“Ξύπνησε” ο Αχιλλέας Μπέος! ⏰ 🌬 💨

&

Κάλιο αργά παρά ποτέ! Πρώτα σιωπή, μετά δηλώσεις υπέρ της καύσης RDF και τώρα μηνύει υπ. Περιβάλλοντος και Περιφέρεια Θεσσαλίας!

Μήνυση κατά του υπουργείου Περιβάλλοντος, του προέδρου και των μελών της διοίκησης της ΑΓΕΤ, της περιφέρειας Θεσσαλίας και κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει αύριο ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να διερευνηθεί αν το εργοστάσιο τηρεί τους περιβαλλοντικούς όρους που ορίζει η νομοθεσία για την λειτουργία του.

Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου εμφανιζόμενος στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra προσπάθησε να υποβαθμίσει τις αντιδράσεις των πολιτών σχετικά με το θέμα της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ, επιτιθέμενος κατά της «Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας» και άλλων «περίεργων» οι οποίοι δεν μιλούσαν παλαιότερα (μπα! ποιοι είναι αυτοί;) την Παρασκευή 24 Μαρτίου εμφανιζόμενος στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στο TRT έκανε αλλαγή πλεύσης λέγοντας ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά της ΑΓΕΤ και παντός άλλου υπευθύνου για μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων με βάση τους οποίους λειτουργεί το εργοστάσιο στην Αγριά Βόλου.

Μπέος: Η ΑΓΕΤ θα καίει ότι γουστάρει. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους ελεγκτικούς μηχανισμούς

Είπαμε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, μόνο να μην αλλάξει πάλι φορά ο άνεμος! Αλλά… είμαστε ενάντια ΚΑΙ στο εργοστάσιο παραγωγής RDF! Sorry!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη