Σχεδόν έτοιμο το εμβόλιο του Έμπολα για μαζικά πειράματα σε ανθρώπους

Σ

Όταν η προπαγάνδα δουλεύει στο φουλ, είναι οργανωμένη σε υψηλότατα επίπεδα συμμετοχής όπως ο ΟΗΕ, φτάνει σε ακρότητες για να “πιάσει” όπως οι επιδημίες, τότε κανείς πρέπει να αρχίσει τη γνωστή διαφωτιστική αλλά και σωτήρια ανάγνωση των ειδήσεων, αυτή που διαβάζεται… “ανάμεσα στις γραμμές”!

Ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του εμβολίου για τον Έμπολα, είναι ο τίτλος του άρθρου και πάει ως εξής:

Μια μεγάλη ομάδα Αμερικανών ερευνητών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το πρώτο βήμα προς την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον ιό Έμπολα, σύμφωνα με μια νέα έκθεση στην επιθεώρηση The Lancet .

Η νέα έκθεση περιγράφει τα ευρήματα μιας 1ης φάσης κλινικής δοκιμής του 2009-2010 που έγινε στην Ουγκάντα, η οποία παρήγαγε ενθαρρυντικά αποτελέσματα όχι μόνο για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του Έμπολα, αλλά και για την ανάπτυξη ενός εμβολίου για τον ιό Marburg – αδελφό του ιού σε Έμπολα.

«Η μελέτη RV247 αντιπροσωπεύει την πρώτη δοκιμή εμβολίου Έμπολα που διεξάγεται στην Αφρική. Οι ανοσολογικές αποκρίσεις στα εμβόλια μπορεί να διαφέρουν σε όλο τον κόσμο, αυτά τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού εμβολίου Έμπολα για την Αφρική», είπε ο Δρ Merlin Robb, συγγραφέας της μελέτης και διευθυντής κλινικής έρευνας στις ΗΠΑ, στο στρατιωτικό πρόγραμμα Ερευνών (MHRP ). «Παρέχοντας τα χωριστά και ταυτόχρονα, και τα δύο εμβόλια ήταν ασφαλή, ανεκτά και προκάλεσαν αντιγόνες χυμικές (των χυμών του σώματος) και κυτταρικές άνοσες αποκρίσεις».

Τα εμβόλια της δοκιμής είχαν δοκιμαστεί στις ΗΠΑ πριν από την έναρξη της έρευνας στην Ουγκάντα και παρήχθησαν από το Κέντρο Ερευνών Εμβολίου (VRC) στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ. Τα ευρήματα της μελέτης επέτρεψαν την κλινική αξιολόγηση ενός ισχυρότερου εμβολίου μαζί με το VRC. Αυτό το εμβόλιο άρχισε κλινικές μελέτες το Σεπτέμβριο του 2014, ενώ η αξιολόγηση του εν λόγω εμβολίου στις αρχές Ιανουαρίου του 2015. Μέσα σε αυτή τη μελέτη, ορισμένοι συμμετέχοντες από την Ουγκάντα από το DNA από τη δοκιμή του DNA το 2009 θα πάρουν μια αναμνηστική, ή άλλη ένεση, με τη νέα προοπτική του εμβολίου για να δούμε αν μπορούν να επιτευχθούν μεγαλύτερης διάρκειας επίδραση του εμβολιασμού.

«Η επιστημονική κοινότητα και γενικά ο πληθυσμός της Ουγκάντα ήταν πολύ πρόθυμοι κι έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην έρευνα για το εμβόλιο που σχετίζονται με την δημόσια υγεία της Ουγκάντα, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας του εμβολίου filovirus», δήλωσε η συγγραφέας της μελέτης Dr. Hannah Kibuuka, κλινική ερευνήτρια του προγράμματος. «Πολλοί από τους ανθρώπους που προσφέρθηκαν εθελοντικά είχαν επίγνωση του αντίκτυπου των κρουσμάτων Έμπολα στην Ουγκάντα. Οι περισσότεροι ήταν εκπαιδευμένοι σε πανεπιστημιακό επίπεδο».

To MHRP είπε ότι έχει σχέδια για δοκιμές του εμβολίου και σε άλλα μέρη της Αφρικής που πλήττονται από τον Έμπολα και τον ιό Marburg, συμπεριλαμβανομένης της Νιγηρίας, για μια μεγάλη μελέτη Φάσης 2.

«Ο στρατός των ΗΠΑ έχει συνεργαστεί με τις χώρες της Αφρικής, την επιστημονική κοινότητα και γενικά, για περισσότερο από 40 χρόνια», δήλωσε ο συνταγματάρχης Nelson Michael, διευθυντής του MHRP. «Έχουμε εργαστεί επί τόπου για δεκαετίες με τα έθνη υποδοχής για την οικοδόμηση βιώσιμων υποδομών για την έρευνα των μολυσματικών ασθενειών σε τομείς όπως ο ιός HIV, ελονοσία, ιός του δάγγειου πυρετού και Έμπολα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους επιστήμονες του NIAID για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των βασικών τομέων έρευνας που θα βοηθήσουν την ταχεία πρόοδο της γνώσης του ιού, καθώς και την ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεσματικών εμβολίων για παγκόσμιες απειλές για τη δημόσια υγεία».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών ανακοίνωσε ότι η πρώτη του επιχορήγηση θα πάει στην έρευνα για τον Έμπολα.

«Λάβαμε καινοτόμες ιδέες από τους ερευνητές σε όλο το φάσμα των επιστημονικών κλάδων», δήλωσε ο France Córdova, διευθυντής του NSF. «Αυτά τα πρόσφατα βραβευμένα προγράμματα θα συμβάλουν στη διεύρυνση της γνώσης μας για τον ιό, καθώς και τις σχετικές περίπλοκες πτυχές κοινωνικής συμπεριφοράς κατά την εκδήλωση της νόσου. Αυτή η γνώση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρακτικές εφαρμογές για να διαφυλάξουμε την κοινωνία μας από αυτό και μελλοντικές απειλές».

Φράσεις κλειδιά

Η νέα έκθεση περιγράφει τα ευρήματα μιας 1ης φάσης κλινικής δοκιμής του 2009-2010 που έγινε στην Ουγκάντα

Οι ανοσολογικές αποκρίσεις στα εμβόλια μπορεί να διαφέρουν σε όλο τον κόσμο, αυτά τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού εμβολίου Έμπολα για την Αφρική

[…]ο Δρ Merlin Robb, συγγραφέας της μελέτης και διευθυντής κλινικής έρευνας στις ΗΠΑ, στο στρατιωτικό πρόγραμμα Ερευνών (MHRP ) […] Dr. Hannah Kibuuka, κλινική ερευνήτρια του προγράμματος (όλοι στρατιωτικοί)

Αυτά τα πρόσφατα βραβευμένα προγράμματα θα συμβάλουν στη διεύρυνση της γνώσης μας για τον ιό, καθώς και τις σχετικές περίπλοκες πτυχές κοινωνικής συμπεριφοράς κατά την εκδήλωση της νόσου (έλεγχος πληθυσμών χρησιμοποιώντας την κρίση και τον πανικό)

To MHRP είπε ότι έχει σχέδια για δοκιμές του εμβολίου και σε άλλα μέρη της Αφρικής που πλήττονται από τον Έμπολα και τον ιό Marburg, συμπεριλαμβανομένης της Νιγηρίας, για μια μεγάλη μελέτη Φάσης 2. (έχουν σκοπό να εμβολιάσουν πολλές περιοχές της Αφρικής και για διάφορες “αιτίες”)

Αυτά τα πρόσφατα βραβευμένα προγράμματα θα συμβάλουν στη διεύρυνση της γνώσης μας για τον ιό, καθώς και τις σχετικές περίπλοκες πτυχές κοινωνικής συμπεριφοράς κατά την εκδήλωση της νόσου. Αυτή η γνώση θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρακτικές εφαρμογές για να διαφυλάξουμε την κοινωνία μας από αυτό και μελλοντικές απειλές (Το “απειλές” παίζει σε δυο ταμπλό, του ξεσπάσματος ενός ιού ή του βιολογικού πολέμου)

Η Ουγκάντα, είναι από τις πρώτες χώρες της Αφρικής που είχε κρούσματα του ιού Έμπολα με αρκετούς θανάτους.

Σε πολλές περιοχές της Αφρικής, αλλά κύρια στην Ουγκάντα, οι βελόνες εμβολιασμών του Bill Gates κάνουν θραύση εδώ και χρόνια. Κι ας παθαίνουν τα παιδιά μετά όχι μόνο τις αρρώστιες που υποτίθεται προστατεύει το εμβόλιο (πολιομυελίτιδα) αλλά και κάτι άλλες σπάνιες, νευρολογική μορφής, όπως η Nodding disease (Τα συμπτώματα που παρουσιάζουν τα παιδάκια, συνήθως 5-15 χρονών, είναι ότι κουνάν ακούσια κι ανεξέλεγκτα το κεφάλι -σαν να γνέφουν συγκαταβατικά, γι’ αυτό και ονομάστηκε η ασθένεια έτσι- ειδικά την ώρα του φαγητού).

Στο άρθρο μας

γράφαμε για τις δηλώσεις του κορυφαίου Αμερικάνου καθηγητή Νομικής Francis A. Boyle που έλεγε ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη Δυτική Αφρική σαν offshore για να παρακάμψουν τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα και να κάνουν πειράματα.

Δείτε τώρα τι γράφει το άρθρο: Η πρώτη φάση της κλινικής δοκιμής του εμβολίου έγινε το 2009 στην Ουγκάντα. Όμως εκείνη τη χρονιά,

Γνώριζε η κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι το 2014 θα είχαμε ξέσπασμα; Προφανώς και γνώριζε, αφού το ενορχήστρωνε!

Και προφανώς το γνωρίζουν καλά αφού όλη η υπόθεση ελέγχεται και οργανώνεται από το στρατιωτικό σύμπλεγμα.

Ο στρατός κάνει τα πειράματα, ο στρατός επιβλέπει τα εμβόλια, ο στρατός τρέχει για να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του και μέσα σε αυτές, δεν είναι απλά η φροντίδα των αρρώστων, αλλά η βεβαιότητα επιβολής των εμβολίων δια της βίας. Και… έχει γίνει άπειρες φορές!

Οι αφρικάνοι έχουν αρχίσει να ψιλιάζονται τι παίζει με τα εμβόλια και ότι τους έχουν κάνει πειραματόζωα, πολλοί γονείς αρνούνται τους εμβολιασμούς και στο τέλος, εκείνοι καταλήγουν φυλακή και τα παιδιά εμβολιάζονται  υπό την απειλή όπλου!

Χτες αναρτήσαμε στη σελίδα μας στο facebook:

cohen.001

Το ερώτημα που τίθεται είναι, όντως πιστεύουν σε απειλές άλλως εθνών ώστε να πρέπει να προετοιμαστούν και να οργανωθούν ανάλογα; Ποιος πείθεται ότι όλα όσα συμβαίνουν τα σχεδόν 20 χρόνια μετά αυτή τη δήλωση είναι απλές συμπτώσεις ή απλή “μαντεψιά”;

Και αν πάρουμε ως δεδομένο ότι οι ίδιοι είναι οι κατασκευαστές και οι σωτήρες όλων αυτών των κινδύνων και καταστροφών, τι άλλο κρύβεται εκτός από κέρδος κι εξουσία;

Ίσως απλά ένα… τηλεοπτικό σήριαλ: UTOPIA

Το σήριαλ που κυνηγήθηκε γιατί τόλμησε με τη “φαντασία” του να πει την αλήθεια: Ότι θα δημιουργηθεί μια επιδημία – αφορμή για μαζικούς εμβολιασμούς οι οποίοι θα επιφέρουν στειρότητα, αλλά… επιλεκτικά! Όχι σε όλους, θα πιάσει ορισμένα DNA.

Αλήθεια, είναι τρελοί αυτοί οι “σεναριογράφοι”!

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη