Την “κουλή” ιστορία με τον Μορμόνο την μάθατε; – Οι καλύτεροι πράκτορες του FBI οι Μορμόνοι!

Τ

Oι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, έχουν πολλά κενά και “περίεργα” όπως σχεδόν όλες οι μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών

Όμως μια ξεπερνά κάθε προηγούμενο και μάλιστα συνδέει τρία μεγάλα “τρομοκρατικά” γεγονότα.

Ένας μόλις 19χρονος Μορμόνος είχε την “ατυχία” να είναι παρών σε τρεις, παρακαλώ, τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά και την φοβερή “τύχη” να επιβιώσει όλων!

Ο 19χρονος ιεραπόστολος Μέισον Γουέλς “βρέθηκε” στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ μαζί με άλλους ιεραπόστολους, όπου σύμφωνα με την εκκλησία τους τραυματίστηκαν “σοβαρά” και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η… σοβαρότητα του νεαρού είναι ρήξη του Αχίλλειου τένοντα, πολλά κατάγματα και εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του στο δίκτυο ABC. 

Wells00-654920

Όμως όπως αποκαλύπτουν οι δικοί του, ο νεαρός έχει ζήσει τον τρόμο και στις επιθέσεις στο θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι, το Νοέμβριο του 2015, αλλά και στο μαραθώνιο στη Βοστώνη, τον Απρίλιος 2013! Πόσο ήταν τότε; Μόλις 16 χρονών! Νωρίς άρχισε καριέρα!

Ο πατέρας αποδίδει την τύχη του γιου του στο γεγονός ότι είναι ένα πολύ «σκληρό» και προσεκτικό παιδί, εκπαιδευμένο να παραμένει ψύχραιμο σε δύσκολες συνθήκες και καταστάσεις – κάτι σαν τον Μπρους Γουίλις στο Πολύ Σκληρός Για να Πεθάνει, αλλά δεν μας λέει πως είναι πάντα παρών σε όλες τις επιθέσεις που κάποιοι λένε ότι είναι στημένες – false flag attack.

Τι είναι οι Μορμόνοι

Παρότι παρουσιάζονται ως χριστιανική αίρεση, έχουν πολλά κοινά σημεία με τη Θεοσοφική Σχολή της σατανίστριας Έλενας Μπλαβάσκι. Πολυγαμία και κοινοβιακή ζωή, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά, καθώς και “σκληρή ιεραποστολική” δουλειά, δηλαδή, προσηλυτισμός.


Joseph_Smith,_Jr._portrait_owned_by_Joseph_Smith_IIIΗ σημερινή εκκλησία ιδρύθηκε από τον Τζόζεφ Σμιθ στη Fayette της Νέας Υόρκης το 1830. Οι Μορμόνοι πιστεύουν ότι η εκκλησία που ίδρυσε ο Ιησούς Χριστός είχε διαφθαρεί και είχε αποστατήσει μετά τον θάνατο των αποστόλων, και η αποκατάστασή της στη σύγχρονη εποχή έγινε μέσω του Τζόζεφ Σμιθ, τον οποίο θεωρούν προφήτη. Το Βιβλίο του Μόρμον: Άλλη Μια Μαρτυρία για τον Ιησού Χριστό που θεωρείται θεόπνευστο από τους Μορμόνους, περιέχει διάφορες διηγήσεις για τους αρχαίους κατοίκους της αμερικανικής ηπείρου.

Γέννημα θρέμμα αμερικάνικο, δηλαδή, και υπερφιλόδοξος και πανέξυπνος ιδρυτής της εκκλησίας, Τζόζεφ Σμιθ, εκτός του ότι εμπλεκόταν επίσης σε θρησκευτική λαϊκή μαγεία, είχε κάποια στιγμή και το “μάτι” στραμμένο στην Προεδρία των ΗΠΑ. Δεν του έφτασαν οι τόσες εκκλησίες που κατάφερε να χτίσει και η δική τους τράπεζα. 

Μορμόνοι και FBI

H εκκλησία μπορεί να συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, παγκόσμια, αλλά δεν θεωρείται και πολύ κοινωνικά αποδεκτή. Εκτός… από την αγκαλιά του FBI!!! Η μυστική υπηρεσία δείχνει να έχει μια… ιδιαίτερη θρησκευτική συμπάθια προς τα μέλη της εκκλησίας των Μορμόνων.

Οι Μορμόνοι αποτελούν περίπου το 2 τοις εκατό του αμερικανικού πληθυσμού, περίπου ίδιος όπως οι Εβραίοι. Όμως ξεχωρίζουν από τους Εβραίους για την «έλλειψη αποδοχής στην αμερικανική κοινωνία».

Αλλά υπάρχει τουλάχιστον μία θέση στην αμερικανική κοινωνία, όπου οι Μορμόνοι έχουν βρει έναν ασυνήθιστο βαθμό αποδοχής, στους οργανισμούς, όπως το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, του FBI και της CIA  Οι προσλήψεις σε αυτές τις υπηρεσίες έχουν δυσανάλογα μεγάλο αριθμό ατόμων που ανήκουν στην εκκλησία.

51LbV26YwEL._SX323_BO1,204,203,200_Το 2009 τα απομνημονεύματά του Agent Bishop, ο Mike McPheters περιγράφει τα χρόνια του διπλασιασμού των Μορμόνων πρακτόρων του FBI. Πιο πρόσφατα, μια (αμφιλεγόμενη) subplot για του ABC Quantico  χαρακτήρισε μια Μορμόνων πρόσληψη του οποίου έντιμος φήμη έκρυψε ένα σκοτεινό μυστικό.

Ο “λόγος” που οι Μορμόνοι καταλήγουν σε αυτούς τους οργανισμούς είναι -λένε- τρεις παράγοντες: Οι Μορμόνοι είναι άνθρωποι με γνώσεις ξένων γλωσσών από τις αποστολές στο εξωτερικό, απέχουν από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και… τους διακατέχει μια προθυμία να «εξυπηρετήσουν»!

Έτσι αρκετοί Μορμόνοι “προσφέρθηκαν” να γίνουν πράκτορες, πολλές φορές και διπλοί πράκτορες δουλεύοντας στη Γερμανία και Σοβιετική Ένωση. (πηγή).

Κάτι αντίστοιχο παίζει φυσικά και με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο νεαρός ιεραπόστολος τυγχάνει μιας “θείας” και “αόρατης” προστασίας λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Τον προστατεύει όσο εκείνος εκτελεί το «ιεραποστολικό του έργο» ταξιδεύοντας ανά την υφήλιο και ψάχνοντας που θα γίνει η επόμενη “τρομοκρατική” επίθεση.

Παρεμπιπτόντως, φέρουν συνήθως σακίδια στις πλάτες, όπως εκείνα που κουβαλούν οι ύποπτοι τρομοκράτες… Ουπς! Αλλά, είπαμε, είναι υπεράνω υποψίας, τα παιδιά!

© AllNewz

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη