Πρόγραμμα εμβολιασμού των Ηνωμένων Εθνών σκοπίμως σκότωσε παιδιά της Συρίας

Π

36 παιδιά πέθαναν στη Συρία με «βασανιστικό θάνατοι» μετά από εμβόλια που τους χορηγήθηκαν μέσω των Ηνωμένων Εθνών, τα οποία οι συριακές αρχές είπαν ότι ήταν σκόπιμα μολυσμένα

Το πρόγραμμα εμβολιασμού των Ηνωμένων Εθνών σχεδιάστηκε το 2014 για να εμποδίσει την εκδήλωση της ιλαράς στη Συρία, αλλά αναφορές έχουν προκύψει ότι τα εμβόλια ήταν μια σκόπιμη δολιοφθορά, αναγκάζοντας τον ΟΗΕ να εγκαταλείψει το πρόγραμμά του.

Το Naturalnews.com αναφέρει από απόσπασμα της Telegraph:

1410919524917Γιατροί σε κλινικές στις πόλεις Jirjanaz και Maaret al-Nouman στο βόρειο-ανατολική επαρχία της Idlib αναφέρουν ότι τα παιδιά άρχισαν να αρρωστήσουν αμέσως μόλις τους χορηγήθηκαν οι δόσεις.

Ανθρωπιστικές οργανώσεις λίγο πάνω από τα σύνορα με την Τουρκία, δήλωσαν οι απώλειες ζωών ήταν πολλές, φτάνοντας τις 36, με ακόμα περισσότερα από μια ντουζίνα άλλα παιδιά σε σοβαρή κατάσταση.

«Η κατάσταση είναι πολύ άσκημη. Οι αριθμοί των νεκρών ξεπέρασαν τους 30. Παιδιά πεθαίνουν πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Daher Zidan, συντονιστής της ιατρικής φιλανθρωπίας UOSSM (Union of Syrian Medical Relief Organizations), όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό site. «Πιστεύουμε ότι θα χειροτερέψει».

Την περιοχή της επαρχίας Idlib ελέγχουν αντιφρονούντες στο καθεστώς Άσαντ, και συγκεκριμένα ένας συνασπισμός της αντιπολίτευσης που αποτελείται Συρίας από αντάρτες. Ο συνασπισμός διεξήγαγε το πρόγραμμα ανοσοποίησης.

«Το υπουργείο Υγείας της Συρίας έδωσε εντολή να σταματήσει το δεύτερο γύρο της εκστρατείας εμβολιασμού κατά της ιλαράς, η οποία άρχισε [πρόσφατα] … μετά από αρκετές θανάτους και τραυματισμούς μεταξύ των παιδιών σε κέντρα εμβολιασμού στην ύπαιθρο Idlib», ανέφερε εκπρόσωπος του συνασπισμού στην The Telegraph.

Το δημοσίευμα συνέχισε, αναφέροντας ότι “ιατρικοί εμπειρογνώμονες” αποφάνθηκαν ότι οι θάνατοι των παιδιών κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκαν από μια μολυσμένη παρτίδα του εμβολίου ιλαράς.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού ήταν υπό τη διεύθυνση και αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας του ΟΗΕ, με σκοπό να εμβολιάσει 1,6 εκατομμύρια παιδιά της Συρίας.

Όμως η συριακή αντιπολίτευση δεν έμεινε εκεί. Κυκλοφόρησε φωτογραφίες των παιδιών που φέρεται να πεθαίνουν από το εμβόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως πράκτορες που εργάζονται για λογαριασμό του καθεστώτος Άσαντ είχαν μολύνει τα εμβόλια με κυανιούχο άλας.

Η Idlib είναι ένα φρούριο ανταρτών – αντάρτες το οποίο κατά κανόνα υποστηρίζεται από τις δυτικές κυβερνήσεις.

Η Telegraph ανέφερε ότι με τον οποίο τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους μοιάζει να ήταν με κάποιου είδους δηλητήριο:

Ο Mohammad Mowas, ένας Σύριος γιατρός που εργάζεται στην Τουρκία, είπε ότι τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν ήταν μια σταδιακή επιβράδυνση του καρδιακού ρυθμού, καθώς τα βρέφη γινόντουσαν μπλε, κάτι που μοιάζει με δηλητηρίαση με κυανιούχα ουσία.

Κάθε φιάλη του εμβολίου ιλαράς περιέχει 40 δόσεις και το ιατρικό προσωπικό δήλωσε ότι πιστεύει ότι τουλάχιστον δύο από τα μπουκάλια πρέπει να είχαν την ουσία.

Ο ΠΟΥ τότε (2014) είπε ότι θα διεξάγει αμέσως έρευνα για το περιστατικό, αλλά… “που” είναι το τελικό πόρισμα;

Επόμενες εκθέσεις ισχυρίστηκαν ότι σε κάποια από τα παιδιά δόθηκε κατά λάθος μυοχαλαρωτικό, το οποίο είναι αυτό που προκάλεσε τους θανάτους τους.

ΠΟΥ να πάρει και να σηκώσει ο διάολος τον Οργανισμό Ηνωμένων Εγκληματιών σας…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

1 comment

  • […] Πλην όλων των ορθογραφικών λαθών -όχι τίποτ’ άλλο, αλλά συνηθίζουν όλοι αυτοί να αποκαλούν εμάς “πσεκασμαίνους” ανορθόγραφους- το μόνο που θυμάμαι από τη γρήγορη ματιά που έριξα, είναι η αναφορά σε ένα άρθρο μου, το οποίο χαρακτηριζόταν όπως όλα τα άλλα ως “ψευδής είδηση”: Πρόγραμμα εμβολιασμού των Ηνωμένων Εθνών σκοπίμως σκό…. […]

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη