Οι Αθεϊστές καλούν τον κόσμο σε κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή

Ο

Xυδαίοι και προκλητικοί για μια ακόμα φορά, οι έλληνες Αθεϊστές διοργανώνουν την Μεγάλη Παρασκευή “Φανερό Δείπνο”

Oι έλληνες Αθεϊστές, που αποκαλούνται Ένωση Αθέων, προσκαλεί με ανακοίνωσή της όλο τον κόσμο τη Μεγάλη Παρασκευή σε ένα δείπνο που το ονομάζει Φανερό Δείπνο, για να πάνε κόντρα στη νηστεία.

Μάλιστα έχουν διοργανώσει και event στο Facebook για το εν λόγω δείπνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί όλες και όλους στον «Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ.

Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.

Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται!

Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.

Και δίνουν 4 ραντεβού σε ταβέρνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Ηράκλειο.

Γιατί αυτοαποκαλούνται Άθεοι αφού είναι Αθεϊστές; Ο άθεος δεν έχει πίστη στο Θεό και δεν ανήκει σε καμιά θρησκεία και αδιαφορεί γενικώς. Ο αθεϊστής είναι αυτός που ΈΧΕΙ πίστη, τη δική του, πιστεύει ότι δεν υπάρχει Θεός και φανατίζεται να το επιβάλει και στους άλλους. Ή… πιστεύει ότι υπάρχει Θεός, αλλά για άλλους λόγους, επιδιώκει να προπαγανδίσει ότι δεν υπάρχει.

Κι αυτοί ανήκουν στους δεύτερους, όπως είναι και ο παγκόσμιος τίτλος τους στα αγγλικά: «Ένωση Άθεων/Atheist Union of Greece». Ανήκουν στην παγκόσμια ομοσπονδία Αθεϊστών. 

Ή στην παγκόσμια ομοσπονδία δαιμονισμένων που, κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα δεν κρατιούνται να χύσουν χολή με τον ένα ή άλλο τρόπο: Υπήρξε ο Χριστός; Δεν υπήρξε; Περπάτησε στο ύδωρ; Δεν περπάτησε; Ήταν παντρεμένος; Και πόσα παιδιά είχε;

Τα δαιμόνια σκαρφίζονται διάφορους τρόπους την περίοδο των εορτών να “εκφραστούν”.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει δουλέψει πολύ πάνω στο θέμα της πίστης, τόσο με την προπαγάνδα όσο και με την τεχνολογία και την επιστήμη. Αν χαθεί η πίστη και η πνευματικότητα, οι άνθρωποι είναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι, πιο ευάλωτοι, πιο αδύναμοι.

Σύμφωνα με τις παγκόσμιες στατιστικές, τα άτομα που έχουν τη μεγαλύτερη ροπή στην αυτοκτονία είναι οι άθεοι, ενώ τις λιγότερες σημειώνουν οι μουσουλμάνοι, παρότι υποτίθεται οι φανατικοί Ισλαμιστές προβαίνουν σε τρομοκρατικές πράξεις αυτοκτονίας.

«Religious affiliation is associated with less suicidal behavior in depressed inpatients. After other factors were controlled, it was found that greater moral objections to suicide and lower aggression level in religiously affiliated subjects may function as protective factors against suicide attempts».

Άρα το ρόλο που βαράνε και τους σκοπούς που παίζει το οργανωμένο αθεϊστικό κύκλωμα, το έχουμε καταλάβει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους εφήβους γιατί η θρησκεία του αθεϊσμού εξαπλώνεται επικίνδυνα.

σχετικά:

Οι άντρες με τα πούπουλα είναι και αντίχριστοι;

Γιατί οι Αθεϊστές επιμένουν να αποκαλούνται Άθεϊοι;

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη