“Ύμνος στη Δημοκρατία” κάτω από την στρατοκρατούμενη Ακρόπολη

&

Ήλθε, είδε και απήλθε ο”φίλος” μας Ομπάμα, ο Πρόεδρος των “φονιάδων των λαών”.

Πρώτον ήλθαν καμιά 300ριά μυστικοί πράκτορες του Προέδρου, μετά και ο Πρόεδρος μετά των εργαλείων του: Το “τέρας” νο 1, νο 2, νο 3 και πάει λέγοντας.

Μια θωρακισμένη λιμουζίνα, ένα τζιπ θεριό της CIA, μια ολόκληρη νοσοκομειακή κινητή μονάδα, κόφτες όλων των ασύρματων τεχνολογιών και όλη η ελληνική αστυνομία επί ποδός για τη φρούρηση του και πολλά άλλα είδαμε και ακούσαμε για την επίσκεψη του ληγμένου προέδρου με 8 χρόνια καθυστέρηση.

Κι όλα αυτά για να πει τι; Ό,τι λέει και το ΔΝΤ του: Κάντε κι άλλες μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις για να σας κουρέψουμε το χρέος που… δεν πρόκειται ποτέ, απαντούν οι άλλοι φίλοι του οι Γερμανοί.

Η παράνοια ολοκληρώνεται στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, κάτω από τον χααρπισμένο ουρανό, με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Στο τελευταίο μου ταξίδι στο εξωτερικό ως πρόεδρος, είχα τελικά την ευκαιρία να επισκεφθώ την Ελλάδα και να γνωρίσω την πανέμορφη ιστορία της χώρας αυτής. Στεκόμενος εδώ στην Ακρόπολη, στο χώρο γέννησης της δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών που μοιραζόμαστε ως Αμερικανοί, αντιλαμβάνεσαι την αξία μιας κυβέρνησης του λαού, από το λαό, για τον λαό – και πώς οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως του έθνους στο οποίο ανήκουν, θα αποφασίζουν το είδος των χωρών στις οποίες θα ζούμε, τα ιδεώδη που θα επιδιώκουμε και τις αξίες που θα μας ορίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα στη λεζάντα.

Και μετά ξυπνήσαμε. Ποια “δημοκρατία”; Δημοκρατία είναι να μην φοβάσαι να κυκλοφορείς ελεύθερα. Να μην φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου και να έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις στα κοινά. Δημοκρατία είναι να ακούγονται ελεύθερα όλες οι φωνές και όχι μόνο η καλοστημένη προπαγάνδα των μίντια. Δημοκρατία είναι να μην υπάρχει μια πανίσχυρη Google που θα επιλέγει παγκόσμια ποιους θα προβάλει και ποιους όχι. Δημοκρατία είναι όσοι υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για να αρπάξουν τις ψήφους των πολιτών και μετά κάνουν τα αντίθετα να έχουν άμεσες επιπτώσεις. Δημοκρατία είναι να μην φτιάχνονται νόμοι που θα προστατεύουν την ελίτ και τις επιχειρήσεις τους, τη διαπλοκή και τη διαφθορά, ενώ διώκονται απλοί πολίτες για πταίσματα ή και άνευ λόγου.

Δημοκρατία είναι ο πολίτης να έχει δικαίωμα να ορίζει το σώμα του, κι όλα τα βασικά στοιχεία της φύσης που ανήκουν σε όλους – αέρας, νερό, φωτιά, γη.

Στην αληθινή Δημοκρατία δεν είναι η Κοινωνική Μηχανική η πρώτη επιστήμη που διδάσκεται στους λίγους εις βάρος των πολλών

Ήρθε ο Ομπάμα ως φίλος, μια μέρα μετά την υπερπανσέληνο κι έφυγε μια πριν τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, εκεί που το πάλαι ακουγόταν το σύνθημα “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών”, για να επισκεφθεί τη χώρα που οι αμερικανοσιωνιστικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ έχουν κατασακατέψει εδώ και δεκαετίες κάτω από τη μάσκα της “Δημοκρατίας”.  Έλεγξαν κυβερνήσεις, ανέβασαν και κατέβασαν χούντες, έκαναν την Ελλάδα βάση τους, την ψεκάζουν, την χααρπίζουν, την καταληστεύουν, την διοικούν ως ένα ακόμα Πουέρτο Ρίκο -προτεκτοράτο με υποχρεώσεις και μηδενικά δικαιώματα- και μας κάνουν και μάθημα δημοκρατίας.

Και τα ΜΜΕ της κατοχικής Ελλάδας πλέκουν τα εγκώμια στον ληγμένο πλέον Ομπάμα, με ένα στόμα μια φωνή, ακόμα κι εκείνα που πριν λίγες μέρες έγραφαν ότι είναι τόσο άσκοπη και άκαιρη η επίσκεψη του. Ποιος δίνει τελικά ‘γραμμή;’

Ίσως κάποιοι δημοσιογράφοι που κατά καιρούς ήταν καλεσμένοι στις μυστικές λέσχες της ντόπιας και ξένης ελίτ, που κατέχουν θέσεις σε κανάλια που δεν πέφτουν με καμία κυβέρνηση, που δίνουν γραμμή ακόμα και σε υποτιθέμενα ‘ανεξάρτητα’ ιστολόγια κατάρριψης και απομυθοποίησης πολλών αληθειών που η… “δημοκρατία” μας δεν θέλει να ακουστούν – και ο νοών νοείτο.

Στα καλά νέα είναι ότι αυτή τη Δημοκρατία την ξερνάει πλέον η πλειοψηφία του κόσμου. Στα κακά νέα είναι ότι ακόμα δεν έχουν βρει με τι θα την αντικαταστήσουν και πολύ πιθανό, να πέσουν στην παγίδα που η ίδια η εν ισχύ “Δημοκρατία” τους έχει στήσει, να επιλέξουν λύσεις που θέλει το ίδιο το σάπιο το σύστημα.

Λέξεις κλειδιά, αντίδοτο στην αρρώστια που μας έχει επιβληθεί, είναι οι λέξεις “εναλλακτική” και “αφύπνιση”. Προσοχή όμως στη γνησιότητα τους, γιατί κι εκεί κυκλοφορούν “νέες προτάσεις” ερχόμενες από τα παλιά, κάτι σαν… Πίσω στο Μέλλον (Back to the Future).

Ο Ομπάμα, λένε όλοι, είναι ένας “χαρισματικός ηγέτης”.  Ναι, γι’ αυτό και ένας στους τέσσερις Αμερικάνους, βάσει δημοσκοπήσεων που έγιναν από την πρώτη διακυβέρνηση του και σε συνδυασμό με τις γραφές, τον ονόμαζαν εκπρόσωπο του αντίχριστου…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη