Όργιο σε αστυνομικό τμήμα των Βρυξελλών όσο άλλοι έψαχναν “τρομοκράτες”

Ό

Ποια Νέα Παγκόσμια Τάξη; Μιλάμε για Παλιό Παγκόσμιο Μπάχαλο!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Βέλγιο μετά τη δημοσίευση του οργίου, που έλαβε χώρα στο αστυνομικό τμήμα Ganshoren των Βρυξελλών, όπου 8 στρατιώτες και 2 γυναίκες αστυνομικοί επιδόθηκαν σε σειρά σεξουαλικών πράξεων, την ώρα που οι αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων στη τρομοκρατική επίθεση του Παρισιού.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας χθες, Τρίτη, μετά την αποκάλυψη δυο βελγικών εφημερίδων που έκαναν εκτενή περιγραφή για το σκάνδαλο που απασχολεί τις τελευταίες ώρες όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τις αρχές, καθώς πρόκειται για αμαύρωση της εικόνας και της δράσης τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όργιο έγινε σε ένα αστυνομικό τμήμα της περιοχής Ganshoren, αρκετά κοντά στην περιοχή Molenbeek, την ώρα που οι αστυνομικοί έψαχναν πόρτα πόρτα να βρουν τους υπόπτους για την επίθεση που υποτίθεται έγινε στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα αποτελούσε τον χώρο υποδοχής των στρατιωτών, που είχαν καταφθάσει στην πρωτεύουσα για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό των τρομοκρατών, αλλά και στην εκκένωση της πόλης, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται ότι την 21η Νοεμβρίου, όποτε και φαίνεται να έλαβε χώρα το σκάνδαλο, οι Βρυξέλλες θύμιζαν πόλη φάντασμα, καθώς είχε επιβληθεί απαγόρευση της κυκλοφορίας στους πολίτες, ενώ τα σχολεία ήταν κλειστά.

Οι εφημερίδες αναφέρουν πως θέση για το ροζ σκάνδαλο έλαβε και ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως το περιστατικό ερευνάται και πως βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των εμπλεκομένων στο όργιο, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 στρατιώτες που διέμεναν στο αστυνομικό τμήμα εκείνο το βράδυ.

Προφανώς δεν ένιωθαν και μεγάλη ανησυχία, γνωρίζοντας ότι το όλο θέμα είναι false flag attack; Η πλάκα φαίνεται λειτουργεί για κάποιους και.. αφροδισιακά! Η Παλιά Παγκόσμια Αταξία ετοιμάζει έτσι την Νέα Παγκόσμια Τάξη, δηλαδή το μπάχαλο θα συνεχιστεί κι άλλο… αυτό καταλαβαίνουμε…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη