Εσείς εκεί στον ΙΣΑ πήρατε “άδεια” για τις ημερίδες σας;

Ε
Έχουμε νέα μόδα από την ομάδα απομυθοποιητών των ειδήσεων, δημοσιευμάτων, αλήθειας, εναλλακτικής πληροφόρησης και… ιατρικών ημερίδων!

Εκτός του ότι επεκτείνουν συνεχώς το “ρεπερτόριο” τους – από τους μπλόγκερς στα συστημικά ΜΜΕ, από τις μούφες του διαδικτύου στις πάσης φύσεως δημοσιεύσεις που δεν αρέσουν στο ‘προφίλ’ τους (ποιο άραγε είναι αυτό;) κι από τις απομυθοποιήσεις της εναλλακτικής πληροφόρησης στις ‘καταρρίψεις’ ακόμα και επιστημονικών ερευνών – τα Ελληνικά Hoaxes τώρα κυκλοφορούν και με “πράσινη” επισήμανση.

Η κόκκινη είναι ψέμα. Η πράσινη; Α, η πράσινη είναι Αλήθεια μεν, αλλά… την ‘καταρρίπτουμε’, γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα και τα πάντα!

 

 

Τα ίδια και χειρότερα έκαναν και για την ημερίδα του ΙΣΑ σχετικά με τους κινδύνους της ακτινοβολίας που εκπέμπουν κινητά και wifi, όπου επιστράτευσαν και “ειδικό” καθηγητή ο οποίος απαξίωσε με τον πλέον αλαζονικό τρόπο την ημερίδα.

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Οι πολίτες χρειάζονται εμπεριστατωμένη ενημέρωση, λέει ο καθ. Κάππας. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι η “εμπεριστατωμένη ενημέρωση” του κου καθηγητή και το ύφος σχολιασμού του:

Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία: Οι πολίτες χρειάζονται εμπεριστατωμένη ενημέρωση, λέει ο καθ. Κάππας
Το Σάββατο 1η Απριλίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών – ΙΣΑ υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, οργάνωσε ημερίδα με θέμα “Μη-Ιοντίζουσα Ακτινοβολία και οι Πιθανές Επιπτώσεις της στην Υγεία”. Μη-Ιοντίζουσα ακτινοβολία, πρακτικά εννοούσαν “κινητή τηλεφωνία”.

Οι ομιλητές, όπως αναφέρει ο κ. Κώστας Κάππας Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής, Ακτινοφυσικός Υπεύθυνος Ραδιολογικής Προστασίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Παν/κου Νοσοκομείου Λάρισας, ανέφεραν την ύπαρξη ορισμένων δημοσιεύσεων κατά της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας η οποία εκπέμπεται από την κινητή τηλεφωνία, αύξηση κρουσμάτων καρκίνου, γενετικές βλάβες δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος και διαταραχές των φυσιολογικών λειτουργιών, για τους διαμένοντας πλησίον των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον, τόνισαν ότι στην προκαταρκτική έκθεση του ερευνητικού προγράμματος NTP (National Toxicology Program, USA, 2016) αναφέρεται αύξηση εγκεφαλικών όγκων και σβαννωμάτων (νεοπλασία) της καρδιάς σε πειραματόζωα, αυξήθηκε η συμπτωματολογία “Ηλεκτρικής Υπερευαισθησίας” και σημειώθηκε μεγάλη άνοδος του αυτισμού. Κατά τους ομιλητές, επιτάσσεται άμεση επανεξέταση των επιπτώσεων από την χρήση της ασύρματης επικοινωνίας και αναθεώρηση του νομοθετικού πλαισίου.

Και συνεχίζει ο κ. Κάππας στον σχιολιασμό του:

«Μία προσεκτική ματιά στους ομιλητές του σεμιναρίου επιβεβαίωνε ότι κανείς δεν είχε την παραμικρή σχέση με τη ακτινοβολία, πλην εν μέρει του κ. Μαργαρίτη. Βασικό κοινό προσόν των ανωτέρω για να κληθούν στο σεμινάριο και να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση τους και τον τρόμο τους για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στον πληθυσμό, ήταν μια διαμαρτυρία κατά της εκπεμπόμενης από την κινητή τηλεφωνία ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στον διεθνή χώρο, την οποία είχαν υπογράψει όλοι.

Καταθέτω εδώ ότι η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενεργείας (ΕΕΑΕ) και η Ένωση Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΦΙΕ), κατ’εξοχήν αρμόδιοι φορείς για το θέμα (στους οποίους έχει ανατεθεί από την Πολιτεία νομικά και επιστημονικά, η έρευνα και η τεκμηρίωση στο πεδίο αυτό, οι μετρήσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ο έλεγχος τήρησης των ορίων ασφαλούς έκθεσης, με τεκμηριωμένες και δημοσιευμένες επιστημονικές θέσεις για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία), δεν κλήθηκαν στην εκδήλωση να πουν την επιστημονική θέση τους, η οποία είναι σύμφωνη με τους αρμόδιους διεθνείς φορείς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Οι ομιλητές φάνηκε να αγνοούν (καθώς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο ενασχόλησης τους), παρά πολλά στοιχεία τα οποία διαψεύδουν πλήρως τους ισχυρισμούς τους. Ενδεικτικά και μόνο:

– Η ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων (ΚΤ) και Σταθμών Βάσης (ΣΒ) Κινητής Τηλεφωνίας (Κεραίες), εκπέμπουν με μεγίστη ενέργεια μόνο 11 μeV, ενώ το ορατό φώς με 3.000.000 μeV (μέση τιμή). Εάν το φως της λάμπας των εκατομμυρίων μeV δεν θραύει το DNA μας, πόσο μάλλον οι προαναφερθείσες συσκευές των 11 μeV… Την ίδια στιγμή, επειδή απλά υπάρχουμε, ισχυρότατη ιοντίζουσα ακτινοβολία δεκάδων εκατομμυρίων μeV (από το διάστημα, το υπέδαφος, τον αέρα και το στομάχι μας) μας επιβαρύνει κάθε 24 ώρες όσο μία ακτινογραφία θώρακος και δεν παθαίνουμε καρκίνο…

Οι Σταθμοί Βάσης της Κινητής Τηλεφωνίας εκπέμπουν σε W (Watts) ενώ το ραδιόφωνο και η τηλεόραση σε kW (χιλιάδες Watts) και MW (εκατομμύρια Watts). Ακριβώς λόγω της τεράστιας διαφοράς ισχύος, οπουδήποτε και εάν είμαστε στο λεκανοπέδιο, όσο εκτιθέμεθα σε ακτινοβολία από όλους τους Σταθμούς Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας γύρω μας, εκτιθέμεθα από έναν ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό.

– Η ‘κρυφή’ ακτινοβολία των δορυφορικών, GPS, στρατιωτικών, ναυτικών και μετεωρολογικών σταθμών αποτελεί έως και το 65% της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης του πολίτη και μόνο το 10% οφείλεται στους σταθμούς βάσης της κινητής τηλεφωνίας.

– Η ακτινοβολία των τοπικών δικτύων (LAN), WiFi, φούρνων μικροκυμάτων, κ.α. είναι από αστεία έως ανύπαρκτη (σχεδόν μη-μετρήσιμη με όργανα ακριβείας).

– Από τις εκατοντάδες μετρήσεις τις οποίες πραγματοποιήσαμε εμείς και χιλιάδες άλλοι επιστήμονες, γύρω από Σταθμούς Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας, διαπιστώσαμε ότι η συνολική ηλεκτρομαγνητική επιβάρυνση των γειτόνων (από όλες τις υπαρκτές πηγές) ήταν πάντοτε εκατοντάδες έως χιλιάδες φορές χαμηλότερη των επιπέδων έκθεσης τα οποία ορίζουν οι διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές (Guidelines), εξαρτώμενη από μια πληθώρα παραγόντων, όπως η εγγύτητα στην κεραία και ο περιβάλλων χώρος.

Το 30% των ανθρώπων θα εμφανίσει σε κάποια στιγμή της ζωής του κακοήθη νεοπλασία καθώς ο καρκίνος είναι κοινή, εντελώς κοινή νόσος. Είναι αυτονόητο κατά συνέπεια ότι, στην περιοχή ενός Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας ή στην γειτονιά ενός κινηματογράφου, το 1/3 των ανδρών και πάνω από το 1/4 των γυναικών θα αναπτύξουν καρκίνο, χωρίς να ευθύνονται ούτε οι τηλεπικοινωνίες, ούτε βεβαίως η βιομηχανία του θεάματος και ο Harrison Ford…

– Οι ισχυρισμοί ότι η ακτινοβολία των κινητών είναι επιβλαβής παρ’όλη την εξαιρετικά χαμηλή ενέργειά τους και λόγω “μη-θερμικών παλμικών φαινομένων” δεν ισχύουν και δεν αποδείχτηκαν ποτέ. Λειτουργούν απλά ως υπεκφυγή για κάποιους μη-ειδικούς όταν αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι η ακτινοβολία των κινητών είναι εξαιρετικά αδύναμη για την θραύση του DNA…

– Δεν υπήρξε ούτε ένα παράδειγμα παγκοσμίως, όπου ανεξάρτητη ερευνητική ομάδα επανέλαβε επακριβώς τα πειράματα άλλης αρχικής ομάδος (η οποία να ισχυρίζεται ότι κατέγραψε νεοπλασίες από την χρήση της κινητής τηλεφωνίας) και να κατέληξε στα ίδια αποτελέσματα. Αντίθετα (σταχυολογώντας από την τεράστια διεθνή βιβλιογραφία) η χρήση κινητού τηλεφώνου και η εγγύτητα σε κεραίες δεν σχετίζεται με α) περιστατικά όγκων εγκεφάλου & λευχαιμίας σε πρώιμα στάδια της παιδικής ηλικίας (φορέας μελέτης Imperial College of London, UK, 6900 παιδιά), β) με διάφορες μορφές όγκων και λευχαιμίας σε χρήστες περισσότερο από 21 έτη (φορέας μελέτης Cancer Epidemiology Institute, Copenhagen, Denmark, 420095 χρήστες), γ) δεν έχει επιπτώσεις στη γονιμότητα του σπέρματος σε βαρείς χρήστες (φορέας μελέτης Indian Fertility Hospital, India, 3640 άνδρες), δ) δεν εμφάνισαν καρκίνο βαρείς χρήστες – επαγγελματίες (φορέας μελέτης US National Cancer Institute, 40581 στρατιωτικοί).

National Toxicology Program. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από προχειρότητα και αντιεπιστημονικότητα. Δεν είναι η προσωπική γνώμη του συγγραφέως ως καθηγητή Ιατρικής Φυσικής – Ακτινοφυσικής.

Είναι από την συνέντευξη σε ειδικούς από το CNN, New York Times, CBS, Forbes και σε άλλους 30 δημοσιογράφους, την οποία παραχώρησε ο Dr. John Bucher, Associate Director και ο Dr. Michael Wyde, toxicologist επικεφαλής του NTP (ηχητικό ντοκουμέντο και κείμενο PDF στο website του NIH).

Εν ολίγοις, οι ανωτέρω συγκέντρωσαν εκατομμύρια ευρώ για να εκθέσουν σε τεράστια και εξωπραγματική ραδιοκυματική ακτινοβολία (εκατοντάδες φορές υψηλότερη αυτής της κινητής τηλεφωνίας) 7000 ποντίκια και αρουραίους για όλη τους την ζωή, συνεχώς και μέχρι τον θάνατό τους. Η συνέντευξη είχε ιλαρότητα (και δυστυχώς μας εξέθεσε ως επιστήμονες στα μάτια των πολιτών) καθώς δεν απάντησαν στα εξής ερωτήματα: Γιατί εμφάνισαν μόνο τα αποτελέσματα από τους αρουραίους και αρνήθηκαν να ανακοινώσουν τα αντίστοιχα για τα ποντίκια; Γιατί οι θηλυκοί ακτινοβολημένοι αρουραίοι δεν εμφάνισαν πρόβλημα από την ακτινοβολία παρά μόνο οι αρσενικοί; Γιατί οι αρουραίοι μάρτυρες (αυτοί που δεν ακτινοβολήθηκαν) …ψόφησαν νωρίτερα από τους ακτινοβολημένους αρουραίους; Γιατί έκαναν συνεχώς ενέσεις τονωτικές (για ομοιόσταση) στους αρουραίους γνωρίζοντας ότι οι ενέσεις αυτές προκαλούν σβάννωμα καρδιάς και μετά ανέφεραν ότι …φταίει η ακτινοβολία; Και πολλά – πολλά άλλα που προκαλούν την επιστημονική αξιοπρέπεια. Για την ολοκλήρωση της πληροφορίας, οι “επιστήμονες” αυτοί κατηγορήθηκαν για αμοραλισμό, καθώς τρομολάγνησαν ψευδόμενοι σε βάρος του πληθυσμού για να επιτύχουν με τα χρήματα των φορολογουμένων ταχύτερη εξέλιξη στην καριέρα τους.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαπιστώνει ότι ο φόβος των πολιτών λόγω ελλιπούς ή /και λανθασμένης πληροφόρησης, ιεραρχικά είναι α) κινητή τηλεφωνία, β) ακτίνες Χ, γ) ραδόνιο και τελευταία δ) υπεριώδης ακτινοβολία. Κατά τον WHO, ή ορθή σειρά είναι η ακριβώς αντίστροφη: α) υπεριώδης ακτινοβολία (κακόηθες μελάνωμα σε έξαρση), β) ραδόνιο (ο υψηλότερος κίνδυνος παγκοσμίως για πρόκληση καρκίνου του πνεύμονος, γ) ακτίνες Χ και τελευταία δ) κινητή τηλεφωνία.

Οι πολίτες χρειάζονται εμπεριστατωμένη ενημέρωση, σε αυτό το πλαίσιο, από ειδικούς επιστήμονες των αρμόδιων φορέων της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και της Ένωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος. Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί, μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο της ΕΕΑΕ, όπου θα βρει συγκεντρωμένες όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά του στη βάση της σύγχρονης επιστημονικής γνώσης.

Προσωπικά δεν βλέπω καμία δική του μελέτη και έρευνα “ως ειδικός”, παρά παραθέτει απόψεις ξένων επιστημόνων. Βέβαια, εμάς που γράφουμε σε μπλογκς, μας χλευάζει ως εντελώς ασχέτους στο προφίλ του στο φείς, αλλά δεν το παίρνουμε προσωπικά, εδώ χλευάζει όποιον επιστήμονα έχει αντίθετη άποψη. Αλήθεια… ποια η γνώμη του για την Apple;

Του χαρίζουμε λοιπόν το manual του iphone4 της Apple να το ξεψαχνίσει. Αλήθεια, πόσοι κάτοχοι “έξυπνων κινητών” διαβάζουν τις οδηγίες;

Exposure to RF energy is related to time and distance: Η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια έχει σχέση με το χρόνο και την απόσταση (πόσο κοντά το κρατάει κανείς). Και μετά υπάρχουν πίνακες κλπ

Αλλά αυτό που δεν υπάρχει είναι η εξής χαρακτηριστική εικόνα καθημερινότητας δυτικής οικογένειας:

Ο μπαμπάς καθισμένος στον καναπέ βλέπει ποδόσφαιρο στην ‘έξυπνη τηλεόραση’ (Χ εκπομπές συχνοτήτων σε “κανονικά” όρια), η μαμά με το ‘έξυπνο κινητό’ σερφάρει στο φέις, πλάι ο γιος σερφάρει στο διαδίκτυο με το τάμπλετ, παραδίπλα η μικρή μιλάει στο ασύρματο τηλέφωνο, το wifi είναι ανοικτό στο κέντρο του σπιτιού για να καλύπτει όλους, πίσω από τη μεσοτοιχία του σαλονιού είναι το σαλόνι του γείτονα με ένα άλλο wifi και την ασύρματη επικοινωνία να ακούνε το νεογέννητο στο δίπλα δωμάτιο, στο πάνω διαμέρισμα άλλο wifi, στο κάτω άλλο wifi και λίγα μέτρα πιο κάτω από την πολυκατοικία μια κρυφή κεραία κινητής τηλεφωνίας. Από ψηλά περνάει και ο δορυφόρος που, σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα: Η ‘κρυφή’ ακτινοβολία των δορυφορικών, GPS, στρατιωτικών, ναυτικών και μετεωρολογικών σταθμών αποτελεί έως και το 65% της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης του πολίτη και μόνο το 10% οφείλεται στους σταθμούς βάσης της κινητής τηλεφωνίας.

Ουάου! Thanx for the info! Δε μας λέτε κε καθηγητά της Ιατρικής Φυσικής, κε Ακτινοφυσικέ Υπεύθυνε Ραδιολογικής Προστασίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Παν/κου Νοσοκομείου Λάρισας, σούμα σε όλα αυτά και πως επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό κάνατε;;; Ένα όριο, δυο όριο, τρία όριο, αλλά όλα μαζί, ξεπερνούν τα όρια…. της υπομονής μας και της αντοχής να ακούμε “ειδικούς” που ‘καταρρίπτουν’ οποιαδήποτε φράση, άρθρο, μελέτη ή έρευνα προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή στην υγεία. Αυτοί οι φοιτητές δεν δικαιούνται να έχουν γνώση όλων των απόψεων;

Και στην τελική εγώ που δηλώνω καθηγήτρια μουσικής και με κατηγορούν οι αντίπαλοι μου ειρωνευόμενοι “αυτά διδάσκει στα παιδάκια”, θα κάνω χρήση της ερώτησης: Αυτά διδάσκετε στους φοιτητές; Γιατί η επιστημονική κοινότητα όχι μόνο είναι διαιρεμένη σε πολλά θέματα, αλλά πολλές φορές με νέες μελέτες αυτοαναιρείται κι αλλάζει θέσεις, το βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, με απλά θέματα: η σοκολάτα, ο καφές, το κρασί, η ζάχαρη – τη μια σκοτώνουν, την επομένη σώζουν ζωές!

Και στην πιο τελική, εγώ που διδάσκω φλάουτο στα παιδιά και λέγεται ότι το κάνω άριστα, στο προσωπικό μου μπλογκ μου αναφέρω πηγές με επιστημονικές απόψεις, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, απλά διαφορετικές. Σε τι ακριβώς διαφέρουμε; Στην άποψη, όχι στην πρακτική. Σε αναμονή, λοιπόν, των δικών σας πειραμάτων, ερευνών και αποτελεσμάτων που θα αποδείξουν ότι η κατακόρυφη άνοδος του παιδικού καρκίνου στο δυτικό microwaved κόσμο που για πλάκα θεωρείτε άντε και μια τυχαία νόσο, ΔΕΝ οφείλεται στην ακτινοβολία.

Επίσης, μιας και είστε μέσα στα πράγματα, θα ήθελα στατιστικά του παιδικού καρκίνου των τελευταίων δυο δεκαετιών σύμφωνα με:

  1. Ηλικία και φύλλο – οικονομικό στάτους οικογένειας
  2. Χρόνο και ποσότητα εμβολιασμών
  3. Τόπο διαμονής
  4. Κεραίες κινητής τηλεφωνίας και υποσταθμοί και πυλώνες της ΔΕΗ σε σχέση με τον τόπο διαμονής τους
  5. Διατροφικές συνήθειες της οικογένειας
  6. Τεχνολογικές συνήθειες και χρήση ασύρματης τεχνολογίας στην οικία
  7. Είδος καρκίνου και θεραπεία
  8. Ποσοστά επιτυχίας θεραπείας και χρόνος επιβίωσης
  9. Γονιμότητα των παιδιών στην ενήλικη ζωή τους

Σε αναμονή έρευνας σας, λοιπόν, ώστε βάσει δεδομένων να εξάγουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Τι τους ενώνει;

Η μέχρι τώρα απορία μου τι ενώνει τους φανατικούς “απομυθοποιητές”, τους τακτικούς αλλά και έκτακτους συνεργάτες τους είναι ακόμα άλυτη. Ωστόσο, κοντεύω να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα: Είναι όλοι τους αθεϊστές.

Στο όνομα του “ορθολογισμού” και της επιστημονικοφρένειας, ή θα δεχτείς την ασπιρίνη ή το Πάτερ Ημών. Μια γρήγορη ματιά στο προφίλ του κου Κάππα στο φέις βλέπουμε ότι ο λαμπρός επιστήμων αρθρογραφεί συχνά και “τη λέει” και στον Θεό:

Εάν υπάρχει Θεός την βάψαμε;

Απορρίπτοντας τρομακτικούς κόσμους και δοξασίες μιας απάνθρωπης έκδοσής Σου, της Εποχής του Χαλκού και της Παλαιάς Διαθήκης (αλλά και των νεώτερων επανεκδόσεων), απαλλαγήκαμε μία και καλή, από τους σατανάδες, τα φαντάσματα, τους διαβόλους, τριβόλους και τους αρχέγονους φόβους. Εάν ακούμε ποδοβολητά στην στέγη αγοράζουμε ποντικοφάρμακο και δεν κάνουμε ευχέλαιο. Εάν το παιδί βγάζει άναρθρες κραυγές πάμε στον παιδοψυχολόγο και όχι στον εξορκιστή. Εάν δεν βρέχει, κάνουμε γεωτρήσεις, αναδασώνουμε και ραντίζουμε τα σύννεφα, δεν κάνουμε λιτανείες.

Κε Κάππα, επειδή επίσης τονίζετε ότι δεν έχετε σχέση με τον Σατανισμό, θα διαφωνήσω τα μάλα, καθώς αυτή την εικόνα την συναντώ συχνά σε ομάδες, σελίδες αλλά και προσωπικά προφίλ:

Κι επειδή επίσης δηλώνετε ότι αναζητείτε τον Θεό στον άνθρωπο και στη ζωή, γιατί αλλού δεν τον βρίσκετε, θα σας δώσω μια αποκλειστική πληροφορία: Τον Θεό τον βρίσκουν μόνο όσοι είναι ειλικρινείς αναζητητές. Αυτός έφτιαξε το παιγνίδι του κρυφτούλι και δικοί του είναι οι όροι. Δεν τρέχει ξοπίσω να προσφέρει αποδείξεις, δεν παρακαλάει να τον δουν, όσοι τον βλέπουν είναι μια εμπειρία από πρώτο χέρι και δεν μεταβιβάζεται, δεν πουλιέται, δεν δανείζεται, δεν κληρονομείται καν!

His game, His rules, take it or leave it!!!

Όσο για το αν την “βάψατε”, ο Θεός δεν βάφει κανέναν, ούτε και τιμωρεί. Οι ίδιες οι πράξεις και οι σκέψεις των ανθρώπων λειτουργούν ως δράση και αντίδραση. Πάνε “εκεί” κι αν βρουν τοίχο, γυρίζουν πίσω μπούμερανγκ και ως χιονοστιβάδα.

Έξι φωτογραφίες στο προφίλ σας και οι δυο με παιδιά με καρκίνο που τα “θεωρείται” γενναία. Γενναία είναι, γιατί ήρθαν να γεννηθούν σε μια εποχή που δεν τα σέβονται όσο σε καμιά άλλη. Με το ΕΓΩ στο φουλ του και το money ανά δεύτερη λέξη. Κι αυτή η αρρώστια τους είναι η αντίδραση στην λάθος δράση της κοινωνίας και στην μη ευοίωνη δράση της.

Όσο για τον ΙΣΑ, λέμε να βάλουν ένα κόκκινο τηλέφωνο σε απευθείας επικοινωνία με τα Ελληνικά hoaxes και κάθε φορά που σκέφτονται να κάνουν ημερίδα να τους ρωτούν: Μας επιτρέπετε; Συμφωνείτε; Μήπως να την κάνει ο κος Δανιηλίδης και ο κος Επαχτίτης;

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη