Πως να σχεδιάσετε το θάνατο σας με… «φροντίδα»!

Π

Tο Εθνικό Συμβούλιο για την Ανακουφιστική Φροντίδα (NCPC – National Council for Palliative) είναι μια ομπρέλα φιλανθρωπίας για όλους όσους εμπλέκονται στην παρηγορητική, το τέλος της ζωής και τη φροντίδα στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του ιστολογίου του, οι άνθρωποι που φροντίζουν για την «φροντίδα» πιστεύουν ότι ο καθένας που πλησιάζει το τέλος της ζωής του έχει το δικαίωμα να την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας και υποστήριξης, όπου κι αν ζουν, και όποια κι αν είναι η κατάστασή τους. Δηλώνουν μάλιστα ότι συνεργάζονται γι’ αυτό με την κυβέρνηση, την υγεία και το προσωπικό της κοινωνικής μέριμνας και τα άτομα με προσωπική εμπειρία για να βελτιωθεί τέλος της ζωής για όλους.

Κάτω από αυτήν την… μακάβρια ομπρέλα, υπάρχουν τρεις ακόμα πιο μακάβριες ΜΚΟ για θάνατο, παρηγορητική και σύντομη ζωή – η χαρά του αποπληθυσμού της γης:

Ο διαφημιστικός «Οδηγός» τους βρίσκεται σε πολλά ιατρεία της Βρετανίας και κάπως έτσι κι εμείς τον πήραμε χαμπάρι, από μια φίλη Βρετανίδα που τον βρήκε, της σηκώθηκε η τρίχα και τον δημοσίευσε στο facebook. Ιδού πως να πεθάνεις με «φροντίδα» ή… να το θέσουμε αλλιώς, ιδού ποιος φροντίζει να πεθάνεις:

planning_your_future_care[1] (μεταφερόμενο)

Δεν έχω τι άλλο να πω… Τα λόγια είναι περιττά, η εικόνα μιλάει από μόνη της… Μην ξεχάσετε να προγραμματίσετε έναν καλό θάνατο. Το σύστημα σας θέλει ευχαριστημένους και… «φροντίζει» γι’ αυτό.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη