CERN, χημικοί αεροψεκασμοί και Rockefeller

C

Το ανακοίνωσε ότι μπήκε σε επαναλειτουργία ο μεγάλος επιταχυντής του

Ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων (LHC) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN) ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του και πάλι, μετά από τη συνηθισμένη χειμερινή του ανάπαυλα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ερευνητικό κέντρο. 

Στην πραγματικότητα, η «χειμερινή ανάπαυλα» σταμάτησε στις 25 Μαρτίου οπότε και ο διακόπτης μπήκε ξανά στο on.

Στις 21 Απριλίου, μέρα τρελών παγκόσμιων γεγονότων, κάποιοι ακτιβιστές παρατήρησαν ότι τα μαγνητικά πεδία διαταράχθηκαν, οι συχνότητες Σούμαν επίσης κ έβγαλαν την έρευνα τους στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια είχαμε μια νυφίτσα. Ναι. Μια νυφίτσα είπαν οι άνθρωποι του CERN τρύπωσε στις εγκαταστάσεις, έφαγε καλώδια και ψήθηκε. Ναι. Για να ξέρετε, αν ποτέ το πείραμα αποτύχει και μια μέρα γίνουμε όλοι διάττοντες αστέρες, όταν πάτε κει παν και τους ζητήσετε το λόγο, υπάρχει περίπτωση να σας πουν ότι έφταιξε μια νυφίτσα που έφαγε τα καλώδια.

Πάντως λένε ότι η «βλάβη» αποκαταστάθηκε κι από χτες ο ανίερος σκώληκας είναι σε επαναλειτουργία. Το νιώσατε;

“Ο LHC είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχουμε τον φιλόδοξο στόχο για το 2016 να συγκεντρώσουμε έξι φορές περισσότερα δεδομένα απ΄ ό,τι το 2015,” δήλωσε ο διευθυντής Επιταχυντών και Τεχνολογίας του CERN Φρέντερικ Μπόρντρι.

“Η επαναλειτουργία του LHC είναι πάντα φορτισμένη συναισθηματικά για εμάς,”, ανέφερε η Φαμπιόλα Τζιανότι, νέα γενική διευθύντρια του CERN.

Και για μας είναι φορτισμένη. Όχι συναισθηματικά, αλλά στο νευρικό μας σύστημα. Πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι το αντίθετο, αφού είμαστε όντα πλασμένα από ενέργεια, άρρηκτα συνδεδεμένα με την συμπαντική ενέργεια.

Το πάνω βίντεο είναι μια σύντομη αναφορά στη σχέση CERN  και χημικοί αεροψεκασμοί. Παρουσιάζεται και ένας φυσικός του CERN ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει ότι οι χημικοί αεροψεκασμού είναι παγάκια, όπως ακριβώς λέει και η πλειοψηφία των μετεωρολόγων.

«Αυτά είναι σύννεφα τα οποία «έχουν σπαρθεί από τα αεροπλάνα που ρίχνουν αερολύματα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας» (1:04)

«Αυτά είναι σύννεφα τα οποία «έχουν σπαρθεί από τα αεροπλάνα που ρίχνουν αερολύματα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας» (1:04)
«Αυτά είναι σύννεφα τα οποία «έχουν σπαρθεί από τα αεροπλάνα που ρίχνουν αερολύματα στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας» (1:04)

Μεγάλη η χάρη του μεγάλου αυτού επιστήμονα που ασχολήθηκε με το θέμα. Όμως τι λέει; Τα “παγάκια” ζεσταίνουν το κλίμα. Χμμμ… Δηλαδή η υπερθέρμανση του πλανήτη τελικά είναι από τα αερολύματα των αεροπλάνων;

Τότε γιατί τα τσιράκια του Ροκφέλερ μας προτείνουν “λύσεις” (Γεωμηχανική)  με ψεκασμούς αερολυμάτων για να δημιουργηθούν σύννεφα που θα αντανακλούν πίσω στο διάστημα την ηλιακή ακτινοβολία για να «δροσίσουν» τον πλανήτη;

Αλλά όπως λέει καπάκι η επόμενη επιστήμονας, οι ουρές των αεροπλάνων ζεσταίνουν το κλίμα:

Αλλά όπως λέει καπάκι η επόμενη επιστήμονας, οι ουρές των αεροπλάνων ζεσταίνουν το κλίμα
Αλλά όπως λέει καπάκι η επόμενη επιστήμονας, οι ουρές των αεροπλάνων ζεσταίνουν το κλίμα

 Και παρακάτω το βίντεο δείχνει τη μελέτη του IPCC, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ινστιτούτο Rockefeller, και η οποία αναφέρει ότι «τα ίχνη των αεροπλάνων (contrails) θερμαίνουν τη γη όπως ακριβώς τα λεπτά υψηλά νέφη». Να θυμίσουμε ότι ο Rockefeller, μαζί με κάποιους ακόμα ελιτάρχες (Soros, Gates) επενδύουν στην πράσινη ενέργεια “λόγω κλιματικής αλλαγής”, αλλά είναι και οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού όσον αφορά την ενέργεια άνθρακα.

Τώρα το CERN, ξαναμπήκε μπροστά για να κάνει αυτά που κάνει. Αλήθεια… τι κάνει;

Σύμφωνα με τους ίδιους τρέχει πολλά προγράμματα, ένα εκ των οποίων είναι και το CLOUD που “μελετά” το κλίμα. Ερευνητικό το πρόγραμμα, όσο ερευνητικά ήταν και είναι τα προγράμματα του HAARP και νομίζω καταλάβατε:

The CLOUD experiment is investigating a possible link between cosmic rays and cloud formation

Και ο ίδιος φυσικός του CERN “εξηγεί” τη σχέση των νεφών με την κλιματική αλλαγή στο κάτωθι βιντεάκι του TED

Όπως βλέπετε, δεν είμαστε μόνο εμείς που συνδέουμε CERN με ψεκασμούς, με περίεργα φαινόμενα και την οικογένεια Rockefeller από πίσω.

Το επόμενο βίντεο είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον, είναι μιας αμερικανίδας ακτιβίστριας και ίσως σας προβληματίσει. Γιατί δεν είναι όλα για το χρήμα, όπως θέλουν κάποιοι να μας στρέψουν εκεί την προσοχή, Εδώ διακυβεύεται κάτι πολύ πιο σημαντικό…

Το CERN ήδη σε ελέγχει και οι Rockefellers ελέγχουν το CERN

© AllNewz 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη