Σκανδαλώδες! Έστειλαν την αστυνομία στη μάνα που αναζητούσε εναλλακτικές θεραπείες!

Σ

Το γνωστό και μη εξαιρετέο πλέον “παρεάκι” της ρουφιανιάς, αυτό που κατάφερε να καταδικαστεί ο μπλογκερ για δημοσίευμα του σχετικό με τα εμβόλια, το ίδιο που διέσυρε στο facebook μια μάνα που ζητούσε από μια ομάδα συμβουλές για το παιδί της, στο τέλος, της έστειλε και την αστυνομία στο ίδιο της το σπίτι!

Κι αυτό το παρεάκι δεν είναι άλλο από το δήθεν “καταρριπτικό” ιστολόγιο διαδικτυακών ανακριβειών, το Ελληνικά Hoaxes και οι “καλόβουλοι” οπαδοί του.

Προχτές γράψαμε πως απειλούσαν και προέτρεπαν μέλη τους να κάνουν καταγγελίες για “να της πάρουν το παιδί“. Αναβιώνοντας κυριολεκτικά τον Μεσαίωνα, στο ποστ που είχαν αναρτήσει τα Ελληνικά Hoaxes στη σελίδα τους προκαλώντας τα μέλη τους, ζήσαμε ζωντανά και κυριολεκτικά μια αναπαράσταση κυνηγιού μαγισσών.

Ιερά Εξέταση
Ιερά Εξέταση

Τα σχόλια από κάτω ξεπερνούσαν κάθε αρρωστημένη φαντασία (δείτε στο λίνκ που βάλαμε) και οι απειλές μαγειρεύτηκαν ανάμεσα σε αντμίν της σελίδας και κάποιων μελών ώστε να γίνουν πραγματικότητα.

Καταγγελία της εν λόγω παρέας στο Χαμόγελο του Παιδιού μαζί με αντίγραφο της ανάρτησης του Ελληνικά Hoaxes, έφερε την αστυνομία στο σπίτι της

Την επόμενη μέρα, η άμοιρη μητέρα -μητέρα 5 παιδιών, παρακαλώ!- δέχτηκε την επίσκεψη της αστυνομίας. Καταγγελία της εν λόγω παρέας στο Χαμόγελο του Παιδιού μαζί με αντίγραφο της ανάρτησης του Ελληνικά Hoaxes, έφερε την αστυνομία στο σπίτι της για να δει αν η μάνα έχει κάνει ό,τι χρειάζεται στο παιδί (από εμβόλια κ.λ.π.) και να “ελέγξει” ότι δεν κακοποιούνται.

Να ελέγξουν αν το ταΐζουν και τι τρώει, αν το έχουν πάει γιατρό και διάφορα άλλα, και φυσικά έφυγαν μουδιασμένοι και με ένα παγωμένο χαμόγελο, αμήχανο, κατανοώντας ότι κάποιο λάκκο άλλο έχει η φάβα.

Φυσικά οι άντρες με τα πούπουλα από τα Ελληνικά Hoaxes, τώρα έχουν κατεβάσει την ανάρτηση και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά, ούτε καν μια ανακοίνωση κάναμε λάθος όλα είναι καλά, ούτε καν μια συγνώμη στη μάνα που έχει άρρωστο το ένα της παιδί και βρίσκεται σε άσκημη ψυχολογική κατάσταση! ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Το… αμάρτημα της μητρός!

Όπως έγραψα και σε προηγούμενα άρθρα, οι “ορθολογιστές” του Ελληνικά Hoaxes και οι “πιστοί” τους, στην πλειοψηφία προέρχονται ή έχουν και σχέσεις με την Ένωση Αθεϊστών.

Μάλιστα, ο αρχιμάστορας της προτροπής «να της πάρουν το παιδί» σήμερα επισκέφτηκε και τη σελίδα της AllNewz για να δείξει ότι εκτός από σατανιστής είναι και χυδαίο άτομο. Καλά… πως θα γινόταν αλλιώς. Τα σχόλια είναι ακόμα εκεί, κάτω από κάθε ποστ και θα παραμείνουν για λίγο ακόμα για να… τα θαυμάσει ο κόσμος!

Αλλά να δει και τις απειλές του:

Αλλά ποιο είναι πραγματικά το αμάρτημα αυτής της μάνας που στοχοποιήθηκε έτσι βάναυσα; Πολύ απλά, είναι παντρεμένη με ιερέα! Εύκολο να το δει κανείς αν μπει στο προφίλ της από την ομάδα που σχολίασε αναζητώντας εναλλακτική λύση για το ιατρικό πρόβλημα του παιδιού της.

Στη σελίδα τους, μετά την ανθρωποφαγία κι αφού χόρτασαν αίμα, πόσταραν με “αφορμή” τη γέννηση του, τις 10 εντολές του αθεϊστή – ορθολογιστή, Bertrand Russel (δεν “καταρρίπτουν” απλά, κάνουν ΚΑΙ προπαγάνδα). Μια από αυτές είναι:

Μην χρησιμοποιείς εξουσία για να καταπιέζεις απόψεις που νομίζεις επιβλαβείς, γιατί αν το κάνεις, οι απόψεις θα καταπιέσουν εσένα

Μα καλά οι γελοίοι… δεν διαβάζουν καν ό,τι γράφουν;

Μια μανούλα πλήρωσε άδικα τον δαιμονισμό τους. Γιατί αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχουν «Άθεοι», παρά μονάχα «Αθεϊστές» και με συγκεκριμένη ατζέντα!

Και επ’ αυτού, θα υπάρξει άρθρο ανάλυση με αποδείξεις και… μπόλικο “ορθολογισμό” για όσους τον έχουν ανάγκη…

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη