμένων, του κινδύνου των εμβολιασμών και τόσα άλλα, που κανονικά η Εκκλησία θα έπρεπε να μάχεται με σθένος!

Να μάχεται με σθένος ενάντια σε όλους αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Δημιουργού, τροποποιώντας το σοφό του DNA, τις ισορροπίες του και τους νόμους της Φύσης. Κι αντί να το κάνει αυτό, ο μασόνος Βαρθολομαίος, πήγε να συνάψει καλές σχέσεις με το σατανικό cern με τα 3 6άρια για σύμβολο.

Ακόμα και ο άθεος Stephen Hawking προειδοποιεί: Το σωματίδιο του ‘Θεού’ μπορεί να καταστρέψει το σύμπαν!

Αλλά θέλει ο Σκοτεινάτος να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει!

Δυστυχώς… γεμίσαμε από δαύτους και να δούμε τώρα πως θα τα βγάλουμε πέρα, πριν γίνει καμία ανεπανόρθωτη στραβή. Ο Θεός βοηθός, αλλά μην τα περιμένετε όλα από αυτόν. Συν Αθηνά και χείρα κίνει, που σημαίνει ότι ΚΑΙ η πίστη πρέπει να συνεχισθεί, αλλά κι εμείς πρέπει να αντιδράσουμε. Στο κάτω κάτω, εμείς τα αφήσαμε κι έγιναν έτσι, με την αδιαφορία μας…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη