Θέλουμε να μας δώσετε “ΑΥΤΕΣ” τις αποδείξεις!

Θ

Θα μπορούσαμε να κάνουμε debate για χρόνια, με πολλά επιχειρήματα και “αποδείξεις” ένθεν κακείθεν για πολλά και καυτά θέματα, αν και εφόσον πάρουμε ως δεδομένο ότι η συζήτηση γίνεται καλοπροαίρετα 

Κι αυτά τα θέματα δεν είναι άλλα από τους χημικούς αεροψεκασμούς, τα εμβόλια, την κλιματική αλλαγή και πολλά άλλα. Βέβαια, στο θέμα των “αποδείξεων” υπάρχει ένα μικρό θεματάκι. Κάποιοι θεωρούν ότι “απόδειξη” των λεγομένων τους είναι τι γράφει το ελεγχόμενο wiki, τι λέει ο ΟΗΕ που αποδεδειγμένα εξυπηρετεί καθαρά τα συμφέροντα των πολυεθνικών, ή τα στοιχεία της ΕΕ που δεν απαγορεύει κάτι γιατί δεν “έχει καταλήξει” για τα ασφαλή όρια ή την επικινδυνότητα μιας χημικής ουσίας -π.χ. διοξείδιο του τιτανίου. Κι επειδή δεν έχει καταλήξει, άρα και το τάδε συστατικό ή εκείνα τα όρια ακτινοβολίας είναι ασφαλή!

Μια άλλη “απόδειξη” είναι η γνώμη ενός και μοναδικού ιατρού, παραβλέποντας τις αντίθετες απόψεις άλλων.

Από την άλλη, όταν η αντίθετη πλευρά παραθέτει τα δικά της επιχειρήματα, πηγές και αποδείξεις, δεν γίνονται ποτέ αποδεκτές, αμφισβητώντας και τους άλλους επιστήμονες, τις δικές τους έρευνες και μαρτυρίες ανθρώπων που είναι ζωντανές αποδείξεις από μόνοι τους: Όταν βάζω το χέρι στη φωτιά καίγομαι. Σε πέντε δοκιμές κάηκα και τις πέντε. Αυτό λέγεται “απόδειξη” με κάθε επιστημονική έννοια- δοκιμή, επανάληψη, αποτέλεσμα.

Τα Ελληνικά Hoaxes, που τελευταία έχουν γίνει στρατηγείο πολέμου ενάντια σε μπλόγκερς, ακτιβιστές, ομοιοπαθητικούς γιατρούς, βοτανολόγους κ.λ.π. πριν λίγες μέρες “κατέρριψαν” και το μύθο των κακών μεταλλαγμένων. Για φαντάσου, μέχρι και η ξεφτιλισμένη Greenpeace τάσσεται κατά των ΓΤΟ, χώρες ολόκληρες, ειδικά της Αφρικής, προτιμούν να πεινάσουν παρά να φάνε μεταλλαγμένα, στην Αργεντινή πεθαίνουν από τα φυτοφάρμακα, αλλά … τι να λέμε… όλα αυτά είναι διαδικτυακά hoaxes! Τα Ελληνικά Hoaxes είναι ΥΠΕΡ των μεταλλαγμένων και τους καταρρίπτουν όλους με το τι λέει ο ΠΟΥ (να τον πάρει ο διάολος).

Θέλουμε απτές αποδείξεις!

Και τι καλύτερη απόδειξη από το να κάνεις αυτό που πρεσβεύεις; Π.χ. προσωπικά μιλάω κατά των κινητών τηλεφώνων και δεν έχω εδώ και 5 χρόνια. Έπαθα κάτι; Όχι. Είμαι ελεύθερη. Μιλάω κατά του wifi και δουλεύω ενσύρματα. Και γενικά, για ό,τι λέω “προσέξτε ή μη”, το εφαρμόζω πρώτα η ίδια.

Αυτό που θέλουμε, λοιπόν, είναι αποδείξεις ότι εσείς κάνετε όλα όσα υποστηρίζετε ως ασφαλή. ΌΛΑ τα εμβόλια. Της γρίπης, του τέτανου, κάθε 2-3 χρόνια του κοκίτη, της λύσσας (αυτό θα φαινόταν αν το κάνατε), της μήτρας (κυκλοφορεί και σε ανδρικό) κ.λ.π. Φέρτε ιατρικές βεβαιώσεις, βίντεο με τη στιγμή που γεμίζετε τη σύριγγα και τη χώνετε στο χέρι σας, στα παιδιά σας, όσοι έχετε κ.λ.π

Μετά θέλουμε να σας δούμε σε πολλά καθημερινά βίντεο ωρών να κάνετε τζόγκινγκ και ποδήλατο κι άλλες δραστηριότητες έξω, όταν πάνω γίνεται ο κακός χαμός από αεροπλάνα. Βαθιές εισπνοές-εκπνοές κάτω από τον χαρακωμένο ουρανό.

Βίντεο την ώρα που τρώτε όλο το πρωινό σας, μεσημεριανό σας, βραδινό σας, π.χ. με Kelloggs ή ότι άλλο ξεκάρφωτα μεταλλαγμένο κυκλοφορεί στην πιάτσα.

Μετά βίντεο να τρέχει όσο κοιμάστε με το wifi ανοικτό, το κινητό πλάι στο μαξιλάρι και άντε και καλό ξημέρωμα -γιατί “κατέρριψαν’ και το μύθο του κινδύνου ακτινοβολίας.

Φέρτε αποδείξεις μάγκες ότι ΕΣΕΙΣ δεν προστατεύετε τους εαυτούς σας απ’ όλα αυτά που τάχα καταρρίπτετε, και μετά ξαναμιλάμε.

Γιατί, πήγα χτες να πάρω από φιλικό σπίτι κάτι που μου έστειλαν από Αθήνα και το ζεύγος, επειδή ήμουν κρυωμένη, με υποδέχτηκε με μάσκα, ενώ μου έδωσε το πακέτο στη μισάνοιχτη πόρτα. “Συγνώμη”, μου λένε, “δεν σε βάζουμε μέσα γιατί έχεις ίωση και δεν έχουμε κάνει εμβόλια. Δεν τα θέλουμε καθόλου και με τίποτα, οπότε προσέχουμε”, μου είπαν.

Τι επαγγέλλεται ο γνωστός μου;

Πνευμονολόγος!!!

Δικό σας! που λένε και στα σκυλάδικα – σε αναμονή “αποδείξεων”. Άντε, γιατί το παραζαλίσαμε το θέμα!

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω αν ήταν απλό κρύωμα ή γρίπη αυτό που είχα, αλλά δεν είμαι εμβολιασμένη και έγινα καλά ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΈΝΑ ΦΆΡΜΑΚΟ! Ούτε καν ένα ντεπονάκι. Δεν παίρνω φάρμακα, κάνω υπομονή, καλή διατροφή, ξεκούραση και διαλογισμό. ΚΆΝΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΆΛΛΗ ΜΉΝΥΣΗ!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη