Έκρηξη σε αεροπλάνο ελληνικών συμφερόντων στην Σομαλία – Δείτε “τι” εξερράγη!

Έ

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η πτήση, αεροπλάνου ελληνικών συμφερόντων, της αεροπορική εταιρίας της Σομαλίας “DAALLO”, όταν σημειώθηκε έκρηξη στον αέρα

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το αεροδρόμιο του Μοκαντίσου και αφού είχε φθάσει σε ύψος 10.000 ποδών, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο εσωτερικό του αεροσκάφους, κοντά σε έναν από του κινητήρες, τραυματίζοντας δυο επιβάτες. Ενώ, αναφέρεται πως λόγω της ισχυρής έκρηξης δημιουργήθηκε μια τρύπα κοντά στις δεξαμενές καύσιμων, επιφέροντας αποσυμπίεση στην καμπίνα των επιβατών.

 

Ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει, μετά από πτήση 20 λεπτών, στο αεροδρόμιο του Μοκαντίσου, όπου κατάφερε να προσγειώσει με επιτυχία το αεροπλάνο. Εκεί είχε ήδη φθάσει η πυροσβεστική που βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση των επιβατών, αλλά και να θέσει την φωτιά υπό έλεγχο.

Την ίδια στιγμή, οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα φλεγόμενο σώμα να πέφτει στο κενό, ωστόσο η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Τέλος, οι εμπειρογνώμονες αναφέρουν  πως αν μια ανάλογη έκρηξη είχε σημειωθεί σε μεγαλύτερο ύψος, τότε το αεροπλάνο θα είχε συντριβή.

Τώρα τι να σας πω… Στα δέκα χιλιάδες πόδια λένε ότι είναι το ύψος που ψεκάζουν. Και κάτι περίεργοι τύποι έχουν αναρτήσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δείχνουν ακριβώς σε αυτό το σημείο ότι είναι το “ψεκαστήρι”. Αλλά που να ξέρω εγώ; Είμαι από χωριό, εγώ, μάλιστα από τη Μακρινίτσα, που να ξέρω γω από τέτοια πράγματα; 😛

Για δες, λοιπόν, κάτι περίεργες συμπτώσεις!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη