ΕΛΛΆΔΑ = ΚΌΛΑΣΗ!!!

Ε

Δεν συνηθίζω ούτε τίτλους με κεφαλαία, ούτε με πολλά θαυμαστικά. Δεν συνηθίζω να γράφω στα… “γαλλικά”. Σήμερα όμως, θα τα κάνω όλα!

Δεν είναι που τα μνημόνια έχουν σβήσει το χαμόγελο του κάθε πολίτη ζωγραφίζοντας ένα φαρδύ πλατύ στην ελίτ που τα κατάφερε για μια ακόμα φορά ντυμένη ως “αριστερά”, δεν είναι που κάποιων το στομάχι σφίγγεται από πείνα ή άγχος όσων οι κοιλιές της ολιγαρχίες φουσκώνουν κι άλλο, δεν είναι που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο σε ένα μέλλον μαύρο και δυσοίωνο, είναι αυτός το χημικό ψέκασμα σε συνδυασμό με την ακτινοβολία που δημιουργείται που σε βγάζει μονίμως έξω από τα ρούχα σου!

Μαμήθηκε ο Δίας σήμερα πρωτομηνιά σε όλη την Ελλάδα! Όπου μπλε ουρανός, έβλεπες να περνάνε κι όπου σύννεφα χώνονταν ανάμεσα. Μέχρι να δύσει ο ήλιος είχαμε και πάλι το κατακόκκινο ηλιοβασίλεμα, εκείνο που γίνεται έτσι από τα πολλά αιωρούμενα σωματίδια. Ετοιμαστείτε να ακούσετε επιστημονικές και μιντιακές κοτσάνες για το “σπάνιο” αυτό φαινόμενο!

Και σαν να μην φτάνει αυτό, έχεις τα κιλά – τους τόνους – υποκρισίας των πολιτικών και κυβερνώντων και των πουλημένων ΜΚΟ, να σου μιλάνε για κλιματική αλλαγή. Σε έναν πλανήτη που σφυροκοπιέται αλύπητα από χημικά και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια!

Τα τουίτ του Τσίπρα (ή του βοηθού του;) από την κλιματική συνάντηση στο Παρίσι

H Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή βιώνει μια άνευ προηγουμένου προσφυγική κρίση και την ανθρώπινη απελπισία,

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

δίνει πολιτική προτεραιότητα στην ανάγκη να αποτραπεί ο κίνδυνος μετατόπισης της κλιματικής αλλαγής. #COP21

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

Οι έντονες φυσικές καταστροφές, και η ακραία φτώχεια θα επηρεάσουν τις πιο ευάλωτες κοιν. τάξεις και θα προκαλέσουν νέες προσφυγικές ροές.

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

Περίπου το 20% των διαρθρωτικών πόρων που καταβάλλονται από την Ε.Ε. χρησιμοποιούνται ώστε να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή.

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

Η Συμφωνία του Παρισιού θα πρέπει να παρέχει ένα νομικά δεσμευτικό καθεστώς με βάση τις αρχές της διαφάνειας, της λογοδοσίας

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

Να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ειρήνης , δημοκρατίας , αλληλεγγύης και οικολογικής συνείδησης #COP21

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

H διαδικασία του οικολογκού μετασχηματισμού των κοινωνιών μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κοινωνική αλλαγή,

— a.tsipras (@atsipras) November 30, 2015

Και το κορυφαίο!

Ψηλά, πολύ ψηλά! Στα 33.000 πόδια που ψεκάζουν! Είναι στην ατζέντα τους, λέει, γραμμένο. Σε ποια ατζέντα; Της Ατζέντα 21 του σατανικού ΟΗΕ που προσκυνάτε – τσιράκια των γκλομπαλιστών! Μικρά ανθρωπάκια μιας χρήσης, αναλώσιμα υλικά και υπηρέτες των σκοτεινών μαέστρων! Αυτό είστε και τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ένα τίποτα είστε. Ένας φελλός που επιπλέει, γιατί μάθατε καλά το κόλπο της προπαγάνδας των Χίτλερ και Γκέμπελ! Το πας στον καθρέφτη και ιδού! Το έχεις να μοιάζει από αριστερά!!!

Κόλαση κάνατε την πατρίδα μας και ζούμε για τη μέρα της Δικαιοσύνης!

Κι αν η κόλαση είχε και… δική της τράπεζα, αυτή θα ήταν η τράπεζα Πειραιώς!

Η Τράπεζα μας έκανε “δώρο” free wifi. Το λέει και το διαφημίζει καιρό.

Σήμερα μπήκα μέσα στο υποκατάστημα της Ιωλκού, στο Βόλο και νόμιζα θα πάθω εγκεφαλικό. Έκατσα μισή ώρα και το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει.  Φυσικά, έγινε το έλα να δεις. Επί μισή ώρα τους έβριζα και αυτό θα γίνεται κάθε φορά που θα πηγαίνω.

Δεν με ρωτήσατε αν το θέλω. Το θέλουν οι άλλοι πελάτες, μου λέει, εμείς κάναμε τη δουλειά μας και με το ενσύρματο. Ποιοι; Λέω; Θέλει κανείς σας τσάμπα ίντερνετ; ρωτάω τον περίγυρο. Και τι περίγυρος! Κάτι παππούδες και κάτι κυριούλες στα πρόθυρα του φεύγα και της μελαγχολίας, με απλανές βλέμμα. Ποιος χέστηκε να μπει στο ίντερνετ την ώρα που περιμένει σαν το ζώο να πληρώσει και να πληρώσει και να ξαναπληρώσει από το στέρημα του; Καμία σχέση με τους golden μ@λ@κες της διαφήμισης!

Πριν φύγω πήγα και στη διαφημιστική τους ταμπελίτσα πάνω στο γκισέ κι έγραψα με στυλό: Καρκίνος – Θάνατος.

Η μια υπάλληλος πήγε να με σταματήσει. Μην τολμήσεις της λέω – εκφράζομαι ελεύθερα!

Κι όσο με βαράτε από παντού, τόσο και πιο ελεύθερα θα εκφράζομαι, μέχρι αυτή η κόλαση να γίνει αυτό που της πρέπει: Επίγειος Παράδεισος.

Αμήν!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη