Ο ΓΑΠ και το νέο κόμμα του που έσπειρε πανικό

Ο

Μάταιες οι προσπάθειες στελεχών του κόμματος να συγκρατήσουν τον ΓΑΠ από τη δημιουργία νέου κόμματος. Μάταιη και η προσπάθεια του Πάγκαλου που πρότεινε να φύγουν από τη μέση οι Βενιζέλος και Παπανδρέου που έχουν κόντρα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ένα νέο κόμμα γεννιέται και… λάμπει σαν τον ήλιο!

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ την πέφτουν στον ΓΑΠ να μην κάνει κόμμα

Ο Βενιζέλος την έπεσε στον Σαμαρά να κάνει γρήγορα εκλογές για να μην προλάβει ο ΓΑΠ με το νέο κόμμα του να κάνει πολύ ζημιά στο ΠΑΣΟΚ

Ο Σαμαράς ίσως διευκολύνεται από τη δημιουργία του νέου κόμματος του ΓΑΠ, με την ελπίδα μήπως αυτό βουτήξει μερικούς ψηφοφόρους από το ΣΥΡΙΖΑ και κλείσει την ψαλίδα με την ΝΔ

Γενικά, πολλοί γάιδαροι τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα κι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι, ό,τι και να κάνουν, το άχυρο δεν θα κάτσει να φαγωθεί. Από αυτούς τουλάχιστον…

Αλλά επειδή κυκλοφόρησε μια φήμη ότι η ανωτέρω εικόνα είναι το σύμβολο του νέου κόμματος του ΓΑΠ, ένας νέος ήλιος, ζωγραφισμένος αυτή τη φορά (ο ίδιος τον ζωγράφισε;) σκεφτήκαμε να κάνουμε κι εμείς μερικές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις.

α’ παρέμβαση:

2

«Ήλιος με δόντια». Ίσως πάει και για τίτλος του κόμματος. Δαγκωτό στο κόμμα αυτό; Προσέξτε, γιατί θα σας ανταποδώσει το δάγκωμα!!!

Για τους έχοντες αλτσχάιμερ και κοντή μνήμη. Για τους έχοντες συμφέροντα… έχουμε άλλη θεραπεία

β’ παρέμβαση:

1

“Θα σας τον κρύψουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι!

Θα σας τον κρύψουμε τον ήλιο, σίγουρα ΝΑΙ!

Όπως τον κρύ-βα-με επί ΠΑΣΟΚ,

καληνύχτα, ήλιε, καληνύχτα!!!»

Είδατε τι κάνει η ατιμωρησία; Γυρίζει μπούμερανγκ. Τους τα έχει κάνει μπάχαλο! Όλα εδώ πληρώνονται! Και που ξέρεις, μπορεί να έρθουν και καλύτερες μέρες και όλοι αυτοί να γίνουν επιτέλους αχώριστοι συγκάτοικοι της ίδιας… σουίτας με κάγκελα!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για τα 14 χρόνια χημικών αεροψεκασμών στην Ελλάδα. Ειδικά τον ΓΑΠ, που με το μνημόνιο του, αύξησε και τη δόση τους!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη