Ντόναλντ Τραμπ: Πως εξαπάτησε τους ψηφοφόρους λέγοντας τη μισή αλήθεια!

Ν

Το έχω ξαναπεί χίλιες φορές: Πιο επικίνδυνο από ένα ολόκληρο ψέμα, είναι η μισή αλήθεια!

Κι αυτό ακριβώς έγινε στην περίπτωση του Τραμπ. Η ελίτ έπαιξε τα χαρτιά της έξυπνα.

Ένα ολόκληρο σόου παίχτηκε προ και μετά της εκλογής του. Ειδικά μετά. Τι έφταιξε και βγήκε ο Τραμπ; Μην ήταν τα fake news; Μην ήταν οι ρώσοι χάκερς; Μην ήταν ο θυμωμένος αμερικάνικος λαός που την πάτησε από τον λαϊκισμό και βαίνει προς την ακροδεξιά;

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ήταν. Ο κόσμος ακόμα πιστεύει σε αυτά που ακούει. Ακόμα κι αν είναι ψαγμένος, συνεχίζει ασυναίσθητα να λαμβάνει υπόψη του αυτά που ακούει και να ελπίζει ότι θα εφαρμοστούν – μην πάτε μακριά, έχουμε κι εδώ τέτοια πρόσφατα παραδείγματα με δημοψηφίσματα που κωλοτούμπιασαν και κατώτερο μισθό που από 751 έφτασε 157 – κι έλεγα… αυτό το 1 στο τέλος, τι ρόλο βαράει;

Κι έτσι οι αμερικάνοι “άκουσαν’ τις υποσχέσεις του Τραμπ και μια από αυτές, που πονούσε τον αμερικάνικο λαό, ήταν η μούφα της Κλιματικής Αλλαγής και όλα τα συνεπακόλουθά της. Εδώ δεν χάσαμε ακόμα σπίτι γιατί δεν μπορούσε ο ιδιοκτήτης του να πάρει το πανάκριβο πράσινο πιστοποιητικό για ιδιοκατοίκηση, εκεί όμως έχουν χαθεί πολλά!

Κράτησε το λόγο του ο Τραμπ; Μα φυσικά και τον κράτησε! Την πρώτη μέρα κιόλας ξήλωσε τη σελίδα περί Κλιματικής Αλλαγής από το κυβερνητικό ιστολόγιο. Το είπε και το έκανε. Οπότε, θα ρωτήσετε εύλογα, που είναι το πρόβλημα;

Το πρόβλημα είναι στο μετά. Γιατί με τον νέο πρόεδρο τάχα αρνητή της κλιματικής αλλαγής, σχεδιάζουν να βάλουν σε εφαρμογή τις μεθόδους της Γεωμηχανικής και μάλιστα εκείνη που λέει: Ψεκάστε την ατμόσφαιρα με αλουμίνιο!

Εκτός από το ένα δημοσίευμα της Guardian περί Γεωμηχανικής και ψεκασμών για το οποίο γράψαμε πριν 3 μέρες, ακολούθησαν κι άλλα.

“Η προεδρία του Trump ‘ανοίγει την πόρτα’ σε πειράματα-χακάρισμα του πλανήτη με την Γεωμηχανική”

Αυτός είναι ο τίτλος του δεύτερου άρθρου, συνέχεια του πρώτου. Και με λίγα λόγια λέει, ότι οι Γεωμηχανιστές έχουν τώρα ενθουσιαστεί τώρα, γιατί η πολιτική του Τραμπ υπέρ της καύσης άνθρακα και η στάση του για την Κλιματική Αλλαγή, τους αφήνει νέα περιθώρια δράσης.

Αλλά το σοβαρότερο σημείο του άρθρου αναφέρει:

Ενώ η γεωμηχανική έλαβε λίγη εύνοια υπό τον Ομπάμα, υψηλόβαθμα στελέχη εντός της διοίκησης Trump ήταν υποστηρικτές εδώ και καιρό για τη χειραγώγηση των συστήματων της Γης σε πλανητική κλίμακα.

Ο David Schnare, ένας αρχιτέκτονας της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος του Τραμπ, έχει πιέσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ και κατέθεσε στην Γερουσία υπέρ της ομοσπονδιακής υποστήριξης της γεωμηχανικής.

Έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα πολλών φάσεων για τη χρηματοδότηση της έρευνας και τη διεξαγωγή δοκιμής στον πραγματικό κόσμο μέσα σε 18 μήνες, την ανάπτυξη μαζικών ψεκασμών της στρατόσφαιρας για τρία χρόνια μετά και την συνέχιση των ψεκασμό για έναν αιώνα, μια διάρκεια που οι γεωμηχανιστές πιστεύουν ότι θα ήταν απαραίτητη για να αναστρέψουν την θερμοκρασία του πλανήτη.

Schare has called for “geoengineering as a means to put off the most catastrophic potential effects of global warming, at least for a few decades…”

Πως είπατε; Είπατε κάτι; Τι να πείτε κι εσείς… Ο μάγκας “κράτησε” το λόγο του και “κατάργησε” την Κλιματική Αλλαγή έχοντας στην κυβερνητική φωλιά του ένα φίδι ονόματι David Schnare που θέλει να ψεκάσει ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ, για να κάνει “πειράματα”, λες και είναι δικός του.  Όχι πως δεν γίνεται αυτό σήμερα, για άλλους λόγους φυσικά, που τελικά έχουν ήδη τρελάνει το κλίμα, αλλά θρασύτατα αποζητούν την επισημοποίηση και άδεια μας!

Τι λέει η περίφημη μελέτη του κου David Schnare όπως έχει δημοσιευτεί στο thomasjeffersoninst.org;

Κλιματική Αλλαγή και Γεωμηχανική – Του David W. Schnare, Esq, Ph.D.. Γιατί είναι ο στόχος της αλλαγής του κλίματος της Βιρτζίνια ούτε πρακτικά εφικτός ή αναγκαίος, προκειμένου να αποφευχθούν καταστροφικές επιπτώσεις του κλίματος; Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Ινστιτούτου Jefferson έχει την απάντηση. Η παρουσίαση προ της Επιτροπής Κλιματικής Αλλαγής του κυβερνήτη Tim Kaine εξηγεί πώς οι τεχνικές της γεωμηχανικής μπορούν να αποτρέψουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και να παρέχουν το χρόνο που απαιτείται για την μετατόπιση από τα καύσιμα με βάση τον άνθρακα, χωρίς σημαντική βλάβη στην οικονομία της Βιρτζίνια. Προβολή του PowerPoint

Κι αυτά είναι μερικά screen shots από το PowerPoint όπου αναλύει τις διάφορες μεθόδους, στέκεται ειδικά σε εκείνη των ψεκασμών, ως πιο αποτελεσματική και πιο φθηνή!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Κι εδώ γεννάται η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων: Πως γίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να απορρίπτει την Κλιματική Αλλαγή και να βάζει στο υπ. Περιβάλλοντος κάποιον που έχει έτοιμη τη ‘λύση’ ενός προβλήματος το οποίο δεν παραδέχεται, τους ψεκασμούς ως μέθοδο της Γεωμηχανικής;

Με ακριβώς τον ίδιο μαγικό τρόπο που είπε ο Τσίπρας “θα σκίσω το μνημόνιο” και το έσκισε γράφοντας άλλο. Ή το “λεφτά υπάρχουν” του ΓΑΠ, αλλά σιγά μην τα αγγίξουμε, είναι της ελίτ.

Και τελικά φτάνουμε στο ίδιο, στο ένα και μοναδικό τεστ εγκυρότητας και αξιοπιστίας ενός πολιτικού, κόμματος ή κινήματος. Ρωτήστε και ζητήστε ξεκάθαρη και δημόσια απάντηση:

Τι θέση παίρνετε για τους χημικούς αεροψεκασμούς και την Ατζέντα 21

Αν τα μασήσουν, πουν είναι θεωρίες συνωμοσίας, δεν ξέρω/δεν απαντώ, απλά σημειώστε Χ -διαγραφή- και πάτε παραπέρα. Είναι η αγιαστούρα που αποκαλύπτει όλα τα πολιτικά βαμπίρ, τα δήθεν και τα έτσι, κάθε fake politicien. Αυτοί δεν fake news, είναι… bad news!

η συνέχεια πολύ σύντομα…


Μερικά από τα εκατοντάδες τουιτς του Τραμπ κατά της κλιματικής αλλαγής. Αυτά τον έβγαλαν πρόεδρο και τα άλλα ενάντια στα εμβόλια! Η Αλήθεια να λέγεται!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη