Πως ο τυφώνας Μάθιου θα εξασφαλίσει την εκλογή της Κλίντον

Π

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Μέχρι να την μάθουμε! Από την χειραγώγηση καιρού για… τις δήθεν ανάγκες της ανθρωπότητας, στην οπλοποίηση του και τώρα στην προεκλογική εκστρατεία υπέρ της Κλίντον, βεβαίως βεβαίως!

Δεν είμαι ούτε μετεωρολόγος (δόξα τω Θεώ), ούτε τα μερομήνια ξέρω να λέω, ούτε και ζω στις ΗΠΑ, αλλά… το είπα: Περιμένετε να πλησιάσουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και θα δείτε τι ακραίο έχετε να δείτε. Και όχι μόνο στις ΗΠΑ, γιατί η κλιματική τρομοκρατία έχει παγκόσμιο πρόσωπο.

Κοίτα την Αϊτή, κοντά στους 1000 οι νεκροί. Να ευλογάς τα γένια σου που δεν είσαι εκεί. Αλλά που είσαι; Είσαι στις ΗΠΑ; Κι έρχονται εκλογές; Και ο ένας σου λέει έχουμε κλιματική αλλαγή και ο άλλος σου λέει δεν έχουμε; Κάτσε να δεις που… “έχουμε”.

Έχουμε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία να πιάσουμε έναν τυφώνα, από κείνους που πάντα είχαμε, αλλά να του δώσουμε τις διαστάσεις που θέλουμε και την πορεία που επιθυμούμε;

Έλα ρεεε!!! Άρχισες τις συνωμοσιολογίες!

Ποιος, εγώ; Moi? Μα το λέει η NASA. Ότι μπορεί να κάνει τροποποίηση καιρού με drones. Α! στάσου κε “καταρρίπτη”, που ετοιμάζεσαι να βγάλεις στη φόρα τα μετέπειτα και σημερινά άρθρα. Τώρα λένε ότι πετούν μέσα στον τυφώνα για να συλλέξουν στοιχεία για μετεωρολογικούς σκοπούς και καλά. Να δουν πως δουλεύει ο τυφώνας, λες και δεν ξέρουν. Στο fortune.com:

Η NASA χρησιμοποιεί ένα drone για να παρακολουθήσει τον τυφώνα Matthew.

Η διαστημική υπηρεσία δήλωσε την Παρασκευή ότι θα ανεβάσει το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Global Hawk πάνω, στην τεράστια καταιγίδα που στροβιλίζεται κοντά στη βορειοανατολική ακτή της Φλόριντα. για να συλλέξει τα δεδομένα του καιρού όπως η θερμοκρασία, η πίεση του αέρα, και την υγρασία,δήλωσε η NASA.

Η πτήση του μη επανδρωμένου αεροσκάφους είναι μέρος της NOAA με Επιχειρησιακό πρόγραμμα έρευνας των καταστροφών, με επανδρωμένη Τεχνολογίας για να “δοκιμάσουν” αν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορούν να βοηθήσουν τους δορυφόρους στη συλλογή μετεωρολογικών δεδομένων. Η NASA είπε ότι αυτό είναι το δεύτερο έτος του ερευνητικού έργου τριών ετών.

Ναι, έτσι είπε. Αλλά επειδή τους παρακολουθώ από την αρχή, ξέρετε τι άλλο είπε; Ότι στο άμεσο πρόγραμμα τους είναι και η Τροποποίηση Καιρού με “σπορά νεφών”:

Τώρα να θυμηθούμε και ποιος άλλος έχει πει ότι μπορεί να κάνει τον τυφώνα ό,τι του γουστάρει και “να την πει” στη Μητέρα Φύση χακάροντας την;  Το The Weather Channel, που λέγεται ότι ανήκει στους Rothchilds πλέον, σε μια σειρά εκπομπών με τίτλο: Hacking the Planet, Controlling Mother Nature. Στη μία εκπομπή λέει ότι η δουλεία με τους τυφώνες γίνεται από τη δεκαετία του ’50 και σε μια άλλη, δείχνει την σημερινή τεχνολογία, με drones, σαν αυτά που ΘΑ δοκιμάσει η NASA. Κι όλα αυτά με πολλά χαχα χιχι χοχο.

800 και βάλε οι νεκροί στη Αϊτή - για πολλά γέλια, ε;
800 και βάλε οι νεκροί στη Αϊτή – για πολλά γέλια, ε;

Και μετά έχουμε και μια περίεργη ‘πατέντα’ που βγήκε πρόσφατα στη φόρα. Δείτε ΕΔΩ πως με ακουστικά κύματα λέει ότι μπορεί να χειραγωγήσει τους τυφώνες, Από τις παπουτσοθήκες και τα καλάμια ψαρέματος, ο ‘εφευρέτης’ Andrew Waxmanski πέρασε στους τυφώνες και ανεμοστρόβιλους. Εύγε και σε ανώτερα!

Εν ολίγοις, ούτε μέντιουμ είμαι ούτε κλιματολόγος. Απλά κοιτάζω καιρό το ‘μάτι’ κατάματα και βλέπω πια τι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, πώς σκέφτεται και δρα. Η ιστορία των προηγούμενων εκλογών επαναλαμβάνεται. Και τότε, όπως και τώρα, οι δυο υποψήφιοι, των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων, πήγαιναν στήθος με στήθος΄, με ελαφρύ προβάδισμα των δεύτερων. Και τότε, ξαφνικά μας προέκυψε ο τυφώνας Σάντι που τσάκισε τη Νέα Υόρκη κι έκανε ακόμα και το δήμαρχό της να πει, Ναι έχουμε κλιματική αλλαγή, που μέχρι τότε ήταν σκεπτικιστής, υποτίθεται…

Εκείνο το ‘ακραίο’ που απέφερε δισεκατομμύρια κέρδη μέσω των παραγόντων καιρού, έδωσε τη νίκη στον Ομπάμα. Τώρα ο Μάθιου δουλεύει για την Κλίντον και ‘προειδοποιούν’ τα εκατομμύρια αμερικανών πολιτών ότι τα χειρότερα ακόμα δεν τα είδαν.

Πότε θα αρχίσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής λόγω του τυφώνα;

Μα έχει ήδη αρχίσει!!!

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη η Χίλαρι, μιλώντας σε προεκλογική εκστρατεία, έλεγε ότι “η κλιματική αλλαγή σπέρνει τον όλεθρο στις κοινότητες σε ολόκληρη την Αμερική”. Και η Κλίντον προειδοποίησε ότι ο τυφώνας Hermine “δεν είναι ο τελευταίος που πρόκειται να χτυπήσει τη Φλόριντα δεδομένου του τι συμβαίνει στο κλίμα.” Λέει, «όταν πρόκειται για την προστασία της χώρας μας έναντι των φυσικών καταστροφών και την απειλή της κλιματικής αλλαγής, για άλλη μια φορά, ο Donald Trump είναι εντελώς ακατάλληλος και χωρίς τα προσόντα”.

Περίπου 1000 νεκροί -χώρια η μεγαλύτερη ακόμα οικονομική καταστροφή στην Αϊτή- προστίθενται στο μακρύ λογαριασμό των θυμάτων του παγκόσμιου κλιματικού φασισμού και ζητούν Δικαιοσύνη. Είθε να έχουμε την ευλογία να ζήσουμε αυτή την ώρα και τη στιγμή… Αμήν.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη