Τσίπρας: «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί» – Όχι, Αλέξη, ξυρίζουν τον γαμπρό!

Τ

Μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, δηλαδή της σιωνιστικής τρόικας της Μεσογείου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το ελληνικό ζήτημα και τη συνεδρίαση του Eurogroup, έστειλε το βαρύγδουπο μήνυμα: «Στο τέλος κερδίζουν οι καλοί»

Οι καλοί είμαστε εμείς, που περιμένουμε να έρθει “το τέλος” μας; Καλάθια! κυρ Αλέξη, και το τέλος έχει ήδη έρθει!

Σε μια πλήρη υποταγή Ελλάδα και Κύπρου στα συμφέροντα του Ισραήλ, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η 3η Τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ.

Δεν είναι τυχαίο που επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη για τη διοργάνωση της τρίτης Τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τις δηλώσεις των τριών ηγετών μετά το πέρας της συνόδου. Τιμούμε και θυμόμαστε τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας, θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Προφανώς ούτε τιμούμε ούτε θυμόμαστε τα θύματα της Ισραηλινής θηριωδίας, τους Παλαιστίνιους. Μήπως γιατί είναι πιο πρόσφατα και εν εξελίξει;

Στο επίκεντρο της συνεργασία τους είναι οι τομείς της ενέργειας, του περιβάλλοντος, της ψηφιακής τεχνολογίας, της οικονομίας, της επιστήμης, της έρευνας, της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, της διαστημικής τεχνολογίας και της διασποράς. Μόνο που, όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, αν κάνεις συνεργασία με τον διάολο, πάντα ο ένας στους δυο κερδίζει και… μαντέψτε ποιος!

Και σε μια περιοχή που βράζει, η Ελλάδα θα έπρεπε να είναι ουδέτερη χώρα και όχι να τακιμιάζει με τη χώρα που είναι η αιτία του βρασμού, με τις πλάτες των άλλων σιωνοκρατούμενων ΗΠΑ.

Αλλά όχι. Εμείς χαρίζουμε «γη και ύδωρ» σ’ αυτούς που κοπανάνε συνέχεια το Ολοκαύτωμα για να καλύψουν τα δικά τους επεκτατικά αίσχη και εγκλήματα, ακόμα κι αν είμαστε κι εμείς μέρος των θυμάτων αυτών – βλέπε Συρία, που ο πόλεμος ξεκίνησε από και με το Ισραήλ και που οι σιωνιστικές δυνάμεις τροφοδοτούν συνέχεια τις δυνάμεις αντιπολίτευσης του Άσαντ και τις Ισλαμικές οργανώσεις. Ποιος λούζεται τους μετανάστες αυτού του πολέμου; Η Ελλάδα! Το Ισραήλ έχει δηλώσει ότι ούτε έναν δεν θα πάρει, είναι… μικρή χώρα.

Η Ελλάδα, η χώρα μου, εξέρχεται σταδιακά από την κρίση, μία κρίση που για επτά χρόνια μάς ταλαιπώρησε όλους, και εξέρχεται από την κρίση και με τη συμπαράσταση όλων των χωρών εκείνων, που, σε συνεργασία με την Ελλάδα, προσβλέπουν στη σταθερότητα και στην ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και σε κοινά βήματα προόδου, είπε ο πρωθυπουργός και.. δεν ντράπηκε. Τόσες μπούρδες και ψέματα έχει πει, ένα ακόμα, σε τι θα πειράξει;

Ο κ. Νετανιάχου στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας μέσα από τις διάφορες ενεργειακές μορφές, την παραγωγή και μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος, την ιδέα του East Med «που θα αποτελέσει πραγματική επανάσταση». Για τη χώρα του, όχι τη δική μας.

Αλλά η πιο ξεφτίλα δήλωση του Τσίπρα, είναι αυτή που αφορά στις ΑΠΕ (ΕΔΩ το βίντεο):

“Μια πολύ σημαντική προοπτική, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή που έχει και πολύ ήλιο και πολύ… ααα… ααα… (αέρα;) ενέργεια αιολική”

 

“Ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του πλανήτη αλλά, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι παρουσιάζουμε ανεπάρκεια στη «βιταμίνη του ήλιου», τη βιταμίνη D, με δυσμενείς συνέπειες για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας”. 

Αυτό λένε οι επιστήμονες μιας χώρας που ήταν το πάλαι ποτέ ηλιόλουστη, αλλά τα τελευταία χρόνια ψεκάζεται ανελλιπώς, ο καιρός της χειραγωγείται ασταμάτητα κι εσύ, Αλέξη, ξεπερνάς κάθε όριο υπομονής όταν, στις 15 έφτασε ο Ιούνιος, και καλοκαίρι δεν είδαμε ακόμα! Και τα περί ήλιου τα έχεις ξαναπεί, με το ίδιο πάντα θράσος που σε χαρακτηρίζει, να λες ψέματα και να μην αισχύνεσαι καθόλου!

Το τέλος της χώρας, Αλέξη, βάζεις κι εσύ το χέρι σου να έρθει χωρίς κέρδος για τους “καλούς”. Το κέρδος είναι μόνο της ντόπιας και ξένης ελίτ που εξυπηρετείς ως γνήσιος ανθέλληνας, που θα κερδίσει την θέση του στην πινακοθήκη των προδοτών της χώρας.

Αλλά στο τέλος, ξυρίζουν το γαμπρό -έτσι λέει ο λαός- και όχι με την καλή έννοια…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη