Ήταν το «κλίμα» το… έφαγε και ο γάιδαρος της Ατζέντας 21!

Ή

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν ανά τον κόσμο, ζητώντας μια φιλόδοξη συμφωνία των 150 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που συναντώνται αύριο στη Γαλλία για την καθοριστική Διάσκεψη του Παρισιού για το Κλίμα (COP21).

Ποιος τα γράφει αυτά; Μα η Αυγούλα, ποιος άλλος; Το “έντιμη” συμφωνία εδώ παίζει σε “φιλόδοξη” συμφωνία. Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν-Κι-μουν “κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης” υπογραμμίζοντας ότι “δεν υπάρχει ποτέ τέλεια συμφωνία”.

Αλλά δεν πρόκειται για κάποια συμφωνία μουσική, πρόκειται για συμφωνία κακοφωνίας, αφού τα μέτρα που θα παρθούν δήθεν για τη μείωση εκπομπών άνθρακα, στην ουσία θα είναι μέτρα για αύξηση της ανεργίας, αφού πολλές βιομηχανίες θα εξαναγκαστούν σε κλείσιμο, αύξηση πράσινων φόρων και -εκεί έρχεται η μείωση- δικαιωμάτων μας. Με λίγα λόγια, περισσότερη Ατζέντα 21.

«Στόχος της συνόδου είναι η υπογραφή μιας συμφωνίας που θα περιορίσει στους 2 βαθμούς Κελσίου την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη έως τα τέλη του αιώνα. Ήδη, η επιφάνεια της Γης είναι περίπου 1 βαθμό θερμότερη σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα», αναφέρει το Βήμα. Άρα.. κλείστε τις βιομηχανίες. Η βιομηχανική επανάσταση πέθανε, τώρα έχουμε την επανάσταση της τεχνολογίας: Ρομπότ, ρομπότ, ρομπότ και ΑΠΕ.

Πολλές διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Αθήνα και το Σίδνεϊ, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή, μια μέρα πριν αρχίσει η Σύνοδος για το Κλίμα που οργανώνει ο ΟΗΕ στο Παρίσι, φωνάζοντας στις κυβερνήσεις ότι δεν υπάρχει «Πλανήτης Β» στη μάχη κατά της παγκόσμιας θέρμανσης.

985DA27F6EB13355C241E631C4FB59FFΠαγκόσμιες κινητοποιήσεις και ποιος τις διοργάνωσε; Ποιος μάζεψε τα πρόβατα στο μαντρί; Οι τρεις γνωστές οργανώσεις τσομπανόσκυλα: Greenpeace, WWF και η Avaaz, του Σόρος. Καταξοδεύτηκε πάλι, κι αυτός και ο Ροκφέλερ!

Στο Παρίσι, μάλιστα, παρότι είχαν απαγορευτεί οι διαδηλώσεις τελικά έγιναν και σημειώθηκαν επεισόδια. Η κεντρική πλατεία μετατράπηκε σε πεδίο μάχης μεταξύ ομάδων διαδηλωτών, ανάμεσά τους αναρχικοί, και δυνάμεων καταστολής που έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν από την Πλας ντε λα Ρεπουμπλίκ.

Και όλοι αυτοί που διαδήλωναν κατά του ίδιου τους του εαυτού, φώναζαν στις κυβερνήσεις τους ότι δεν υπάρχει «Πλανήτης Β» – παντού το ίδιο οργανωμένο σύνθημα. Κι εδώ ερχόμαστε στο άρθρο που είχα γράψει από το 2011:

Όλο το νόημα σε μια φράση: “Σκοτώστε εμάς, σώστε τον Πλανήτη”.

 

Ο ΟΗΕ ζητάει τρισεκατομμύρια για την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη από τα κράτη μέλη του. Ο Πάπας δίνει τις ευλογίες του. Λέει μην κάνετε πολλά παιδιά, μην καταναλώνετε, λιτό βίο και φάτε και μεταλλαγμένα, η επιστήμη και η τεχνολογία δεν είναι ενάντια στο Θεό! Ο Κάρολος της Αγγλίας λέει ότι ο πόλεμος στη Συρία έγινε λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Οι Ρώσοι έχουν ήδη προτείνει πρώτοι και καλύτεροι να αρχίσει η Γεωμηχανική, δηλαδή να μας ψεκάζουν και επίσημα πλέον. Λογικό είναι να είναι πρώτοι που το προτείνουν, αφού ήταν και οι πρώτοι που ξεκίνησαν τους ψεκασμούς για να δουλεύει το δικό τους HAARP  και μετά ακολούθησαν και οι Αμερικάνοι.

Οι πάγοι στο Βορρά λιώνουν “ευχάριστα” αφού ανοίγει επί τέλους ο δρόμος για τα πετρέλαια του. Το χρεώνουν στην κλιματική αλλαγή και σε όλους εμάς που είμαστε υπαίτιοι όπως λένε, αλλά στο ψέκασμα-χάαρπισμα που την προκαλεί, Ρωσία και Αμερική πάνε χέρι – χέρι, ή μάλλον, όχι ακριβώς, σπρώχνει η μια την άλλη ποια θα πρωτοβάλει χέρι στον πλούτο της παρθένας παγωμένης γης.

Και οι δικές μας κυβερνήσεις, αλλά και όλα τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης είναι πλήρως εναρμονισμένα στη «βιώσιμη ανάπτυξη» της Ατζέντας 21, δηλαδή την ανύπαρκτη για δουλειές και απασχόληση ή εκείνης που όταν είναι υπαρκτή, είναι η πλέον καταστροφική για τον πλανήτη, αφού ξεζουμίζουν τα πάντα με απολύτως κανένα σεβασμό στο περιβάλλον – βλέπε Ελληνικός Χρυσός και βλέπε την καταστροφή που έγινε πρόσφατα στη Βραζιλία, στη χώρα όπου υπογράφηκε η ίδια η Ατζέντα 21, η οποία χαρακτηρίστηκε ως “η μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στην ιστορία της Βραζιλίας”. Αυτή είναι η Βιώσιμη τους η Ανάπτυξη – ή ρομποτάκια και “έξυπνες” συσκευές ή … βρώμα!!!

Ήταν που ήταν το κλίμα της παγκόσμιας οικονομίας τα μαύρα του τα χάλια, από αύριο θα το φάει και ο γάιδαρος που λέγεται Ατζέντα 21, ακόμα περισσότερο. Η συνάντηση των κρατών – μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών ξεκινάει αύριο και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου. Και μετά θα μας παραδώσουν τον λογαριασμό…

Δείτε τι έγινε στη Βραζιλία. Δεν είναι οι “άνθρωποι” που προκάλεσαν αυτήν την καταστροφή, είναι οι απάνθρωποι της πολιτικής και οικονομικής ελίτ – ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΟΥ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΚΑΜΩΘΟΎΝ ΌΤΙ ΝΟΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ!!!

Δείτε τι δεν σας έδειξαν τα μίντια:

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη