Βρέθηκε πτώμα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα από δικαστικό επιμελητή

Β

Πρόκειται για έναν 65χρονο Έλληνα που βρισκόταν δεμένος σε εμβρυακή στάση μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη

Ο  65χρονος Έλληνας που αγνοούνταν για ένα χρόνο, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τρίτης μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας 37, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιατροδικαστή κυρία Σουλτάνα Μαδιανού, το θύμα βρισκόταν δεμένο για πάνω από ένα χρόνο μέσα στον καταψύκτη και σε εμβρυακή στάση, ενώ για να είναι δυνατή η εξέτασή του και να ερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του θα πρέπει πρώτα να ξεπαγώσει.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας δικαστικός επιμελητής όταν μετέβη στο διαμέρισμα της περιοχής προκειμένου να παραδώσει ένταλμα έξωσης στην εν διαστάσει σύζυγό του, υπήκοο Βουλγαρίας, που διέμενε στον χώρο με τον 12χρονο γιο τους και η οποία δεν είχε καταβάλλει τα οφειλόμενα ενοίκια για έξι μήνες. Ωστόσο και τα ίχνη της ίδιας είχαν χαθεί εδώ και μήνες, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για τον ρόλο που εκείνη έχει παίξει στην τραγική κατάληξη του συζύγου της. 

Η εξαφάνιση του 65χρονου πάντως είχε δηλωθεί από τους φίλους του από πέρυσι τον Ιανουάριο, αναφέροντας ως αιτία της εξαφάνισης, τους καβγάδες που σημειώνονταν καθημερινά ανάμεσα στο ζευγάρι.

Στο πλαίσιο λοιπόν της διαδικασίας της έξωσης ο δικαστικός κλητήρας πήγε στην Καλλιθέα, βρήκε την πόρτα του  διαμερίσματος ανοικτή και ξεκίνησε την έρευνα. Η έντονη δυσοσμία που ήταν διάχυτη στον χώρο τον οδήγησε μακάβριο εύρημα. 

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έσπευσε στην περιοχή και ξεκίνησε την διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζονται όλες οι λίστες με τους αγνοούμενους καθώς και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα. 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη