Και “νέος” αρχηγός της Ν.Δ. ο… Κώστας Καραμανλής!

Κ

Μάλλον φταίει η μεγάλη παράδοση στο θέατρο από τα αρχαία χρόνια, γιατί είναι η μόνη τέχνη που στην Ελλάδα καλά κρατεί και μάλιστα από τον πολιτικό μας κόσμο!

Θα ακούσετε: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

Θα ακούσετε: Βαριά ήττα του καραμανλικού μπλοκ.

Δεν ισχύσει κανένα από τα δυο! Πριν ακόμα τελειώσει η καταμέτρηση των ψήφων και βλέποντας να κερδίζει τις εκλογές – θρίλερ, ο Κυριάκος έσπευσε να ζητήσει ραντεβού με τον Κώστα Καραμανλή. Η συνάντηση μεταξύ Μητσοτάκη και Καραμανλή κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Θα ακούσετε: Με την κίνηση του Κυριάκου, όπως τονίζουν οι συνεργάτες του, και την απόφασή του να ζητήσει άμεση συνάντηση με το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, ο νέος πρόεδρος δείχνει την διάθεσή του για ενότητα και συσπείρωση του κόμματος. «Ο Κυριάκος ούτε εκδικητικός είναι, ούτε θέλει να τρίψει τη νίκη του στη μούρη των αντιπάλων του», ανέφερε πηγή κοντά στον κ. Μητσοτάκη. «Αντιθέτως.  Παρότι ο ίδιος θα ήταν στρατιώτης σε περίπτωση ήττας του, δεν θέλει τους “αντιπάλους” του στρατιώτες, αλλά συνεργάτες και συνοδοιπόρους.»

Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά! Ο Μητσοτάκης υποτίθεται ότι κέρδισε την αρχηγία, παρότι ξεκίνησε ως outsider, γιατί έκανε περισσότερη αντιπολίτευση στον Τσίπρα από τον Μεϊμαράκη στον Τσίπρα. Στον Τσίπρα που “ακούει” τις συμβουλές του Καραμανλή, όσο κανένας άλλος. Αφού, λοιπόν, εξασφάλισε την ψήφο των νεοδημοκρατικών, ο Κυριάκος, ως προτεραιότητα έβαλε τη συνάντηση με τον θεό Κώστα.

Τελικά… πόσοι δουλεύουν για τον Καραμανλή; ΓΑΠ, Σαμαράς, Τσίπρας και τώρα και ο ‘εχθρός’ Μητσοτάκης τζούνιορ. Αν δεν το έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι, όλα τα μνημονιακά που γίνονται, το 2005 ο θεός Κώστας υποσχέθηκε στην ξένη και ντόπια ελίτ να τα κάνει ως “μεταρρυθμίσεις”, αλλά… ο σκύλος τελικά είπε στην ουρά του και τα έκανε.

Κι όπως φαίνεται… έχει πολλές ουρές!

Κι αν δεν με πιστεύετε, δεν έχετε παρά να περιμένετε να δείτε τα επόμενα επεισόδια της ελληνικής πολιτικής επιθεώρησης…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη