Ένα τριπλό φονικό που πρέπει να προβληματίσει

Έ

Πανελλήνιο σοκ από ένα απίστευτο φονικό στο Ωραιόκαστρο που έγινε τη δεύτερη ημέρα του 2015 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

55χρονος έσφαξε στην κυριολεξία την αδερφή του και το γαμπρό του μπροστά στα μάτια του 12χρονου παιδιού τους το οποίος, και στη συνέχεια και το ανήλικο παιδί.

Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης αλλά και όλο το Πανελλήνιο έχει παγώσει από την απίστευτης αγριότητας δολοφονία των τριών και μάλιστα από τα χέρια του συγγενής τους. Οικονομικές διαφορές ήταν η αιτία του φονικού, όμως, οι γείτονες λένε ότι ο δράστης τις τελευταίες ημέρες δεν «ήταν καλά, είχε χάσει τα λογικά του». Και είναι απορίας άξιο πώς ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο 55χρονος και τα θύματά του ήταν μαζί και πέρασαν μαζί τις γιορτές, στη συνέχεια τους έσφαξε χωρίς καν να λυπηθεί ένα μικρό παιδί, το ανιψάκι του.

Ο Αθανάσιος Καμάρης, που τελευταία ήταν άνεργος και έκανε μεροκάματα ως ταξιτζής, ήταν οπλισμένος με πιστόλι και μαχαίρι όταν επισκέφθηκε τη μεζονέτα του αδελφού της γυναίκας του. Άγνωστο για ποιον λόγο δεν χρησιμοποίησε το πυροβόλο όπλο κατά την διάρκεια του καυγά, αλλά προτίμησε να χρησιμοποιήσει το μαχαίρι του αφου προηγήθηκε πάλη με τον 55χρονο Γιώργο Μακρόγλου, τον σκότωσε. Στη συνέχεια κυνήγησε την αδερφή του μπροστά στα μάτια του παιδιού της, τη σκότωσε και μετά στράφηκε στο 12χρονο που είχε παγώσει από τον τρόμο! Όταν βεβαιώθηκε ότι ήταν όλοι νεκροί, προσπάθησε με το ίδιο μαχαίρι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όμως, δεν τα κατάφερε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον δεύτερο όροφο της μεζονέτας. Ωστόσο, το ύψος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο κι έτσι απλώς τραυματίστηκε, σπάζοντας το πόδι του. Σε κακή κατάσταση και βουτηγμένος στο αίμα -που, όμως, δεν ήταν δικό του- τον βρήκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται κοντά στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας, όταν ειδοποιήθηκαν από τους περίοικους.

Ο δράστης και επίδοξος αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προς το παρόν, δεν έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα θύματα και πιθανότατα και ο δράστης ήταν σχετικά ευκατάστατοι. Ο Γ. Μακρόγλου ήταν κτηνίατρος και διατηρούσε και πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στο οποίο φαίνεται να είχε επενδύσει κάποιο ποσό ο δράστης, κι εκεί ψάχνουν να βρουν το μυστικό της τριπλής δολοφονίας.

Η ιστορία δεν πρέπει να σοκάρει μόνο, πρέπει να προβληματίσει

Είναι γεγονός ότι οι κοινωνίες δοκιμάζονται, ειδικά όπως η δική μας ίσως περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της μετά τον β’ Π.Π. και τον εμφύλιο, αλλά οι δοκιμασίες, όπως το λέει και η λέξη, πάνω απ’ όλα δοκιμάζουν τις κοινωνικές αξίες, το ήθος, την ψυχική δύναμη και τις αρχές και όχι μόνο το βιοτικό επίπεδο. Ο πόλεμος σε άλλους φόρεσε κουκούλα καταδότη και σε άλλους τ’ άρματα για το αντάρτικο. Μετά ο εμφύλιος τους έβαλε να σκοτωθούν μεταξύ τους.

Η περίοδος ειρήνης και η περίοδος ευμάρειας κι ανόδου του βιοτικού επιπέδου που ακολούθησαν, δυστυχώς δεν προσέθεσαν αξίες, αλλά ούτε και σοφία. Προσέθεσαν απάθεια, κακομαθησιά, μαλθακότητα, πολιτική αμηχανία, μεγαλύτερη ευκολοπιστία στο σύστημα και ευκολότερη χειραγώγηση.

Και ξαφνικά ήρθε το σοκ. Ένα κοινωνικό και οικονομικό σοκ που άφησε τους πάντες άφωνους, πλην μιας μικρής μερίδας που το ήξερε και το οργάνωνε.

Τώρα, σε όλα αυτά που ήδη γνωρίζετε, προσθέστε και ένα άλλο σοκ. Έναν ηλεκτρομαγνητικό σοκ, που κουράζει το νευρικό σύστημα, χαλάει ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία, δημιουργεί μεγαλύτερη κατάθλιψη που άλλοτε εκφράζεται σε πλήρη απάθεια και υποταγή, κι άλλοτε απλά σε οργή αλλά χωρίς καμία ουσιαστική πράξη, αφού λείπει παντελώς η καθοδήγηση και ο τρόπος.

Το 2009, μαζί με το μνημόνιο οι χημικοί αεροψεκασμοί εντάθηκαν και μαζί με αυτούς και η κατασταλτική λειτουργία του χααρπ που επηρεάζει εκτός των άλλων κύρια το νευρικό σύστημα. Το έχω ξαναγράψει, η έντονη ηλεκτρομαγνητική μόλυνση είναι κύρια αιτία αυτοκτονιών και βίαιων επιθέσεων.

Αλλά δεν θα επαναλάβω τι έχουν πει κατά καιρούς γνωστά ονόματα της αμερικανοσιωνιστικής πολιτικής και οικονομίας – Μπερζίνσκι, Κίσσινγκερ, Ροκφέλερ και λοιποί σχετικά με τον έλεγχο των πληθυσμών. Θα σας πω μονάχα τι είπε μια Ινδή Μητέρα, ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ φωτισμένο άτομο, και όχι δήθεν. Η φράση αυτή ειπώθηκε σε μικρή σύσκεψη το 1989 στην Τουρκία και ήμουν παρούσα. Ήδη πολιτικοποιημένη, ήδη ψαγμένη, την άκουσα σαν καμπάνα της Αγιάς Σοφιάς, μου έκανε τρομερή εντύπωση, μου άφησε πολλά ερωτήματα και τις απαντήσεις τις πήρα 20 χρόνια μετά:

κων:πολη 1989.001

Κάτι γνώριζε; Φυσικά, σύζυγος διπλωμάτη του ΟΗΕ, γνώριζε τα πάντα εκ των έσω,  γι’ αυτό και αργότερα δολοφονήθηκε.

Τον επόμενο μήνα, κλείνοντας 4 χρόνια από το θάνατό της, θα κάνουμε αποκλειστικό αφιέρωμα στη Μητέρα που θέλησε να προσφέρει τη μοναδική λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα των λαών, την αφύπνιση τους, για να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα σκοτεινά σχέδια της Παγκόσμιας Κυριαρχίας, μέσα από την δική τους πνευματική ολοκλήρωση. Καιρός να βγει όλη η Αλήθεια στο φως!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη