“Το CNN έπαιζε μισή ώρα πορνό” στα κατά φαντασίαν ‘έγκυρα’ ΜΜΕ!

&

Η είδηση έγινε viral  στα ξένα και Ελληνικά ΜΜΕ, σε μια πολύ περίεργη μάλιστα περίοδο που γίνεται “σταυροφορία” κατά των “ψευδών ειδήσεων” – Τυχαία; Δεν νομίζω!

Η όλη ιστορία ξεκίνησε όταν ο χρήστης του twitter Solikearose ανέβασε μία εικόνα από την τηλεόρασή του όπου -ενώ στο πρόγραμμα φαινόταν πως μετέδιδε την εκπομπή του Άντονι Μπουρντέν «Parts Unknown»- η εικόνα ήταν από… σκληρό πορνό με την τρανσέξουαλ Ρίλεϊ Κιν.

Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου ενώ τόσο το CNN όσο και το δίκτυο που αναμεταδίδει το πρόγραμμα στη Βοστώνη, το RCN, ανακοίνωσαν κατεπείγουσα έρευνα για το συμβάν.

Στο μεταξύ, η τρανσέξουαλ πορνοστάρ έσπευσε να ευχαριστήσει δημοσίως το CNN που πρόβαλε τη… δουλειά της

Λίγο μετά, το RCN ανακοίνωσε ότι μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ποτέ δεν έγινε κάποια παρεμβολή, διακοπή του προγράμματος ή λάθος αναμετάδοση.

Ο χρήστης του twitter, ο οποίος ονομάζεται Ρόουζ, μίλησε στο BuzzFeed, όπου και εξήγησε ότι έκανε το tweet για να δει αν κάποιος άλλος έβλεπε το ίδιο με αυτόν.
Δεδομένου ότι η έρευνα των δικτύων απεφάνθη αρνητικά, κατέληξε πως «μάλλον θα ήταν τεχνικό λάθος που θα επηρέασε μόνο τη δική μου εγκατάσταση».
Στη συνέχεια έκλεισε το λογαριασμό του από δημόσιο μόνο για φίλους, γιατί λέει… τον ενοχλούσαν!
tweet
Δεν ξέρω αν με αυτή την πατάτα, “απέδειξαν” ότι υπάρχουν “ψευδείς ειδήσεις” ή “δημιουργημένες ειδήσεις”, αλλά σίγουρα ΑΠΈΔΕΙΞΑΝ την αναξιοπιστία των συστημικών ΜΜΕ που έχουν καταντήσει χειρότερα κι από αυτά των κλικο-μπλόγκερς. Όλα αυτά σε βάρος της ΑΛΗΘΙΝΗΣ εναλλακτικής ενημέρωσης!
Ο μετρητής μπουρδολογίας βαράει κόκκινο! Διαβάστε στη Γάτα:

Τελικά τα ΜΜΕ το έχουν κάψει τελείως!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη