Ρόδος: Έκαναν λιτανεία για να βρέξει – Καλύτερα προσευχή “να μην ψεκάσει”!

Ρ

Τα παλιά χρόνια η “τροποποίηση καιρού” γινόταν με διάφορες παρακλήσεις στο Θείο, σε όποιον Θεό κι αν πίστευαν οι άνθρωποι

Λιτανείες από πιστούς Χριστιανούς, χορός της βροχής από τους Ινδιάνους, στην Αρχαία Αίγυπτο, ακόμα και στα Βαλκάνια, αλλά και στην ελληνική μυθολογία, που είχαν τις Υάδες, λέξη που σημαίνει «οι της βροχής», αδελφές Νύμφες που έφερναν τη βροχή. Οι Υάδες θεωρούνταν οι θεότητες της βροχής στον ουρανό και στη γη οι νύμφες της γονιμοποιού υγρασίας, οι πηγές και οι ποταμοί, οι τροφοί της φύσης.

Όλα αυτά και μαζί με αυτά η αναγνώριση μιας ανώτερης δύναμης την οποία επικαλούμαστε και από την οποία ζητούμε βοήθεια, κατάργησαν σταδιακά η επιστήμη και η τεχνολογία, προσπαθώντας να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της Φύσης μέσα από την οποία εκφράζεται ο Δημιουργός. Οπότε και τη σήμερον μοιάζουν ως γραφικοί όσοι δεν προσκυνούν τις νέες αυτές δυο θεότητες!

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, την προηγούμενη εβδομάδα, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών, συζητήθηκε το θέμα της παρατεταμένης ανομβρίας στην περιοχή. Παρών ήταν και ο ιερέας της ενορίας ο οποίος μετέφερε την αγωνία των κατοίκων και συζητήθηκε να γίνει λιτανεία.

Όπερ και εγένετο. Στην τελετή συμμετείχαν οι κάτοικοι του χωριού και το τοπικό συμβούλιο.

Στην αρχή τελέστηκε Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια οι κάτοικοι, γονατιστοί, έκαναν έκκληση για να βρέξει ενώ πραγματοποιήθηκε και περιφορά της εικόνας του Προφήτη Ηλία στο χωριό.

Τι λέτε, θα βρέξει; Όχι μάλλον. Γιατί αυτοί που παίζουν με τον καιρό μας, που χάρισαν 4 ανεμοστρόβιλους στη Ζάκυνθο και πολλές καταστροφές στην Ηλεία, προσφέρουν ανομβρία στη Ρόδο αλλά και στην Κρήτη.

Πως μερικοί πιστοί να τα βάλουν με τους ψεκασμούς και το HAARP, αλλά και την ειρωνεία των υπολοίπων; -βλέπε αριστερό Μπογιόπουλο στο real.fm, που δεν έχασε αφορμή να το σχολιάσει αρνητικά. Αριστερά μυαλά, που τα ξέρουν όλα, εκτός από το ότι μας ψεκάζουν. Φυσικά. Γιατί θα πρέπει να παραδεχτούν ότι οι φίλοι τους τα σοβιετάκια ήταν και οι πρώτοι διδάξαντες παρέα με τα αμερικανάκια!

Οπότε καλύτερα στην προκειμένη φάση, οι πιστοί της Ρόδου και λοιπής Ελλάδας να αρχίσουν να προσεύχονται να υπάρξει αφύπνιση, να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα κατά του πλανήτη και όλων των έμβιων όντων σε αυτόν, ώστε να αποκατασταθούν οι ισορροπίες και να επανέλθει η δύναμη της σύνδεσης ανθρώπου με τη Φύση. Με το Θείο.

Εδώ και τα αποτελέσματα παρέμβασης στον καιρό από τους μάγκες που το παίζουν θεοί οι ίδιοι:

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη