Προ των πυλών και η αναγνώριση των δικαιωμάτων των παιδοφίλων…

Π

Έρχεται… μόλις εδραιωθούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, θα πάρουν κι άλλοι σειρά – οι παιδόφιλοι. Εδώ που τα λέμε, γι’ αυτούς -που είναι μέρος της διεστραμμένης παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής- γίνεται ο μεγάλος καβγάς.  Για να ‘τακτοποιηθούν’ τα βίτσια τους. Κι αν η προπάγανδα και η εξάπλωση της ομοφυλοφιλίας προσφέρεται για τη μείωση του πληθυσμού, φαντάσου αυτή της παιδοφιλίας πόσο προσφέρεται! Αλλά και οι άλλες “παραφιλίες”…

Πρωτοδημοσιεύτηκε στην παλιά AllNewz 14/7/14

Picture

Από την ταινία Λολίτα που προβλήθηκε σήμερα από την δημόσια τηλεόραση μας, την ΝΕΡΙΤ

Κατανοώντας την Παιδοφιλία και άλλες παραφιλίες από Ψυχιατρική Προοπτική 

Symposium, Baltimore, MD, August 17, 2011
“Understanding Pedophilia and Other Paraphilias from a Psychiatric Perspective”

Στις  17 Αυγούστου 2011 έγινε στη Βαλτιμόρη το συνέδριο αυτό σε μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του στάτους των παιδοφίλων. Ή αλλιώς, των.. “Προσώπων που Έλκονται από Μικρότερους…”

Αποσπάσματα από την περιγραφή παρουσίασης του Συμποσίου:

«Η λέξη “Παιδοφιλία” είναι ένας διαγνωστικός όρος που χρησιμοποιείται από την ψυχιατρική κοινότητα για να ορίσει ένα συγκεκριμένο είδος ψυχικής διαταραχής. Ωστόσο, σήμερα ο όρος έχει πάρει ένα διαφορετικό νόημα στη συλλογική συνείδηση ​​της κοινωνίας.

»Χρησιμεύει ως υποτιμητική δαιμονοποίηση που εξοστρακίζει αυτούς που εκδηλώνουν αυτή την κατάσταση. Η εννοιολογική ανασκόπηση αυτή αποσκοπεί να φέρει ενισχυμένη σαφήνεια στο θέμα για το πώς πρέπει κανείς να κατανοεί την Παιδοφιλία από ψυχιατρική άποψη, το πολιτιστικό του πλαίσιο και τη θεραπεία του….»

Στη συνέχεια ο John Z. Sadler, M.D., καθηγητής ψυχιατρικής ηθικής, προσπαθεί να εξηγήσει γιατί ο όρος “βίτσιο” δεν ανταποκρίνεται στην περίπτωση των παιδοφίλων, ότι πρόκειται απλά για μια διαταραχή που θα αντιμετωπιστεί καλύτερα αν της αφαιρεθούν όλες οι κατηγορίες και συνδέσεις με την εγκληματικότητα και παραβατικότητα.

Παραφιλία : Ο όρος παραφιλία στην ψυχολογία και τη σεξολογία αναφέρεται σε μια σειρά από σεξουαλικές διαθέσεις και πρακτικές, που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης. Ο όρος επινοήθηκε για να αντικαταστήσει, σε μια πιο αυστηρή επιστημονική ταξινόμηση, τον παλιό ορισμό της σεξουαλικής διαστροφής ή σεξουαλικής απόκλισης, μεταξύ των οποίων στο παρελθόν περιλαμβανόταν και η ομοφυλοφιλία καθώς και άλλες μορφές σεξουαλικότητας όπως η ομαδική συνουσία.
Κύριες παραφιλίες

 • Επιδειξιομανία 
 • Φετιχισμός 
 • Εφαψιμανία
 • Παιδοφιλία ή παιδεραστία
 • Νεκροφιλία
 • Νοσοφιλία
 • Ζωοφιλία ή κτηνοβασία
 • Σεξουαλικός σαδισμός
 • Σεξουαλικός μαζοχισμός
 • Παρενδυσία
 • Ηδονοβλεψία
Με λίγα λόγια, η απόλυτη υποβάθμιση της κατάστασης, σε απλή “διαφορετικότητα”.
Όλοι οι ομιλητές επικεντρώθηκαν στο ότι οι παιδεραστές είναι άτομα φυσιολογικά και άδικα θύματα στιγματισμού και κακών χαρακτηρισμών, με επανειλημμένες διαβεβαιώσεις ότι οι παιδόφιλοι ποτέ δεν εξαναγκάζουν τα παιδιά, είναι ευγενείς και έχουν μεγάλη αγάπη γι’ αυτά.
Πλήρες αηδιαστικό κείμενο ΕΔΩ

«Η παιδοφιλία είναι φυσική και φυσιολογική για τους άνδρες»
θέμα διάσκεψης στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ

Picture

Το άρθρο της Telegraph:

«Το παιδοφιλικό ενδιαφέρον είναι φυσικό και φυσιολογικό για τους άνδρες», έγραφε η παρουσίαση. «Τουλάχιστον μια σημαντική μειονότητα φυσιολογικών ανδρών θα ήθελαν να κάνουν σεξ με παιδιά … Οι κανονικοί άνδρες διεγείρονται από παιδιά».

Κάποια κιτρινισμένα από τον χρόνο φυλλάδια από τις δεκαετίες ’70 ή ’80, την εποχή των παιδόφιλων διασημοτήτων και της περίφημης PIE, της ‘Paedophile Information Exchange’.  Όχι! Τίποτε ανώνυμοι σχολιαστές σε κάποια underground ιστοσελίδα; Όχι!

Η δήλωση ότι η παιδεραστία είναι κάτι “φυσιολογικό και φυσικό” δεν έγινε πριν από τρεις δεκαετίες, αλλά τον περασμένο Ιούλιο. Δεν έγινε κάπου ιδιωτικά, αλλά ως ένας από τους κεντρικούς ισχυρισμούς μιας ακαδημαϊκής παρουσίασης, μετά από πρόσκληση των Οργανωτών, σε πολλούς από τους βασικούς εμπειρογνώμονες του συγκεκριμένου τομέα σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Άλλες παρουσιάσεις αφορούσαν θέματα όπως «Απελευθερώνοντας τον παιδόφιλο: μια ανάλυση λόγου» και «Κίνδυνος και διαφορά:. Το διακύβευμα της hebephilia”

Hebephilia (εφηβοφιλία) είναι η σεξουαλική προτίμηση για τα παιδιά στην πρόωρη εφηβεία, από 11 – 14 ετών. Όλο το υπόλοιπο άρθρο της αηδιαστικής διάσκεψης ΕΔΩ


Αιμομιξία και παιδοφιλία  «όπως το να είσαι ομοφυλόφιλος», λέει ο δικαστής

Picture

Δικαστής στο Σίδνεϊ συνέκρινε την αιμομιξία και την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία, λέγοντας ότι η κοινωνία ίσως να μην βλέπει πλέον τη σεξουαλική επαφή μεταξύ αδελφών ή μεταξύ ενηλίκων και παιδιών ως «αφύσικη» ή «ταμπού».

Ο Επαρχιακός Δικαστής Garry Neilson είπε ότι όπως ακριβώς το ομοφυλοφιλικό σεξ ήταν κοινωνικά απαράδεκτο και ποινικά κολάσιμο στη δεκαετία του 1950 και του 1960, αλλά τώρα είναι ευρέως αποδεκτό, «ένα σώμα ενόρκων μπορεί να μην βρει τίποτα το κακό στο φλερτ του αδελφού προς την αδελφή του, από την στιγμή που έχει ωριμάσει σεξουαλικά, είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλους άνδρες και είναι πλέον «διαθέσιμη», χωρίς να έχει σεξουαλικό σύντροφο».

Δήλωσε επίσης ότι ο «μόνος λόγος» που η αιμομιξία αποτελεί ακόμα έγκλημα είναι λόγω του υψηλού κινδύνου γενετικών ανωμαλιών σε παιδιά που γεννιούνται από αιμομικτικές σχέσεις, «αλλά ακόμη και αυτό μέχρι ενός σημείου, καθώς υπάρχει ευκολία στην αντισύλληψη και εύκολη πρόσβαση στην άμβλωση». Όλες οι υπόλοιπες αηδιαστικές δηλώσεις του ΕΔΩ

Επειδή δεχόμαστε επιθέσεις όταν γράφουμε άρθρα κατά της ‘βίαιης’ (προς τους υπόλοιπους) αναγνώρισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, της προπαγάνδας και της επιβολής τους, επειδή έχουμε ή προειδοποιήσει προς τα που στοχεύει αυτή ο δήθεν σεβασμός στη διαφορετικότητα, κάναμε αυτή τη μικρή συλλογή. Θα μπορούσε να είναι τεράστια, γιατί η προσπάθεια “αποκατάστασης” των παιδοφίλων και λοιπών ‘παραφίλων’ έχει αρχίσει από καιρό και όσο πάει κορυφώνεται.


Picture

Αλλά κύρια το άρθρο το σημερινό το αφιερώνουμε στη ΝΕΡΙΤ που σήμερα το βραδάκι του καλοκαιριού, ως καλή και δημόσια τηλεόραση που είναι και λειτουργεί με χρήματα των φορολογουμένων, έβαλε να δούμε την παιδοφιλική ταινία Λολίτα!!! Εύγε κανάλι! Πρώτα βραβεύεις την Κοντσίτα, σήμερα βάζεις τη Λολίτα!!! Εγώ πάντως ΝΕΡΙΤ αρνούμαι να πληρώσω και θα κάνω ό,τι μπορώ να αφαιρέσω τα 3 ευρώ από το λογαριασμό της ΔΕΗ!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη