Υποχρεωτικά μαθήματα εξορκισμού σε ισπανικό κολέγιο!

Υ

Μαθητές ισπανικού κολεγίου υποχρεούνται να παρακολουθήσουν σειρά μαθημάτων εξορκισμού από διάσημο ιερέα «κυνηγό δαιμόνων»

Η πρώτη «αντί-δαιμονική» ενότητα μαθημάτων πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Barberán και Collán στη Μαδρίτη την Πέμπτη το βράδυ, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Ο θεσμός χρηματοδοτείται από το ισπανικό Υπουργείο Άμυνας.

196 φοιτητές του κολεγίου, όλα τα μέλη των στρατιωτικών οικογενειών, φέρεται να είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν την τάξη.

Η θεολογική τάξη επικεντρώνεται στους «οι τομείς που σχετίζονται με το διάβολο, εξορκισμούς, δαιμονισμούς και την κόλαση», ανέφερε η εφημερίδα El Diario, επικαλούμενη πηγές από το κολέγιο.

572b585bc361886e368b45cb

Η κατηγορία μαθημάτων έχει τον τίτλο «Το κακό», και δίνεται από έναν αληθινό ‘Constantine’, τον πατέρα José Antonio Fortea Cucurull – Ισπανός συγγραφέας και Ρωμαιοκαθολικός ιερέας, ο οποίος είναι επίσης και εξορκιστής. όπως αναφέρεται στο  blog του.

Το πιο διάσημο βιβλίο του είναι «Το άθροισμα των Daemoniaca», με θέμα τη δαιμονολογία και είναι κάτι σαν το εγχειρίδιο ενός καλού εξορκιστή.

Η τάξη είναι μέρος ενός υποχρεωτικού προγράμματος που ξεκίνησε από το κολέγιο. Σύμφωνα με την El Diario, στόχος του είναι να  «προωθήσει την πνευματική, σωματική και ηθική ανάπτυξη»  των μαθητών.

Η εφημερίδα El Diario αναφέρει ότι η απόφαση προκάλεσε οργή μεταξύ ορισμένων φοιτητών, ωστόσο κανείς δεν φέρεται να έχει υποβάλει καμία επίσημη καταγγελία στις αρχές του κολεγίου.

«Η διεύθυνση έχει τα προγράμματα όλων των φοιτητών, έτσι δεν είναι εύκολο να παρακάμψουν την τάξη», είπε κάποια πηγή.

Ο δάσκαλος αυτού του νέου μαθήματος έχει δώσει διαλέξεις σε πολλές χώρες και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικά προγράμματα στην Ισπανία. Το 2015, ο πατέρας Fortea Cucurull είπε στον Antena 3 TV ότι, «Ο διάβολος δεν έχει κέρατα ή ένα χρώμα, είναι μια άυλη οντότητα που όλες οι θρησκείες συμφωνούν ότι περιπλανιέται στον κόσμο. Υπάρχει».

© nea.allnewz.gr

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη