Τι κάνει το CERN αυτή τη στιγμή;

Τ

Ένα ερώτημα που δεν ξέρουμε πότε θα απαντηθεί πραγματικά και αν η απάντηση θα είναι… μια και καλή και μη αναστρέψιμη!

Παρατηρητές του εξωτερικού προσπαθούν να αποκαλύψουν -με ό,τι μέσο διαθέτουν- τα μυστικά καμώματα του CERN.

Εις εξ αυτών ανέβασε ένα βίντεο με δύο εικόνες που δείχνουν ένα περίεργο σύννεφο και φως πάνω από το LHC στη Γενεύη στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, στις 24 Ιουνίου – την ίδια ημέρα που οι επιστήμονες του CERN δοκίμαζαν ένα νέο πείραμα για τον τρόπο που συνθλίβονται τα σωματίδια μεταξύ τους.

Το βίντεο, με τίτλο «What portal did CERN open now? Strange Clouds Hover Above the LHC»  έγινε από τον Freedom Fighter Times, ένα «συνωμοσιολογικό» κανάλι στο YouTube με θρησκευτικές προεκτάσεις και  εγείρει «σοβαρές ανησυχίες» για τι ακριβώς χρησιμοποιείται η LCH.

Ο αφηγητής του βίντεο του CERN, αλλιώς γνωστό ως Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, ισχυρίζεται οι δύο εικόνες ερευνήθηκαν και βρέθηκαν να είναι πραγματικές και όχι επεξεργασία.

Δείτε το βίντεο:

Πάντως και η Ελλάδίτσα μας είχε τα ωραία της! Τις τελευταίες μέρες χορτάσαμε ακραίο φαινόμενο. Ευτυχώς που χορτάσαμε με το ακραίο, γιατί αν περιμένετε να χορτάσετε από ελληνική καλλιέργεια, φρούτα και λαχανικά, απλά… ξεχάστε το! Οι καταστροφές σε πολλές περιοχές είναι τεράστιες!

Και για μια φορά ακόμα, το “σπάνιο” φαινόμενο των mammatus έκανε την εμφάνισή του. Ναι, έχουμε γίνει συλλέκτης σπάνιων φαινομένων. Αλλά όχι μόνο. Συλλέκτης σπάνιων φαινομένων με ακόμα πιο… σπάνιο σπάνιο φαινόμενο. Και εξηγούμαι:

Τα Mammatus clouds, όπως αναφέρει το wiki, συνήθως προμηνύουν καταιγίδα, είναι “προάγγελοι” όπως λέει χαρακτηριστικά, δηλαδή προηγούνται μιας καταιγίδας:

True to their ominous appearance, mammatus clouds are often harbingers of a coming storm or other extreme weather system

Ε, εμείς τα είχαμε μετά! «Mammatus πάνω από τη Κηφισιά, μετά τη καταιγίδα, σήμερα το απόγευμα».

Και στη Λαμία:

Τώρα τι να πω; Μεγάλη καντεμιά για την οικονομία μας όλη αυτή η κακοκαιρία. Μεγαλύτερη καντεμιά κάποιοι να έχουν στα χέρια τους τεχνολογίες (που πληρώνουμε εμείς) και να μην ξέρεις τι ακριβώς κάνουν.

Η μεγαλύτερη καντεμιά, είναι το αγνό παρθένο μαλλί που φορούν μερικοί και που προσπαθούν να σε πείσουν ότι ό,τι γίνεται μέσα στο μαντρί είναι ΠΆΝΤΑ προς όφελος των αμνών!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

1 comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη