Χαμηλού κόστους φαγητό για τους φτωχούς από τον «Sir» των αερογραμμών!

Χ

Από την easyspray στην easyjunkfood!

O Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου, ο Κύπριος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας, EasyJet, επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ανοίγοντας χαμηλού κόστους σούπερ μάρκετ.

Το easyFoodstore που μόλις άνοιξε στο Λονδίνο δίνει την ευκαιρία να κάνουν αγορές φτωχοί άνθρωποι, με λιγότερο από 20 λίρες αγοράζοντας όλα του τα προϊόντα.

Τα βδομήντα έξι προϊόντα που διαθέτει το market τροφίμων στο βόρειο θα κοστίζουν μόλις 25 πένες το καθένα.

Το εκπτωτικό μπακάλικο διαθέτει όλα τα προσφερόμενα προϊόντα του ηλεκτρονικά, ένας άλλος τρόπος για να γλυτώνει από τις πολλές θέσεις εργασίας.  

«Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος ώστε η εταιρεία Easy να “υπηρετήσει” εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη», ανέφερε στον Independent. Το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων συμπεριλαμβάνει τα πάντα: από κοτόπουλο έως κέικς. Η προσφορά αυτή θεωρητικά σημαίνει ότι ένας πελάτης μπορεί να αγοράσει και τα 76 προσφερόμενα προϊόντα για λιγότερο από 20 λίρες… 

Πολλά διεθνή media εγκωμιάζουν το νέο εγχείρημα του Sir Στέλιος, γιατί όχι άλλωστε, αφού ποτέ κανείς από αυτούς δεν θα είναι πελάτης του!

Με το που άνοιξε… έκλεισε! Ξέμεινε από απόθεμα. Εκπρόσωπος της easyFoodstore, στο Park Royal, του βόρειο- δυτικού Λονδίνου, δήλωσε: “Το επίπεδο του ενδιαφέροντος ήταν εντελώς συντριπτικό. Πιστεύαμε ότι έχουμε αρκετό απόθεμα που θα μας έφτανε για μερικές εβδομάδες, αλλά εξαντλήθηκε μέσα σε λιγότερο από μιάμιση μέρα.”

Easyjet και αεροψεκασμοί

Μέχρι το Νοέμβριο του 2013, όσοι έλεγαν ότι οι Easyjet είναι μια από τις εταιρίες που συμμετέχουν στους αεροψεκασμούς, ίσως θεωρούντο ως γραφικοί, συνωμοσιολόγοι, ευφάνταστοι και υπερβολικοί. Μέχρι… που ψέκασε επισήμως! 

Είχαμε γράψει τότε γι’ αυτό, καθώς και για την καταγραφή αεροπλάνου της που πετούσε πλάι μας και άφηνε πίσω εκείνες τις περίεργες ουρές :

Και τελικά, το είπε και το έκανε:

[rev_slider alias=”Easyjet fake ash cloud test”][/rev_slider]

 

Βέβαια, όλως τυχαίο το ενδιαφέρον της εταιρίας να “λύσει” το πρόβλημα των πτήσεων με τις εκρήξεις των ηφαιστείων, λες και τα έχουμε κάθε μέρα να εκρήγνυνται, όλως τυχαίο ότι μερικοί θέλουν να ψεκάζουν επίτηδες ηφαιστειακή τέφρα για δήθεν λόγους Γεωμηχανικής –το λέει και ο ΣΚΆΙ!– όλως τυχαίες και οι ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα της ξοπίσω τους.

Τώρα το επιχειρηματικό ενδιαφέρον του Σερ στρέφεται στο πως θα ταΐσει τους φτωχούς με, να υποθέσω, αρίστης ποιότητας προϊόντα, άνθρωποι που ίσως δεν έχουν άλλη εναλλακτική λύση. Η λιτότητα θερίζει την άλλοτε τρανή και μεγάλη αυτοκρατορία, που χαρίζει και τίτλους “Sir” σε όσους αποδεικνύονται άξιοι στην ιδεολογία της παγκόσμιας ελίτ: μείωση και έλεγχος πληθυσμού.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη