ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο Καρκίνος είναι ιάσιμος χωρίς φάρμακα – Η κρυφή γνώση

Α

Σήμερα είναι λένε Παγκόσμια Μέρα κατά του Καρκίνου. Το ΄χει αυτό το χούι ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ του, όπου έχει λερωμένη τη φωλιά του να κηρύσσει και μια παγκόσμια μέρα ντροπής…

Έκανα, λοιπόν, σήμερα κι εγώ ένα αφιέρωμα που το χρωστούσα πρώτα απ’ όλα στον εαυτό μου -στη συνείδηση μου που με καλούσε να μοιραστώ τα όσα είχα την ευλογία να μάθω- κατόπιν στους καλούς φίλους που με διαβάζουν και το είχα υποσχεθεί, αλλά πολύ περισσότερο, σε Εκείνη που μου έμαθε να ακούω την εσωτερική μου φωνή, να την έχω οδηγό μου και με αυτή να πορεύομαι. Που μου έδωσε δύναμη, υγεία, αυτογνωσία και ελπίδα.

Όσα γράφω στο αφιέρωμα που προσπάθησα να είναι όσο πιο σύντομο για αρχή, είναι τσεκαρισμένα και βιωματικά. Εκτός από την ίδια που έχω καταφέρει να διατηρώ καλή υγεία, υπήρξα και μάρτυρας αλλά και με ενεργή συμμετοχή σε περίπτωση καρκινοπαθούς ασθενή που οι γιατροί είχαν δώσει ελάχιστους μήνες ζωής. Η νεαρή γυναίκα έγινε τελείως καλά από τον καρκίνο, προς έκπληξη όλων των γιατρών της, αλλά πέθανε πολύ αργότερα από διαβητικό σοκ έχοντας εγκαταλείψει με το πλέον αχάριστο τρόπο τις πρακτικές, τον τρόπο ζωής και το περιβάλλον που την διέσωσε.

Ξέρω ότι πολλοί που θα διαβάσουν το αφιέρωμα θα βγάλουν σπυριά ή δεν ξέρω τι άλλο δερματικό, αλλά πολλοί άλλοι θα καταλάβουν και θα προβληματιστούν. Ο δυτικός τρόπος ζωής στον οποίο έχει συρθεί και η χώρα μας, απλά μας αρρωσταίνει, μας ακυρώνει τις δυνάμεις μας, μας αποξενώνει από την πνευματική μας υπόσταση. Το χειρότερο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι μια πολύ μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού παραδίδεται σε αυτόν όχι μόνο αμαχητί, αλλά και με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση.

Πάμε λοιπόν για το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα και ο σώζων Εαυτόν σωθήτω, το Εαυτόν με κεφαλαίο γιατί σημαίνει το Πνεύμα…

Διαβάστε στο web.allnewz.gr το αφιέρωμα για το πως ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί χωρίς φάρμακα, χωρίς ματζούνια, ούτε νέες ιατρικές μεθόδους κι εργαλεία.

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη