Τσίπρας: Το 2016 η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα

Τ

Νέο success story αλά… Τσίπρας!

Αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ελληνική οικονομία, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο Bloomberg από το Νταβός, την ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωνε ότι αποδέχεται την εξευτελιστική προσφορά της Cosco για την απόκτηση του 67% των μετοχών του ΟΛΠ.

 «Πιστεύω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην τηλεόραση του Bloomberg . «Αν και πέρυσι ήταν μια χρονιά με προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη, πιστεύω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες μπροστά μας», πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, σε ένα κρίσιμο σημείο για να ανακάμψουμε. 

»Όσο γρηγορότερα έχουμε μια επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, τόσο το καλύτερο θα είναι για την ανάκαμψη, και για την ευρωπαϊκή οικονομία ως σύνολο.

»Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι οι εταίροι μας θέλουν μια έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και είμαι πεπεισμένος ότι θέλουν μια επιτυχή και έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επειδή μπορούν να καταλάβουν ότι ο χρόνος αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας».

Και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε ήδη καταπλήξει την παγκόσμια οικονομική κοινότητα, με την ευκολία που δεχόμαστε τα μνημόνια των τελευταίων ετών, τρέχουμε να πληρώσουμε τους παράλογους και αντισυνταγματικούς νόμους και πιανόμαστε ξανά και ξανά κορόιδα από τα λόγια των πολιτικών.

Πάω στοίχημα, η παγκόσμια οικονομική κοινότητα δεν περίμενε τέτοιο ανέφελο κατακτητικό περίπατο στη χώρα μας!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη