Οι “ενορχηστρώσεις” της Ατζέντα 21 και ‘Η Μεγάλη Αντικατάσταση’

Ο

Ένας από τους πιο σεβαστούς αμερικανούς αναλυτές της παγκοσμιοποίησης, ο Patrick Wood, μιλάει για τις ενορχηστρωμένες κινήσεις της παγκόσμιας ελίτ μέσω του ΟΗΕ και της περίφημης Ατζέντας 21

Ο Patrick Wood, ο οποίος ασχολείται δεκαετίες με το θέμα της Παγκοσμιοποίησης, από τη δεκαετία ’70 όταν ο Ροκφέλερ ίδρυσε την Τριημερή Επιτροπή, είναι και αυτός που έχει αναδείξει με βιβλία και άρθρα του το τέλος του κοινοβουλευτισμού και την επιβολή τεχνοκρατικών κυβερνήσεων που θα έρθουν σταδιακά λόγω της πολιτικής απαξίωσης – βλέπετε Γαλλία πρόσφατα.

Μιλώντας στην ακτιβίστρια Lisa Haven, αναλύει τα θέματα που πρόσφατα “τρέχουν” παράλληλα και ενορχηστρωμένα από τον ΟΗΕ στα πλαίσια των δράσεων του για την Κλιματική Αλλαγή “για να μεταμορφώσουν τον κόσμο” – ‘Η Μεγάλη Αντικατάσταση’.

Από την πολεοδομία των μεγαλουπόλεων μέχρι την γενετική, από τη διατροφή μας στην ενέργεια – σε δεκαπέντε χρόνια οι γκλομπαλιστές έχουν πρόγραμμα να μην αφήσουν τίποτα στη ζωή μας όπως τα γνωρίζουμε.

Η Τεχνοκρατία, είναι Κοινωνική Μηχανική που προσπαθεί να χειραγωγήσει τις μάζες κάνοντας χρήση της Επιστήμης, υποτιμώντας τις μάζες ότι αυτές “δεν ξέρουν”, αλλά οι καλοί επιστήμονες έχουν τις “λύσεις” για όλα τα προβλήματα (που οι ίδιοι δημιουργούν).

“Η Επιστήμη είναι ο Θεός”!

Επίσης τονίζει τον κίνδυνο της ανόδου των ρομπότ και της ΑΙ. Πολλοί θα χάσουν ακόμα τις εργασίες τους. Έρχεται μια σύγχρονη εποχή δουλείας και το τέλος της μεσαίας τάξης…

“Κανείς δεν θα μας σώσει, εσύ κι εγώ πρέπει να το κάνουμε αυτό και ο γείτονας μας”, λέει ο Patrick, και ό,τι ισχύει για τους Αμερικάνους, ισχύει ακόμα περισσότερο για μας!

Αξίζει να δείτε το βίντεο:

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη