Βουλευτική αηδία και ανοησία

Β

Ενόσω εμείς περιμέναμε με τσιτωμένα νεύρα πως θα ψηφίσουν οι “πεφωτισμένοι” της Βουλής, εκείνοι, του … τον χαβά τους, ως συνήθως και στην καρακοσμάρα τους!

Φωτογραφία από τα έδρανα της Βουλής κατά τη χθεσινή ψηφοφορία, που δείχνει τον βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό να έχει χώσει τη μούρη του στο παλτό της Ραχήλ Μακρή και να το μυρίζει, κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενόσω οι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Μάρκος Μπόλαρης γελούν με τα καμώματα του.

Το «καρέ» σχολιάστηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χθεσινή φωτογραφία, δείχνοντας την αβάσταχτη ελαφρότητα των βουλευτών κατά την ψηφοφορία, ενώ χαρακτηρίστηκε ως “περίεργη” και ‘σεξιστική” συμπεριφορά.

Από την άλλη, εντύπωση έκανε ο πρώην υφυπουργό Παιδείας, Γιώργος Στύλιος, ο οποίος όταν άκουσε το όνομα του αφηρημένος φώναξε «παρών», αντί να πει το όνομα του υποψήφιου για ΠτΔ, Σταύρου Δήμα και μετά έτρεχε και δεν έφτανε να το διορθώσει. Ίσως νόμιζε ότι το ρωτούσαν αν παραβρίσκεται στην αίθουσα; (Ο Ραν ταν πλαν σε βουλευτής)

Είναι ο υφυπουργός που έχασε τη θέση του γιατί είπε στην Κανέλλη “Α, ρε Κασιδιάρης που σου χρειάζεται”. Τότε νόμιζε ότι ήταν εκτός της αίθουσας, στο καφενείο ή σε κανένα διάδρομο;

Μήπως μετά το κίνημα Δεν Πληρώνω να κάνουμε και κανένα κίνημα Ποιον Πληρώνω (και πόσο;) γιατί αυτό είναι το επίπεδο των περισσότερων βουλευτών. Πληρώνονται για να βάζουν την υπογραφή τους σε μνημόνια που δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάσουν και είναι απλά έτοιμοι για ΝΑΙ όπου τους πει ο αρχηγός.

Αίσχος! Το μεγάλο μας τσίρκο:

[rev_slider Τσίρκο]

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη