Οι δανειστές πιέζουν για «διεύρυνση» της κυβέρνησης

Ο

Ο εμπαιγμός του πολιτικού συστήματος σε βάρος του ελληνικού λαού περνά σε νέα φάση αυξάνοντας δυναμική και ταχύτητα (κρεσέντο – ατσελεράντο)

Ενώ απορρίπτει κατηγορηματικά τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης το Μέγαρο Μαξίμου, χαρακτηρίζοντάς τα «ευσεβείς πόθους» συγκεκριμένων κέντρων που θα ήθελαν να ελέγξουν την κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα στα ζητήματα αντιμετώπισης της διαφθοράς, τελικά αυτά μάλλον επιβεβαιώνονται. Εξάλλου έχει πλέον αποδειχτεί ότι όταν μια κυβέρνηση διαψεύδει φήμες, οι φήμες επιβεβαιώνονται.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο το πρωί της Παρασκευής μετά την απώλεια δύο βουλευτών για την κυβερνητική πλειοψηφία κατά την ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς, είχε διπλό στόχο:

Να σταλεί ένα μήνυμα συσπείρωσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και συναίνεσης προς την αντιπολίτευση, και τη διαβεβαίωση ότι δεν θα γίνουν σύντομα άλλες βουλευτικές εκλογές.

Το Μαξίμου έσπευσε στη συνέχεια να πει κατηγορηματικά “όχι” στα σενάρια οικουμενικής κυβέρνησης που είχαν αρχίσει εκ νέου να διακινούνται στο πολιτικό παρασκήνιο, ενώ όσον αφορά στη Νέα Δημοκρατία, εκεί που περιμέναμε την ανάδειξη νέου αρχηγού είτε σήμερα στον πρώτο γύρο, είτε την επόμενη Κυριακή στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ήρθε … η ακύρωση και αναβολή των εκλογών!

Πολύ βολικό, δεδομένου ότι “συμπτωματικά”, σύμφωνα με ρεπορτάζ της realnews, οι Ευρωπαίοι σοσιαληστές ε… συγνώμη, σοσιαλιστές, “πιέζουν” ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για συμμετοχή στην κυβέρνηση.

“Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών και θα αντέξει και θα αυξηθεί”, δηλώνει στην ίδια εφημερίδα ο Πάνος Καμμένος. Κι αναμένεται να δούμε αν θα παίξουν και με Λεβέντη, που ζητάει απεγνωσμένα οικουμενική κυβέρνηση.

Κι όλο αυτό μαζί λέγεται βουλευτικός φασισμός. Ο οποίος δεν έτυχε, αλλά πέτυχε!

Σύντομα στις οθόνες σας αποκλειστικό άρθρο της AllNewz για το πως η Παγκόσμια Διακυβέρνηση καταφέρνει να απαξιωθεί σύσσωμο το πολιτικό σύστημα για να καταλήξουμε με κυβερνήσεις τεχνοκρατών!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη