Περί «Τεχνοκρατίας» και Παγκόσμιας Διακυβέρνησης συνέχεια

Π
Έχει πολύ ενδιαφέρον η ανάγνωση παλαιών άρθρων -ακόμα και για μένα που τα γράφω- γιατί είναι σαν τις προβλέψεις των αστρολόγων: Έχουν μαγεία όταν τις διαβάζεις πριν, αλλά η αξία τους φαίνεται μετά

Το άρθρο «Όχι μόνο η διάλυση της οικονομίας, αλλά και η πολιτική απαξίωση είναι στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» γράφτηκε πριν από ένα χρόνο, όταν ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμενε “άκαυτος”, ο Λεβέντης ετοιμαζόταν για Βουλή και ο Βαρουφάκης μεσουρανούσε ως υπουργός οικονομικών.

Τη συνέχεια την γνωρίζετε. Μέχρι σήμερα έχει επαληθευτεί μεγάλο μέρος του, αλλά όχι ακόμα ολόκληρο.

 Αυτό που ψιθυρίζεται στα δημοσιογραφικά ποταμάκια που πηγάζουν από διάφορες πολιτικές πηγές, είναι ότι υπάρχει καθυστέρηση, “ροκάνισμα χρόνου”, από την πλευρά των “δανειστών” ώστε να ολοκληρωθούν οι εκλογές στην Ισπανία, το δημοψήφισμα του Brexit στη Βρετανία και μετά θα επανέλθουν δριμύτεροι με το θέμα του Ελληνικού χρέους που στην ουσία, δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις πιέσεις για μεταρρυθμίσεις.

Τις μεταρρυθμίσεις τύπου εργασιακού μεσαίωνα που ανέλαβε να εγκαινιάσει στην Ευρώπη ο Ολάντ και που ξεσήκωσε τους Γάλλους. Παρεμπιπτόντως, ξεσήκωσε και… το κλίμα! Μα τι από Μηχανής Θεός ήταν αυτός που έριξε τουλούμια, πλημμύρισε τον Σηκουάνα και κήρυξε το Παρίσι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Κι όταν λέμε από Μηχανής Θεός το εννοούμε, κυριολεκτικά! Αυτός ήταν ο ουρανός της Γαλλίας όταν έριξε καρεκλοπόδαρα με πολύ… χααρπο-μηχανή μέσα του!

France

Αξιοθαύμαστη στη μέλλουσα σφαγή των Γάλλων (κι έρχεται κι από δω) είναι η σιωπή των Σαρκοζί και Λεπέν -εδώ το βούλωσαν άπαντες και ο Ολάντ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω

Εν ολίγοις και η επίσκεψη του Βαλς ήταν πάνω κάτω η διαβεβαίωση ότι εκεί προχωράνε κι εδώ προχωράμε και θα συναντηθούμε… κάτω από την μπότα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι, από αυτά που έχουν να συμβούν, δεν θα έχει μείνει πολίτης για πολίτης, στην Ελλάδα και στη Γαλλία, που θα ακούει τη λέξη “πολιτικός” και δεν θα βγάζει σε δευτερόλεπτα σπυριά!

Ο Λεβέντης επιμένει για οικουμενική και θα το πετύχει, κι αμέσως αυτό σημαίνει: Τεχνοκρατική κυβέρνηση. Οι εντολοδόχοι αυτών που κατέχουν τεχνογνωσία αλλά και τεχνολογία για να επιβάλλουν Νόμο και Τάξη, κι όπου δεν πίπτει λόγος θα πίπτει τεχνολογία, όπως έγινε στη Γαλλία και “πνίγηκαν” οι διαδηλώσεις στο βρόχινο νερό. Διότι και την έχουν και μπορούν να επιβάλλονται μέσω αυτής.

Στο μεταξύ ο Βαρουφάκης είναι στας Ευρώπας κι έχει αναλάβει επίσημα τη διάλυση της με τον ίδιο τρόπο κι από το ίδιο αφεντικό που δούλευε εδώ.  Τεχνοκράτης με ιδιαίτερα ταλέντα – να λέει ασάφειες και να αποσπά θαυμασμό. Να λέει ανακρίβειες και να τον καλούν να τις επαναλάβει με αμοιβή κιόλας.

Διαβάστε, λοιπόν, το περσινό άρθρο πάλι ή για πρώτη φορά, αν δεν το έχετε ήδη και θα δείτε ότι απ’ όσα γράφονται είμαστε ήδη ένα βήμα πιο μπροστά, πιο κοντά σε αυτό που θέλουν να καταφέρουν: Πολίτες απογοητευμένοι από τον κοινοβουλευτισμό, κουρασμένοι και αδύναμοι, έτοιμοι να δεχτούν να τους διοικούν άνθρωποι που δεν εξέλεξαν, αφού αυτοί που εκλέγουν τους “προδίδουν”.

Με τρία ρήματα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το όραμα τους, τα 3Μ: Μεταρρυθμιστείτε, μεταλλαχτείτε και μειωθείτε. Τότε, ίσως ησυχάσουν….

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη