Νέα δολοφονία ολιστικού ιατρού με την οικογενεια του στη Σάντα Μπάρμπαρα

Ν

Eνας ακόμα ολιστικός θεραπευτής βρίσκεται νεκρός στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά όχι μόνος, αλλά με τη σύζυγο και το παιδί του!

Μεγαλώνει η λίστα των ιατρών εναλλακτικής θεραπείας που βρίσκονται νεκροί ή… δεν βρίσκονται καθόλου, εξαφανίζονται από προσώπου γης!

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Dr.Weidong Henry Han, 57 ετών, τη σύζυγός του, Huijie Yu, 29 ετών και την κόρη τους, Emily ΧHan, 5 ετών που βρέθηκαν νεκροί την Τετάρτη στο σπίτι τους στο 4600 μπλοκ του Greenhill Way.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι τους βρίσκεται λιγότερο από ένα μίλι από τα κεντρικά γραφεία του  Αστυνομικού Τμήματος, στους λόφους πάνω από την κοιλάδα Goleta.

Τα θύματα βρέθηκαν με τραύματα από πυροβολισμούς, τυλιγμένα σε πλαστικό και κλεισμένα με ταινία, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Santa Barbara.

Οι αστυνομικοί ερευνητές δεν έχουν ακόμη εντοπίσει ένα κίνητρο για τις δολοφονίες, αν και έχουν πει ότι ένας συνεργάτης του ιατρού, ο 27χρονος Pierre Haobsh, που είχε πρόσφατα μια συναλλαγή μαζί του, μπορεί να έχει κάποιο οικονομικό όφελος και θεωρείται ως ύποπτος.

Ο Dr Han ήταν βελονιστής και συνιστούσε στους ασθενείς του θεραπείες με βότανα. Κι έτσι, όπως προείπα, η λίστα των δολοφονημένων ολιστικών γιατρών μεγαλώνει. Γιατροί που δεν συνταγογραφούσαν, αλλά θεράπευαν -γι’ αυτό και είχαν επιτυχία- με εναλλακτικές μεθόδους, από φυσικά βότανα μέχρι και γιόγκα.

Τα Ελληνικά Hoaxes “καταρρίπτουν”

Καμαρώνουν για την επιτυχία του “ερασιτεχνικού” έργου και προσφοράς τους. Το ιστολόγιο που υποτίθεται αποκαλύπτει τις διαδικτυακές απάτες, έχει και “ειδικό” επιστημονικό προσωπικό με άποψη. Θεωρεί ότι το να ανησυχείς για τους ψεκασμούς που βλέπεις στον ουρανό και τις βλαβερές συνέπειες από τους εμβολιασμούς, δεν είναι τίποτ’ άλλο από… “διαδικτυακή απάτη”!

Έτσι κυκλοφόρησε και άρθρο που “κατέρριψε” τον μύθο για τους θανάτους των ολιστικών γιατρών. Όχι κυρίες και κύριοι, μόνοι τους δολοφονούνται, μόνοι τους εξαφανίζονται, μόνοι τους εγκαταλείπουν τους ασθενείς τους, την καριέρα τους και οποιαδήποτε άλλη εξήγηση είναι… θεωρία συνωμοσίας!

Όπως “θεωρία συνωμοσίας” είναι ότι ο De Niro ήθελε να προβάλλει στο φεστιβάλ του ντοκιμαντέρ κατά των εμβολίων και τον πίεσαν να αλλάξει γνώμη και να αποσύρει την ταινία. Πως; Εκείνος ξέρει καλύτερα. Εκείνος, ο Θεός και… τα Ελληνικά Hoaxes που διαβάζονται με επιτυχία. Γιατί σε αυτή τη ζωή τρία πράγματα επιπλέουν λόγω άνωσης: Τα σκατά, οι φελλοί και οι πράκτορες – διαλέγετε και παίρνετε!

 

Βίντεο του ABC που ανακοινώνει την πρόσφατη δολοφονία:

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη