Κυβερνητική ακρόαση πολιτών για επίθεση εναντίον τους με σιωπηλά όπλα|Burn after reading

Κ

Με αυτό το βίντεο που βρήκαμε στο φέις εγκαινιάζουμε και τη νέα μας σελίδα “Burn after reading”

“Burn after reading” – “Κάψ’ το αφού το διαβάσεις”, ήταν για χρόνια η εντολή που έπαιρναν οι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, όταν τους δινόταν μια νέα αποστολή σε φάκελλο ή σε κασέτα. Διαλέξαμε τον τίτλο για καθαρά συμβολικούς λόγους, με… μια δόση μαύρου χιούμορ!

“Burn after reading”

Ο σκοπός της σελίδας είναι να αναδείξουμε θέματα που θεωρούνται “θεωρίες συνωμοσίας” μέσα από έρευνα και μελέτες πολλών αγωνιστών για ζωή. Πολλά από τα άρθρα, βίντεο κ.λ.π. θα είναι και στα αγγλικά, καθώς στην Αμερική, όπως και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, αγωνιστές που αυτοαποκαλούνται ως “truthers” καταβάλλουν αξιέπαινη προσπάθεια να ξεσκεπάσουν τα εγκλήματα που διαπράττονται μυστικά ενάντια στην Ανθρωπότητα για τον απόλυτο έλεγχό της.

Η AllNewz θα παρουσιάζει ό,τι θεωρεί πιο αξιόλογο από αυτή την προσπάθεια, καθαρά προς ενημέρωση του ελληνικού  κοινού, που με τη σειρά του μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα. Θεωρίες ή πράξεις συνωμοσίας;

Το κάτωθι βίντεο το βρήκαμε στη σελίδα του φέις The Independent American, με τίτλο: “Official Government ELF/HAARP/Chemtrails Mind Control Hearing”, χωρίς ωστόσο να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το που και πως έγινε η ακρόαση. Αν μάθουμε περισσότερα, θα σας ενημερώσουμε.

Το βίντεο φέρει περιγραφή:

ULTRA-CENSORED NEWS, feel free to copy this video and post it on your own channels as much as you like.

March 1st 2011 Official Government Hearing on ELF Mind Control Weapons, Torture and CIA/FBI/Jesuit Gangstalking Crimes Being Perpetrated on Our Fellow Countrymen

Δείτε το καθώς οι μαρτυρίες είναι αποκαλυπτικές. Λίγο υπομονή μόνο στα πρώτα λεπτά της αρχής, μέχρι να τακτοποιηθεί η διαδικασία και να αρχίσουν οι ομιλίες.

Οι μάρτυρες περιγράφουν πως δέχονται παρενόχληση στα όρια βασανιστηρίου μέσω των μυστικών όπλων νέας τεχνολογίας που βασίζονται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη