Ρωτάει ο άλλος: “Τι γνώμη έχετε για τους Εβραίους”

Ρ

Απαντάω, γιατί… εσείς με ρωτήσατε!

Εκεί που λέτε γινόταν ο κακός χαμός, στο ποστ του “μετεωρολόγου” Αρναούτογλου, με τους ακτιβιστές να λένε αυτά δεν είναι νέφη είναι ψεκασμοί και τα τρολς να τους επιτίθενται, έχω μπλεχτεί σε προσωπική συζήτηση με τον κο Θεόδωρο Δανιηλήδη, τον μέγα εμπνευστή, ιδρυτή και πρωτοστάτη των Ελληνικών Hoaxes. Το τι λέγαμε; Αφήστε το καλύτερα! Κάτι για τους μπλόγκερς, κάτι για τον καιρό, κάτι για απειλές σε έναν άλλο καιρικό μπλόγκερ, κάτι για απειλές σε μένα, κάτι μου έλεγε ότι πάσχω από μανία καταδίωξης (κι εγώ που νόμιζα ότι μου έχουν κάνει μήνυση; μπα… ιδέα μου θα ήταν!)

Τεσπά, εκεί που το θέμα ήταν σχετικό με το ποστ και τη δική μας τετραετή κόντρα, να σου και ο πιστός συνεργάτης του, ο Θάνος Επαχτίτης, ο οποίος πετάγεται σαν… άσ’ το καλλίτερα, και θέτει την εξής κουφή κι εκτός τόπου και χρόνου ερώτηση:

κα Μυρατ, για τους Εβραιους τι γνωμη εχετε?

Εντάξει, λέω από μέσα μου, ευτυχώς που δεν μας ψεκάζουν! Γιατί αν μας ψέκαζαν κι από πάνω, ποιος ξέρει τι άλλο θα με ρωτούσε.

Βέβαια το αγνόησα το τρολ, έτσι κι αλλιώς ακόμα κι όταν αρθρογραφεί, δεν καταλαβαίνεις αν τα λέει σοβαρά ή τρολάρει τους αναγνώστες του χωρίς να το πάρουν αυτοί χαμπάρι.

Αλλά μετά την επιμονή τους να μας πείσουν ότι ο ΙΣΑ αποτελείται από ψευδοεπιστήμονες και η ημερίδα τους για την μη ιονίζουσα ακτινοβολία ήταν εσφαλμένη, αποφάσισα να του απαντήσω μέσω του μπλογκ μου, αφού ξέρω ότι με διαβάζουν πρώτοι και καλύτεροι.

Η γνώμη μου για τους Εβραίους είναι η εξής: Πιστεύω ότι οι Εβραίοι είναι πολύ πιο έξυπνοι από σας και αγαπούν πολύ περισσότερο τα παιδάκια τους απ΄ ό,τι εσείς:

Ισραηλινός Δήμαρχος αποσυνδέει το WIFI στα Σχολεία και Νηπιαγωγεία

Σας κάλυψα κε Επαχτίτη; Άντε γιατί, μιλώντας σας, παραβαίνω και τη συμβουλή της συχωρεμένης της μάνας μου που έλεγε: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!

Αλλά κι άμα ανακατεύεσαι συνέχεια με τις κότες, σου τρώνε τον χρόνο…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη