«Ας μάθουμε την αλήθεια»: Ο De Niro λέει ο αυτιστικός γιος μου άλλαξε «εν μία νυκτί» μετά το MMR

«

O De Niro  επανέρχεται στο θέμα του αντι-εμβολιαστικού ντοκιμαντέρ σε συνέντευξη του στο TODAY

Μετά από τις τρομερές πιέσεις που δέχτηκε, εκτός και εντός ορίων του φεστιβάλ ταινίας Tribeca Film Festival στο οποίο είναι συνιδρυτής, για να ακυρώσει την προβολή του αντι-εμβολιαστικού ντοκιμαντέρ του Andrew Wakefield, “Vaxxed”, ο ηθοποιός επανέρχεται στο θέμα.

Δηλώνει ότι ένα μέρος του εαυτού του λυπάται που αναγκάστηκε να αποσύρει την ταινία που συνδέει το εμβόλιο MMR με τον αυτισμό και ότι ο γιος του άλλαξε «εν μία νυκτί», μετά από το εμβόλιο.

Ο βετεράνος ηθοποιός και ιδρυτής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca δέχτηκε από παντού πυρά πριν λίγες μέρες και αναγκάστηκε να υποχωρήσει λέγοντας ότι αυτή την απόφαση, γιατί δεν ήθελε η αντίδραση να επηρεάσει το φεστιβάλ κινηματογράφου, ωστόσο επέμεινε ότι «η ταινία είναι κάτι που όλοι θα πρέπει να δούμε».

«Ας μάθουμε την αλήθεια, ας μάθουμε την αλήθεια».

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν έχει ακόμη «ερευνήσει πλήρως» τη σφοδρή αντίδραση εναντίον του ντοκιμαντέρ «και θα το κάνω», είπε.

Ο De Niro, ο οποίος έχει ένα 18χρονο γιο, τον Elliot, με αυτισμό, είπε ότι ήλπιζε ότι η προβολή της ταινίας θα μπορούσε να ξεκινήσει μια «συζήτηση» σχετικά με τη σχέση μεταξύ του εμβολίου και του αυτισμού.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη και διαβάστε τι αποτέλεσμα έφερε η δική μας “διερεύνηση” σχετικά με τη σφοδρή αντίδραση ενάντια στην ταινία. 

 

Και όπως λέει και το τραγούδι… «κι έρχεται η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις…»

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη