Λέσχη Bilderberg 2016: Που και πότε θα γίνει η φετινή συνάντηση

Λ

Όπως κάθε χρόνο από το 1954, έτος ίδρυσης της, η Λέσχη Bilderberg θα κάνει την ετήσια συνάντηση της με καθορισμένα θέματα που αποσκοπούν στην καλύτερη Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Καλύτερη για τα μέλη της, φυσικά, όχι για τους υπόλοιπους…

Μαζί με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την Τριημερή Επιτροπή, η Λέσχη Bilderberg αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα think Tank που συγκεντρώνει την πολιτική και οικονομική ελίτ για να καταρτίσουν το σχέδιο δράσης τους για το επόμενο έτος. Συνήθως πάνω κάτω έχουν κοινή πλεύση μεταξύ τους. Πλέουν παράλληλες πορείες και εντελώς αντίθετες με τα συμφέροντα των λαών.

Μετά το μεγάλο φιάσκο του 2012 όπου ακτιβιστές απ’ όλο τον κόσμο τους έκαναν “θερμή” υποδοχή, η Λέσχη Bilderberg έκτοτε προσπαθεί να είναι φειδωλή σχετικά με τον τόπο συνάντησης που κάθε χρόνο διαφέρει, ή τον αλλάζει την τελευταία στιγμή.

Έτσι αφού ακούστηκε για ΗΠΑ και Αυστρία αρχικά, στο επίσημο ιστολόγιο της ανακοινώθηκε ο “πραγματικός” τόπος και χρόνος… προς το παρόν…

Και αυτός θα είναι κατά τα λεγόμενα τους, στη Δρέσδη, στη Γερμανία, 9-12 Ιουνίου.

Bilderberg 2016

Ουδέν νεότερο προς το παρόν από ασφαλή πηγή ως προς το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι συμμετέχοντες και τα θέματα συζήτησης. Σίγουρα μέσα σε αυτά θα είναι ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη, η κλιματική αλλαγή παίζει κάθε χρόνο, το μεταναστευτικό είναι σιγουράκι και το πως θα μας μειώσουν σε αριθμό λόγο πληθυσμού (ως δημογραφικό αναφέρεται) παίζει από το 1954.

Μόλις τέλειωσε ο Β’ Π.Π. η μόνο αγωνία της παγκόσμιας ελίτ ήταν τι θα απογίνει ο πληθυσμός και πως θα τον ξεκάνουν χωρίς τη χρήση πυρηνικών.

Έκτοτε και γι αυτόν ακριβώς το λόγο, δημιουργήθηκε ο ΟΗΕ, το επίσημο όργανο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και όλα τα υπόλοιπα κλαμπ, οργανισμοί, ινστιτούτα κ.λ.π. τα οποία ίδρυσε και εποπτεύει μια χούφτα ισχυρών….

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη