Γιατί η «εξωγήινη» Χίλαρι Κλίντον θα είναι η επόμενη πρόεδρος των ΗΠΑ

Γ

Η Χίλαρι Κλίντον εξασφάλισε πλέον το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές – όχι πως είχαμε καμία αμφιβολία.

Όπως και δεν έχουμε ΚΑΜΊΑ αμφιβολία ότι θα είναι και η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ. Από που βγάζουμε το συμπέρασμα; Από τη “δουλειά” που έχει προηγηθεί και τους λόγους που η παγκόσμια ελίτ θέλει Χίλαρι για πρόεδρο. Φυσικά και η αμερικάνικη, κι ας μοιάζει διαιρεμένη σε Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς.

Δουλειά Πρώτη

Η Χίλαρι έδωσε “συγχωροχάρτι” στον Μπιλ για το σκάνδαλο Μόνικα, με αντάλλαγμα τη δική της προεδρία. Η υπόσχεση ήταν πρώτα ο “πρώτος έγχρωμος άντρας” πρόεδρος και μετά η “πρώτη γυναίκα” πρόεδρος. Στο μεταξύ στηρίζεις Ομπάμα (κι ας ήταν αντίπαλοι μέσα στο κόμμα) και μετά παίρνεις σειρά.

Δουλειά Δεύτερη

Έφαγαν με κάθε βρώμικο τρόπο ό,τι θεωρείτο εμπόδιο για την εκλογή της. Έφαγαν ύπουλα τον Σάντερς, οι ίδιοι μέσα από το κόμμα των Δημοκρατιών και όταν διέρρευσαν τα μέηλ καθάρισαν με ένα απλό “Ουπς, συγνώμη!”

Δουλειά Τρίτη

Η Χίλαρι αναφέρεται συνέχεια στις δυο μαγικές λέξεις: Κλιματική Αλλαγή. Πίσω από αυτές κρύβονται δισεκατομμύρια συμφερόντων που δεν αφορούν όλους από την ελίτ των Ρεπουμπλικάνων. Τα δικά τους συμφέροντα είναι οι βιομηχανίες και η παλιά ενέργεια, ο άνθρακας, που ακόμα δεν είναι διατεθειμένοι να γυρίζουν στην κοστοβόρα πράσινη. Επί πλέον, δεν είναι ακόμα έτοιμοι και διατεθειμένοι να περάσουν στο κλείσιμο των βιομηχανιών τους ή στην επάνδρωση της παραγωγής τους με ρομπότ. Το πακέτο ΑΠΕ – αποβιομηχανοποίηση – ρομποτική προωθείται τόσο από τη Νέα Αριστερά -Ναόμι Κλάιν,Νόαμ Τσόμσκι (και οι δυο εβραϊκής καταγωγής) κλπ- αλλά και τους Δημοκρατικούς, κάτω από την ομπρέλα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, με τίτλο “Βιώσιμη Ανάπτυξη” – Ατζέντα 21.

Δουλειά Τέταρτη

Οι Ρόκφελερ και Σόρος έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια στην προπαγάνδα της Κλιματικής Αλλαγής, επενδύουν και στις ΑΕΠ, κατέχοντας όμως ταυτόχρονα και μεγάλο μερτικό σε πετρέλαια και άνθρακα. Ο λόγος; Η αποκλειστικότητα κάθε είδους και τύπου ενέργειας. Οπότε μια Χίλαρι Κλίντον είναι αυτό που χρειάζονται

Δουλειά Πέμπτη

Κατάφεραν να βάλουν απέναντί της έναν πιο… “κοντό”.  Στο θέατρο και κινηματογράφο, όταν ο πρωταγωνιστής στερείται από μπόι, δεν μπαίνει ποτέ πλάι του συμπρωταγωνιστής/τρια πιο ψηλός/η γιατί αυτό θα είναι χαντάκωμα. Έτσι και η Χίλαρι, με βεβαρημένο πολιτικό παρελθόν σε σκάνδαλα, για να σταθεί “στο ύψος” της, χρειαζόταν ένα φασαριόζο και περίεργο Τραμπ, που μπορούν να πάρουν στα σοβαρά. Επιλογή… μηδέν!

Δουλειά Έκτη

Και ερχόμαστε στο επιδόρπιο που λέγεται… UFO και εξωγήινοι! Αυτή η “εργασία” ετοιμάζεται χρόνια. Ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μετά τον 2ο Π.Π. και έδειξε το πρόσωπό της τη δεκαετία του ’80. Μυστικότητα, περίεργες μαρτυρίες που ποτέ δεν εξακριβώθηκαν, Area 51, φωτογραφίες και βίντεο της πλάκας, υπαινιγμοί ακόμα και στους περίεργους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο για ΑΤΙΑ, το Βατικανό ερευνά για εξωγήινη ζωή κ.λ.π. Ρώσοι και Αμερικάνοι φορούν την ίδια εξωγήινη κολόνια εδώ και χρόνια, μάλιστα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας είπε πρόσφατα, αν δεν κάνετε εσείς (οι Αμερικάνοι) αποκαλύψεις, θα κάνουμε εμείς.

Το πιο ζουμερό όμως ειπώθηκε μέσα στην καρδιά της ψυχροπολεμικής εποχής, από Ρώσους και Αμερικάνους: «Μια εισβολή θα μας ενώσει»!

Στην επιθεώρηση Soviet Life, 6 Φεβρουαρίου 1987, η επιβεβαίωση του Reagan: «Στη συνάντησή μας στη Γενεύη ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή…».

Ένας κοινός κίνδυνος = μια κοινή παγκόσμια διακυβέρνηση. Κι εδώ έρχεται ο ρόλος της Χίλαρι Κλίντον. Όχι μόνο η ίδια έχει κάνει λόγο για αυτό και έχει υποσχεθεί “αποκαλύψεις”, αλλά στο επιτελείο της συμπεριλαμβάνονται και τρανταχτά ονόματα της εξωγήινης ύπαρξης, όπως αυτό του John Podesta, που χρόνια τώρα επιδίδεται σε μία σταυροφορία για να αποχαρακτηρίσει κυβερνητικά έγγραφα για τα UFO και τις δυνατότητες για εξωγήινη ζωή.

Το Business Insider αναρωτιέται τι μανία την έχει πιάσει:

Στον αντίποδα έχουμε ένα άλλο φαινόμενο που λέγεται Laura Magdalene Eisenhower. Η κα αυτή φέρεται ως δισέγγονη του Προέδρου Eisenhower, πλασάρεται ως Αστρολόγος, Συμπαντική Αλχημίστρια, ειδική στην εξωγήινη ζωή και ανήκει στην ελίτ των συνωμοσιολόγων (έχουμε και τέτοια) με κάργα προβολή όλων των ιδεών της Νέας Εποχής. Η ίδια ισχυρίζεται ότι η εισβολή έχει ήδη γίνει και ότι ζουν ανάμεσα μας και μας κυβερνούν. Μια από αυτούς, είναι και η Χίλαρι Κλίντον! Αυτό, δεν είναι δυσφήμιση, είναι μαύρη διαφήμιση και πιάνει πολύ!

«Μην ψηφίσετε την Χίλαρι Κλίντον. Πρώτα απ’ όλα δεν είναι άνθρωπος… άα! Ούτε θέλουμε να ξέρουμε τι είναι στην πραγματικότητα…»

Με λίγα λόγια,  έχει πέσει πολύ δουλειά και χρήμα για να πάει έτσι εύκολα χαμένο. Τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα θέλουν Χίλαρι και έχουν επιστρατεύσει και βαρύ πυροβολικό στην υποστήριξη της που με το ζόρι στέκεται όρθια από τα σκάνδαλα. Η εβραϊκής καταγωγής και μόνιμα προτεινόμενη για Όσκαρ ηθοποιίας Μέριλ Στρίπ, ξεπληρώνει την υποχρέωση της για την στήριξη που είχε τόσα χρόνια από το κατεστημένο με μια ιαχή θριάμβου και νίκης για την εκλογή της Κλίντον, ντυμένη αμερικανική σημαία.

Τόσο τσίρκο, δεν έχουμε ξαναδεί και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Νοέμβρη πολλά θα δουν ακόμα τα μάτια μας. Κανένα ακραίο φαινόμενο που να “αποδεικνύει” την ύπαρξη του κινδύνου της κλιματικής αλλαγής ή κανένα πράσινο ανθρωπάκι. Ποιος ξέρει… μπορεί και τα δυο σε συνδυασμό, αφού ήδη έχει “διαρρεύσει” η φήμη ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί από τους εξωγήινους για να σώσουν τον πλανήτη από την υπερθέρμανση. Και μην ξεχνάμε και τον Γιούνκερ που πρόσφατα δήλωσε ότι μίλησε μαζί τους και ανησυχούν για το μέλλον της Ευρώπης!

Και μην ξεχνάμε και τον Γιούνκερ που πρόσφατα δήλωσε ότι μίλησε μαζί τους και ανησυχούν για το μέλλον της Ευρώπης! Εμπρός ολοταχώς για μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων!

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη