Ανάσταση νεκρών θα επιχειρήσουν Αμερικανοί επιστήμονες

Α

Αμερικανοί επιστήμονες έβαλαν ως στόχο την ανάσταση νεκρών με την βοήθεια της αναγεννητικής βιολογίας, της γνωστικής νευροεπιστήμης και της κλινικής ανάνηψης

Δύο εταιρείες στις ΗΠΑ, η Bioquark Inc και η Revita Life Sciences κατάφεραν (όπως πάντα) να πάρουν άδεια από τις αρμόδιες αρχές για να κάνουν δοκιμές με στόχο να επαναφέρουν τους νεκρούς στην ζωή.

Οι επιστήμονες θα χρησιμοποιήσουν ένα συνδυασμό θεραπειών, οι οποίες περιλαμβάνουν την έγχυση του εγκεφάλου με βλαστικά κύτταρα και ένα κοκτέιλ πεπτιδίων, καθώς επίσης και την ανάπτυξη λέιζερ και τεχνική νευρική διέγερση που έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να φέρει πίσω ασθενείς από κώμα.

Οι επιστήμονες δηλώνουν πεπεισμένοι ότι αυτό που στην ιατρική αποκαλείται «μη αναστρέψιμη κατάσταση», είναι κάτι που μπορεί να αναστραφεί και υποστηρίζουν ότι, όταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι νεκρός, ένας άνθρωπος μπορεί ακόμα να έχει πυρετό και το αίμα του να κυκλοφορεί ακόμα.

Οι ασθενείς θα πρέπει να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας μαγνητική τομογραφία για αρκετούς μήνες
Οι ασθενείς θα πρέπει να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας μαγνητική τομογραφία για αρκετούς μήνες

Τονίζουν επίσης ότι μια γυναίκα εγκεφαλικά νεκρή έχει την δυνατότητα να κυοφορεί και να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να επιτύχουν αυτό που στο μυαλό όλων μοιάζει απίθανο. Να φέρουν πίσω στη ζωή έναν νεκρό άνθρωπο.

Ο Δρ Ira Pastor (τι όνομα αταίριαστο κι αυτό), ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bioquark Inc., δήλωσε: «Αυτό αντιπροσωπεύει την πρώτη δοκιμή του είδους και ένα ακόμη βήμα προς την ενδεχόμενη αντιστροφή του θανάτου στη διάρκεια της ζωής μας».

Οι δοκιμές θα διεξαχθούν σε νοσοκομείο της Ινδίας υπό την ονομασία ReAnima Project, όπου η ομάδα μόλις έλαβε έγκριση από την Ινδία και σχεδιάζει να ξεκινήσει την πρόσληψη των ασθενών αμέσως.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη