Δεν είναι τρολιά: Ο Τσίπρας αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας!

Δ

Tο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Σμύρνης «İzmir Ekonomi Üniversitesi» ανακήρυξε τον Αλέξη Τσίπρα επίτιμο διδάκτορα πολιτικής οικονομίας!

Είναι γεγονός, η είδηση δεν είναι τρολιά! Ή… μήπως είναι και τούρκικη;

Ο πρωθυπουργός γνώρισε την… αποθέωση από τους Τούρκους φοιτητές που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, ενώ δεν παρέλειψε και να φωτογραφηθεί με τους πρυτάνεις κρατώντας περιχαρής και εν μέσω χειροκροτημάτων τον πάπυρο!

Σταθείτε τώρα να κάνουμε μια αποτίμηση της κατάστασης. Ο Αλέξης Τσίπρας καλός μαθητής δεν υπήρξε. Μάλλον προς… σκράπας μας κάνει που ασχολιόταν από έφηβος με τα κομματικά, προφανώς τον ετοίμαζαν για μεγάλη καριέρα.

Τα αγγλικά του θυμίζουν Ινδιάνο – “μεγάλο φτερό κάτσει κάτω κάνει μεγάλο σκατό”, ένα πράμα.

Από ελληνικά έχει πετάξει ουκ ολίγα μαργαριτάρια. Από γεωγραφία δεν ξέρει ούτε της χώρας του -που πέφτει η Μυτιλήνη και που η Λέσβος, από διεθνές δίκαιο δεν ξέρει καν ότι μια χώρα με θάλασσα μπορεί να έχει και σύνορα, δεν είμαστε όλοι ψάρια. Από παγκόσμιες προσωπικότητας μπλέκει τα μοντέλα με τις δήθεν ακτιβίστριες – την Ναόμπι Κάμπελ με την Ναόμι Κλάιν.

Τώρα από πολιτική οικονομία, θεωρεί ότι τα capital controls έχουν σχέση με… το Κεφάλαιο του Μαρξ και ότι έτσι ελέγχει το “κεφάλαιο”! Επίσης νομίζει ότι η ολιγαρχία μιας χώρας είναι η μεσαία τάξη, άντε και κανένας καστανάς ή καλαμποκού!

Τι συμπέρασμα βγάζουμε; Ή ότι πρόκειται για τρολιά ή ότι στην πραγματικότητα τον έχρησαν ως δικτάτορα και το “διδάκτορας” είναι στάχτη στα μάτια. Εξάλλου οι Έλληνες για πρώτη φορά είναι σε γενικές γραμμές φτωχότεροι από τους Τούρκους, οπότε αυτό σίγουρα δημιουργεί και ενθουσιασμό και θαυμασμό στη γείτονα χώρα, τη χώρα του «φίλου Αχμέτ» που μας χωρίζουν… «οι θάλασσες μας»!

Επί τέλους, έχουμε έναν δόκτορα να κυβερνάει τη χώρα, οπότε άλλοι τεχνοκράτες δεν μας χρειάζονται! Αλίμονο στον Λεβέντη, του χαλάει όλα τα μελλοντικά σχέδια τεχνοκρατίας!

Ε ρε Ελληνικέ λαέ, τι έχεις να δεις ακόμα!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη