Ο μαγνητισμός και οι επιπτώσεις του στο σύστημα διαβίωσης

Ο

Το βιβλίο αυτό είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας σχετικά με τους νόμους του μαγνητισμού και είναι το πρώτο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ εξηγώντας πώς ο μαγνητισμός επηρεάζει τη ζωή σας και τη ζωή όλων των ζώντων συστημάτων γύρω σας

Η Βιομαγνητική είναι ένα μια φυσική επιστήμη με βάση τη φύση της ίδιας της ζωής. Η επιστημονική κοινότητα δεν μπορεί πλέον να παραβλέψει το γεγονός ότι, όταν εφαρμόζεται σωστά, η ενέργεια ενός μαγνήτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προγραμματίσετε βελτιωμένες μορφές νοημοσύνης και να προσφέρει επιπλέον χρόνια στην κανονική διάρκεια ζωής του συστήματος διαβίωσης.

Θα βρείτε ειδικές πληροφορίες σχετικά με το φύλο, τη γήρανση, καρκίνο, όγκους και πολλά άλλα.

Μια από τις πιο σημαντικές σειρές πειραμάτων που έγιναν ποτέ και που όμως ακόμα δεν είναι ευρέως γνωστά, ήταν αυτά που πραγματοποιήθηκαν από τους Albert Roy Davis και  Walter Rawls. Τα πειράματα αυτά είναι θεμελιώδη για την κατανόηση των μαγνητικών δυνάμεων.

 

Βρήκαν ότι κάθε πόλος ενός μαγνήτη έχει συγκεκριμένες επιδράσεις εντελώς διαφορετικές από εκείνες του πλήρους μαγνήτη όπου και οι δύο πόλοι εφαρμόζονται ταυτόχρονα. Αυτές οι πολικές επιδράσεις θεωρούνται “μονο-πολικές» για ένα πόλο. Οι πόλοι περιστρέφονται σε αντίθετες κατευθύνσεις και έχουν αντίθετες ιδιότητες.

Συγκεκριμένα, στο Βόρειο Πόλο οι ενέργειες προκαλούν συρρίκνωση και συμπύκνωση της μάζας ενώ στο Νότιο Πόλο οι ενέργειες κάνουν τη μάζα να επεκτείνεται και να διαλύεται, περιστρεφόμενες σε μια δεξιόστροφη κίνηση.

Επίσης, Βόρειο Πόλο οι ενέργειες έχουν αλκαλικές ιδιότητες, ενώ στο Νότιο Πόλο οι ενέργειες είναι οξείς. Στο Βόρειο πόλο οι ενέργειες τείνουν να συλλέγουν τα υγρά, ενώ στο Νότιο Πόλο τείνουν να διαλύουν τα υγρά.

Του Βόρειου Πόλου η ενέργεια αναφέρεται ως αρνητική γιατί μειώνει ή προσελκύει, ενώ του Νότου Πόλου η ενέργεια αναφέρεται ως θετική επειδή διαστέλλει και διαλύει.

Για να διαβάσετε όλο το βιβλίο, κατεβάστε το pdf από το web.allnewz.gr

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη