“Αξιότιμε κύριε Τσίπρα”

&

Aξιότιμε κύριε Τσίπρα

Όταν ο “φίλος Αχμέτ” ξαναγράψει τα βιβλία Ιστορίας του σχολείου μας, μην ξεχάσετε να φωνάξετε και τον Μπέο ο οποίος πρόσφατα πραγματοποίησε εκδήλωση στο Βόλο με αμερικανάκι πρακτοράκι και έδωσε διάλεξη για το πως οι Έλληνες διέπραξαν ωμότητες κατά των Τούρκων.
Επίσης, μιας και είναι Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, στο κεφάλαιο με εκείνες τις μουρλές που χόρεψαν το χορό του Ζαλόγγου για να μην ατιμαστούν από τους Τούρκους, βάλτε την Καρντάσιαν που βγάζει selfie τσίτσιδη και πείτε ότι έτσι έκαναν και οι Ελληνίδες μάνες τότε.


Όσο για το κρυφό σχολειό, πείτε ότι είχαν αφήσει τη ΔΕΗ απλήρωτη και τους έκοψαν το ρεύμα.


Επίσης μπορείτε να γράψετε ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν γκέι και είχε αφήσει τα μουστάκια για καμουφλάζ. Όσο για κείνη τη Μπουμπουλίνα… δεν το συζητώ! Σιγά μην θεωρείται γυναίκα εκείνο το έκτρωμα! Με τον Κολοκοτρώνη παρέα κι αυτή μαχόταν υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.


Μπορείτε να κλείσετε τη θεματική με μερικές συνταγές όπως μουσακάς και σουτζουκάκια, η μεγάλη γαστρονομική κληρονομιά που μας άφησαν τα 400 χρόνια, όχι σκλαβιάς… δεν θα το έθετα έτσι, ας πούμε συνεργασίας των δυο γειτονικών χωρών!


Άντε να μου χαρείς, αξιότιμε κύριε Τσίπρα, δώσε κι ένα φιλάκι στον φίλο Αχμέτ! Ξέρεις εσύ. Σταυρωτά και τρεις φορές!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη