Μπουτάρης για τον καστανά: Μόνος του λιποθύμησε. Πρέπει να γίνει ηθοποιός!

Μ

Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε με τον καστανά στην πλατεία Αριστοτέλους και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στη συνέχεια εναντίον των αστυνομικών που διεξήγαγαν τον έλεγχο στον πλανόδιο πωλητή, αναφέρθηκε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Μπουτάρης, σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Thestival.gr έδωσε μια διαφορετική διάσταση του θέματος που έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος πωλητής, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε θεατρίνο, είναι καθ’ έξιν παράνομος. «Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Σχετικά με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο απόγευμα, η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους σε όλους τους μικροπωλητές που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, μεταξύ των οποίων και στον συγκεκριμένο καστανά. «Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια».

πηγή: Πρώτο Θέμα

Τι να σχολιάσει κανείς; Άσε να μην λερώσω το πληκτρολόγιο…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη