Δήμαρχος Άγκυρας: Ξένες δυνάμεις κάνουν τεχνητούς σεισμούς για να καταστρέψουν την οικονομία μας!

Δ

Έτσι, μόνο όταν σας πατούν τον κάλο φωνάζετε και αν…!

Και ό,τι ετοιμαζόμουν να γράψω για τους απανωτούς σεισμούς στα παράλια της Τουρκία που έγιναν αισθητοί και στη Μυτιλήνη. Πάνω από 13 σε 2 μέρες, 3 απ’ αυτούς άνω των 5 Ρίχτερ και όλοι ρηχοί, κοντά στα 10χλμ. Η Τουρκία κάνει τα δικά της και δεν αρέσει τελευταία, πάρε να ‘χεις, λοιπόν.

Οι τρεις σεισμοί μεγέθους 5,3 και 5,2 Ρίχτερ, που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες μέρες στο Τσανάκαλε της Τουρκίας, οφείλονται σε «ξένο δάχτυλο» καταγγέλλει ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ

«Ξένες σκοτεινές δυνάμεις», που επιβουλεύονται την οικονομία της Τουρκίας κρύβονται πίσω από τους τρεις σεισμούς μεγέθους 5,3 και 5,2 Ρίχτερ που ταρακούνησαν το Τσανάκαλε τις δύο τελευταίες μέρες, κατήγγειλε ο δήμαρχος της Άγκυρας Μελίχ Γκιοκτσέκ.

Ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας έγραψε για τους σεισμούς στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Σήμερα ένας σοβαρός σεισμός σημειώθηκε στο Τσανάκαλε. Το διερεύνησα και υπάρχει ένα πλοίο που διεξάγει σεισμικές έρευνες εκεί κοντά. Τι ερευνά αυτό το πλοίο και σε ποια χώρα ανήκει θα πρέπει να βρεθεί άμεσα. Ανησυχώ για έναν πιθανό σεισμό που θα μπορούσε να προκληθεί με τεχνητό τρόπο. Αυτό πρέπει οπωσδήποτε να διερευνηθεί και να ανακοινωθεί στο κοινό».

Ο ίδιος, ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πλοία στη θάλασσα του Μαρμαρά που θα πρέπει να διερευνηθούν για τις δραστηριότητές τους επειδή ίσως να αποτελούν «πιθανές απειλές» και τόνισε πως ένας τεχνητός σεισμός κοντά στην Κωνσταντινούπολη θα μπορούσε να έχει στόχο να πλήξει την οικονομία της Τουρκίας.

Και φυσικά βγήκαν τα παπαγαλάκια μας κι αμέσως τον κορόιδεψαν: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος της Άγκυρας κάνει «περίεργες» δηλώσεις μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Περίεργες, ε; Το περίεργο είναι που δεν ψάχνει και τα συστήματα τύπου HAARP, αυτό δίπλα του στην Κύπρο υπό βρετανική διαχείριση και το άλλο της Νορβηγίας, πίσω του το Ρώσικο και πάει λέγοντας. Το επίσης περίεργο είναι γιατί ψάχνει στη θάλασσα μόνο και δεν ρίχνει και μια ματιά στους ουρανούς, να δει τι ρίχνουν εκεί πάνω για να ιονίζεται η ατμόσφαιρα.

Αλλά ακόμα κι έτσι, ο εθνικιστής αυτός δήμαρχος που θυμήθηκε ξαφνικά τη συνθήκη της Λωζάνης, τουλάχιστον έχει λίγη τσίπα και νοιάζεται για τη χώρα του. Να τα βλέπουν οι υπόλοιποι.

Και να ενημερώνονται τα παπαγαλάκια μας πριν ανοίξουν το στοματάκι τους και κοροϊδέψουν.

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του… “δεν είναι”

Γιατί Πέτρο Κωστόπουλε; Eιρωνεύτηκες τις δηλώσεις του και καπάκι έχωσες στην ειρωνεία και τους ψεκασμούς. Πόσο και πότε το έψαξες; Μεταξύ μπαρακίου και μπουζουκιών; Μεταξύ πάρτι και life style event; Ήμαρτον με τον καθένα που έχει ένα μικρόφωνο και μια άποψη παντός επιστητού. Ο καθένας εις το είδος του, Κωστόπουλε. Ασχολήσου με αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα και ξέρεις ποιο είναι αυτό. Αν ο Τέσλα ήταν γκόμενα, ίσως να γνώριζες πέντε πράγματα παραπάνω. Υποθέτω το αυτοκίνητο τέσλα το ξέρεις καλύτερα. Αλλά το να χαρακτηρίζεις μια άποψη μακακία γιατί δεν έχεις ούτε τη γνώση, αλλά ούτε και τη διάθεση να την ερευνήσεις, απλώς χαρακτηρίζει εσένα και όχι την άποψη.

Μακάρι όλοι να μιλούσαν για αυτή τη νέα τεχνολογία και τις δυνατότητες της, ώστε κανένας λαός και καμία χώρα να μην απειλείται μυστικά και να εκβιάζεται. Εκτός κι αν φτάσουμε στο σημείο η κάθε χώρα να φτιάξει το δικό της HAARP και ν’ αρχίσουμε να βαράμε η μια την άλλη!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη